Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
skyline92
HV vaatleja

|
07.11.2008 21:45:49
Viewfinder on udune |
|
|
Et selline lugu on et avastasin et mu Olympus e-410l on viewfinder uduseks läinud. Isegi need säri ja ava andmed mis seal ääres on, on udused. Teravustada suudab ilusti ja pilt jääb ilusti selge nagu olema peab.
See udusus seal tekkis peale kotist välja võtmist täna kui koju tulin. Kardan et kondents sattus sinna, kuna väljas oli ikkagi päris külm, isegi minustes.
On mul õigus kondentsi suhtes? Ja kuidas ma selle sealt seest välja saaksin.?
Tänades Mihkel
_________________ Minu fotoblogi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
07.11.2008 22:12:47
|
|
|
Kui see on kondents, siis ära muretse, hommikuks on see toas seisvast aparaadist lahkunud. Muidugi võid ka aparaadi panna kuskile tolmuvabasse keskkonda ja objektiivi eest ära võtta, siis pääseb niiskus kergemini aparaadi seest välja
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
skyline92
HV vaatleja

|
07.11.2008 22:56:28
|
|
|
bigmarx, Ok, eks hommikul vaatab mis saab. Praegult tundub et nagu oleks paremaks läinud ja nagu ei oleks ka. Aru kurat ei
saa.
Edit: Probleem leidis õnneks lahenduse. Tänu Eestifoto foorumi rahvale. Asi oli hoopis selles väikses teravustamis rattas viewfinderi kõrval, see oli paigast ära läinud. Ise ei tulnud nagu alguses selle pealegi. Nagu alati kohe kõige halvemat mõtlema ju.
Minu poolest võib teema lukku panna ja kustutamisele määrata.
_________________ Minu fotoblogi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
08.11.2008 01:24:36
|
|
|
skyline92, irw, kusjuures mul tekkis kohe sama mõtte, et äkki dioptriline kontroll paigast ära. Aga sa rääkisid udust ja külmast õuest sooja tuppa tulekust jne... nii et hakanud pakkuma.
Mul nädalavahetusel varahommikul rabas juhtus ka see paigast ära minema, alguses mõtlesin et hommik varajane ja pilk ähmane alles, siis hakkasin objektiivi pärast muretsema ja siis tekkis õnneks mõtet seda kontrollida.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
10.11.2008 00:06:21
|
|
|
Ise krutin pea enne iga pildistamist ta uuesti paika, pidevalt läheb paigast ära.
Alguses kui ei taipand, olin eriti närvis, arvasin et nüüd obje peesse läind, ei suuda enam pilti teravaks teha.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
10.11.2008 09:02:56
|
|
|
Njaa, siis on kehva ehitusega see rattake. Mina oma Canoni peeglite kasutamise ajaloo jooksul pole veel sellise probleemiga kokku puutunud
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.11.2008 13:32:56
|
|
|
Noh mul näiteks (K10D) pole üldse rattakesega tegu, vaid vasakule-paremal liigutatava värgendusega. Mis originaal pildiotsja kattega on üsna varjatud ja saab ainult küüne servaga liigutades ligi, kuid nüüd teise pildiotsja katte puhul on veidi avatum. Ja näpuga vastu minnes võib paigast ära liikuda küll. Ma ei tea kuidas see Olympusel on lahendatud, aga teoreetiliselt saab ka igasugust rattaksest kogemata paigast kruttida, see, et sul pole juhtunud pole ju tingimata näitaja. Kellelgi teisel kindlasti on.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
10.11.2008 19:08:19
|
|
|
Mul ka just seesama probleem, et see kummikate koos oma plastraamiga ära võetud, siis nagu kerib.. Muidu mitte.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|