|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Vista või XP? |
| Vista |
|
31% |
[ 193 ] |
| XP |
|
57% |
[ 350 ] |
| Ei kumbki |
|
10% |
[ 64 ] |
|
| hääli kokku : 607 |
|
| autor |
|
Winterwind
One

|
06.11.2008 12:05:07
|
|
|
Ega jah.. XP-d enam naljalt installida ei taha.
Tööjuures veel on too vanake aga kodus eelistan igatahes 64 bitist Vistat
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.11.2008 13:51:38
|
|
|
| CorsairX kirjutas: |
ot: kas windows 7 testiversioon on tavakasutajale juba saadaval ka?
ise on vääääga rahul Vistaga Kas mitte Win7 ei pidanud Vista baasil tulema ja samasugune põmst. välja nägema?  |
Vaata siia
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
06.11.2008 14:57:55
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| tsitaat: |
sai mõnda aega Vista Businessi kasutatud
|
oli domeenis ka? SMS isid ka sellega? policyte rakendumine? |
Ära küsi nii keerulisi asju.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
06.11.2008 16:14:10
|
|
|
c20xe, vaata, see, et sa kuskilt torrentist omale selle sikutad ja kodus ta stand-alone ina käima paned, ei ole veel mingi näitaja. kodus kasutad sa kõike "home" tasemel. business/ultimate/blabla funktsionaalsus tuleb sul alles sis välja, nt home versioone ei saa enamasti domeeni panna jms. aga kodus sul lihtsalt puudub vajadus ja võimalus selliseid asju kasutada. see ,et sul on 1 jaam ja see suudab veebi lahendada, natuke mängu mängida ja muusikat kirutada ja et ta seda teeb " trendika kellade ja viledega " GUI kaudu, pole mingi näitaja olukorras, kus on sadu masinaid, mis peavad suhtlema AD, domeeni, SMS i jms. supordivahenditega, haldama kasutajakontosid jms.. kodus sul pole seda vaja seega business ei puhu sinu puhul üldse pilli.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1148 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
07.11.2008 09:23:31
|
|
|
laurx, k6ik on suhteline... see mis on t2htis sinu jaoks, ei pruugi kellegi teise jaoks t2hendada midagi
igayhe oma asi, mida kasutab ja kuidas kasutab; peaasi, et ise rahul on.
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.11.2008 09:59:22
|
|
|
| UrmoZ kirjutas: |
.....
igayhe oma asi, mida kasutab ja kuidas kasutab; peaasi, et ise rahul on. |
See kehtib ainult kodus kui arvutit kasutab üks isik, kui arvutit kasutab mitu isikut siis jääb enamikel juhtudel XP peale kui just kõik kasutajad Vista fanaatikud pole või XP_d pole võimalik arvutis kasutada (uued arvutid müüakse ju Vistaga ja siis on kodus kõik sund Vista kasutajad)
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.11.2008 11:25:34
|
|
|
UrmoZ, ühelt poolt on jah suhteline aga nt kodus ühe arvuti peal otse netis istuiseks on business raiskamine, kuna featuure, mis eristavad home asju business asjadest sa ei saa testida, kasutada ega nende kohta sõna võtta. õigustus oleks samaväärne jutuga et " punane opel on parem kui must opel".. kernel ühel ehk teisel ni erine nii palju ,et saaks väita, et home on meelega ebastabilsem kui business" piiratud on lihtsalt featuurde hulka nt. domeeni mineku võimalus, sellest tulenevalt SMS i ( System Management Server) kasutamine ning AD tugi.. Viimased on tarvilikud JUST business ehk korporate rakenduste juures.. kodukasutaja maksab nende eest lihtsalt peale. kuna kodukasutaja isegi omades business/corporate asja, ei saa proovida business featuure, ei ole ta ka adekvaatne võta sõna teemadel "business" (vsta/XP) on parem kui "business"(xp/vista)
| tsitaat: |
See kehtib ainult kodus kui arvutit kasutab üks isik, kui arvutit kasutab mitu isikut
|
kehtib ka tööl, kus arvutid on kõigile avatud, ue töötaja tulemisel ja sisselogimisel profiili, AD jms policyte rakendamisel.
ma mõtlen, et edaspidi peaks hoidma lahus HOME ja BUSINESS versioonide vs. arutelud. mängupedendus ja võrgurakendused on täiesti erineva suunitlusega aga tööarvutitega teatavasti enaasti ei mängita.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
07.11.2008 11:31:35
|
|
|
| Kuskilt ma hiljaaegu lugesin ühte virinat home versiooni suhtes, et too tegelane tahtis kogu süsteemist koopiat teha ja Homega ei saanud ja Ultimatega sai. Jutt muidugi sisseehitatud vahendi kasutamisel............mõne välise turvavahendi kasutamisel see esmapilgul õigustatud virin haihtub olematuks.........
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.11.2008 12:06:12
|
|
|
aga paljud sin vistat taevani kiitnud tegelased kunagi on tahtud kogu süsteemist koopiat teha? enamasti jääb kilkammine tasemele " minu mäng töötab/minu vista on kaks päeva stabiilne olnud".. tegelikku elu see aga paraku ei kajasta. xp home il ei saanud lkasutada võrgagamist ICS nt. ilmselt on samalaadne "puudujääk muuhulgas olemas ka "uuematel". jne jne .. aga paraku jääb sinsest vs. arutelust silma, et ainult mängud on olulised.
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.11.2008 12:09:34
|
|
|
| paraku jääb sinsest vs. arutelust silma, et ainult mängud on olulised. |
Kui jutt käib business featuuridest siis sellise arutelu koht polegi foorumis .
Enamus inimesi kasutab kodus ja enamus arutelu ongi seatud mängudes jms jooksmisega.Loogiline või mis?
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.11.2008 12:17:38
|
|
|
miks sellise asja arutelu foorumis siis olla ei tohiks? miks sinu meelest peaks olema erinev teemaarendus sellest, kuidas nt vista business beta käitub w2k3 serveris loodud domeeniga suhtlemisel sellest sin toimuvast " minu faarkrai on vistaga kümme korda kuulsam?"
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.11.2008 12:38:48
|
|
|
| miks sellise asja arutelu foorumis siis olla ei tohiks? miks sinu meelest peaks olema erinev teemaarendus sellest, kuidas nt vista business beta käitub w2k3 serveris loodud domeeniga suhtlemisel sellest sin toimuvast " minu faarkrai on vistaga kümme korda kuulsam?" |
Win Server 2008 on eraldi teema kusjuures olemas.Minuarust need kaks asja on piisavalt erinevad,et peaks olema 2 eri teemat
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.11.2008 12:57:22
|
|
|
mina neid lahku ei lööks, pigem siis juba eraldi teema corporate võrgulahenduste probleemide jaoks kui see nii vajalik on.
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.11.2008 13:47:24
|
|
|
kuidagi tuleks hoida vaos need kommentaarid teemadel: " teie s.itad ei tea asjast midagi, uuendusi te ei taha mängida te ei taha, kallist mõttetut rauda te ka kasutada ei taha ja kui te räägite mingist kontoritööst siis te olete tainad." samas SMS i, domeeni, AD ja muude haldusriistade peale jookseb plafoon kolinal seina kildudeks: "äää kellele seda vaja onäää.."
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.11.2008 13:55:51
|
|
|
| kuidagi tuleks hoida vaos need kommentaarid teemadel: " teie s.itad ei tea asjast midagi, uuendusi te ei taha mängida te ei taha, kallist mõttetut rauda te ka kasutada ei taha ja kui te räägite mingist kontoritööst siis te olete tainad." samas SMS i, domeeni, AD ja muude haldusriistade peale jookseb plafoon kolinal seina kildudeks: "äää kellele seda vaja onäää.." |
Sul mingi viha nooremate kui 25 vastu?
Minul küll mingit viha pole vanemate inimeste vastu.Ega ka serveriarutelu vastu(nääd jälle panin puusse...noor ja loll veel )
Lihtsalt need kaks on niivõrd erinevad,et ma ei näe pointi arutada neid samas teemas.
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
07.11.2008 14:53:08
|
|
|
Laurx, sa ära ei väsi sellest jutust juba?
_________________ No worries! |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.11.2008 18:01:45
|
|
|
tomorrow, miks sa seda asja isiklikult võtad? kogu oma plämaga, mis ma sellel teemal ajan, tahan ma väita, et kogu sellel asjal on mitu tahku. nagu sa siinpool väidad, on kodukasutajad siinsed testimisgurud aga nad kohati kipuvad võtma sõna teemadel mis jääb nende pärusmaalt natuke või siis väga palju kaugemale. kogu argumentatsioon lõpeb seal, kus kodukasutaja teatab, et tema kasutas business/ultimate i ja mäng jooksis selle peal ka.. natuke ädväänsim kasutaja natuke vastu argumenteerib, siis kukub ta kilkama, et " tema mängud ju jooksevad, järelikult on asi perfektne ja ädväänstkasutaja, kelle nõudmistest tal tegelikult aimugi ei ole, on tainas". ka mulle on seda nn ette heidetud ja kui ma olen oma kogemusi antud vallas mulle oluliste asjadega edasi andndu, on mind lausa retardiks tembeldatud ArQ, ma tahaks hoida neid aspekte kerge diskussiooni all, et antud aja hetkel seda lugevad tegelased natuke mõtleks enne kui postitavad. mina ennast väga ädvänss kasutajaks ei pea aga tööalaselt pean iga päev tegelema u 600 tööjaama ja nende manageerimisega, SMS iga, masinate domeeni panemise ja sealt maha võtmise ning nende domeenis olemise mõnngase suunamisega. võrreldes seda kodus kellamise ja viletamisega on tegu väga radikaalselt erinevate asjadega ning ilma selgitamata ühte või teist esile/maha tõstma ega tegema hakata ei saa. kusjuures, kuulusin ka mina kunagi nende inimeste hulka, kes väitsid, et kõik mis M$ teeb, on saadanast ja tuleks esimesel võimalusel maasisse matta.. peale kolme aastat reaalset töökeskkonda ma seda enam nii kindlalt ei väidaks tööjaamade ja nende grupiviisilise haldamise koha pealt.
noh ja teine asi on lihtsalt see, et mismoodi rahvas mõnele lausele reageerib:) lahe lugemine tuleb kohati.
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
07.11.2008 19:49:55
|
|
|
| ma panen selle teema igaks juhuks ignoreeritavate hulka. |
sa oled ikka tõeline vista vihkaja, ma ei tea mida sest vistast kardad.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
07.11.2008 20:05:19
|
|
|
| c20xe, vaata, see, et sa kuskilt torrentist omale selle sikutad ja kodus ta stand-alone ina käima paned, ei ole veel mingi näitaja. kodus kasutad sa kõike "home" tasemel. business/ultimate/blabla funktsionaalsus tuleb sul alles sis välja, nt home versioone ei saa enamasti domeeni panna jms. aga kodus sul lihtsalt puudub vajadus ja võimalus selliseid asju kasutada. see ,et sul on 1 jaam ja see suudab veebi lahendada, natuke mängu mängida ja muusikat kirutada ja et ta seda teeb " trendika kellade ja viledega " GUI kaudu, pole mingi näitaja olukorras, kus on sadu masinaid, mis peavad suhtlema AD, domeeni, SMS i jms. supordivahenditega, haldama kasutajakontosid jms.. kodus sul pole seda vaja seega business ei puhu sinu puhul üldse pilli. |
Ei tirinud kuskilt torrentist. Täitsa originaalplaadi pealt oli installeeritud.
Mulle on lihtsalt oluline, et OS täidab minu kui kasutaja poolsed vajadused. Kõik, mida mul tarvis oli, see ka töötas.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
08.11.2008 10:08:28
|
|
|
| apelsin16 kirjutas: |
| ma panen selle teema igaks juhuks ignoreeritavate hulka. |
sa oled ikka tõeline vista vihkaja, ma ei tea mida sest vistast kardad.  |
Tal on lihtsalt mõistus ka peas.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.11.2008 12:03:35
|
|
|
olgu siis mõistus peas, aga seepärast ei pea ju oma domeenijuttu pidevalt hõiskama
domeenide jne murede jaoks on meil eraldi alafoorum: Serverid / Andmemassiivid / Tulemüürid
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
10.11.2008 12:59:51
|
|
|
Torkan vahele, et Vista on nii problemaatiline OS, et hea oleks, kui õnnestuks üleüldse vahele jätta see pime etapp IT ajaloos. Windows 7 (mis muide põhineb NT/XP kernelil!) tundub oluliselt etem olema ja kui see aasta-kahe pärast välja tuleb, kolin sellele otse XP pealt.
Igaks juhuks lisan, et olen kodukasutaja-mängur.
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|