Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 116, 117, 118  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.11.2008 18:07:05 vasta tsitaadiga

pole ilmselt põhjendus kuid Elioni tehnik müüb kaablimeetrit koos kinnitustarvikutega ehk see sisaldab ka umbes 3-4 naelaga klambrit olenemata sellest kas klient soovib paigaldust või antakse kliendile valmis kaabel lihtsalt kätte icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 02.11.2008 22:45:25 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:
tahanteada, jah jäi mainimata, ei tegu oli täiesti tavalise Cat5e kaabliga. Seda ütles ka tehnik ise ja rääkis seda ka, et nüüd olevat see kaabel lausa meetriga arvel. Elion on piisavalt suur, et seda kaablit ostetakse usutavasti sadakond kasti korraga, seega on sisseostu hinnad piisavalt madalad, et oleks võimalik 500+% juurdehindlust teha.
Aga noh, eks äriettevõtte peamine eesmärk ongi ju omanikele rämedat kasumit toota icon_biggrin.gif

Aga miks sa arvad, et see tehnik seda kaablit üldse Elioni nime all müüs? Pidi siis kliendi igakuisele arvele minema? Arvatavasti tahtis lihtsalt ise vahelt teha.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 134
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 02.11.2008 22:59:27 vasta tsitaadiga

dellu, eks ma tean inimest ka juba mõnda aega ja kuna ta on jumalakartlik, siis ei usu eriti omale vahelt tegemist.
Titanium
HV vaatleja
Titanium

sõnum 02.11.2008 23:12:47 vasta tsitaadiga

Elioni hinnakiri: http://www.elion.ee/docs/it-abi_hinnakiri.pdf
tagasi üles
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 02.11.2008 23:52:05 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:
dellu, eks ma tean inimest ka juba mõnda aega ja kuna ta on jumalakartlik, siis ei usu eriti omale vahelt tegemist.

Ma ei mõelnud päris nii, et Elioni kraami müüb. Äkki hoopis oma varudest, kust iganes see siis pärineks (tevalo, oomipood jne või siis Elionist töötajale töötaja hinnaga).
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 134
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 03.11.2008 20:37:20 vasta tsitaadiga

Kiires küsimus, hetkel võimalik valida veel nii starman, kui elioni vahel
Starmaniga kogemus olemas. Seega ei oota diskussiooni teemal starman vs elion

Küsimus oleks hoopis selline, kui teler on töös, millise kiiruse suudab nende kodulahendus välja puhuda.
Klienditeenindaja teatas, et ilma telerita 12mb, teleriga 1!mb. Juhul kui tahan kahte telekat, siis ilma telekateta 16mb ja telekatega koos ikkagi 1!mb.

Minu loogika vaidleb sellele vastu.
Kuidas siis tegelikult on.? Millise kiirusega pean arvestama, kui 1 telekaga paketis, telekas töötab.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 03.11.2008 21:55:43 vasta tsitaadiga

enamasti 4-6 Mbps, kui teler sees, igas asendis, 1 Mbps on garanteeritud
Artur R.
HV veteran
Artur R.

sõnum 03.11.2008 22:26:33 vasta tsitaadiga

Mul on ka nii 5-8, kui telekas töötab.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.11.2008 22:39:08 vasta tsitaadiga

kulac, umbes täpsed andmed:
pilt tarbib ca4-7Mbit/s

ühevaatajakohaga toode,pilt ees: 12Mbit/s-6Mbit/s = 6Mbit/s
kahe vaatajakohaga toode 1pilt ees: 16Mbit/s-6Mbit/s= 10Mbit/s
kahe vaatajakohaga toode 2pilti ees: 16Mbit/s-6Mbit/s-6Mbit/s= 4Mbit/s

üleslaadimine on 99,9% vaba kui digi töötab ehk hetkel 768Kbit/s ja lähitulevikus juba 1Mbit/s
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 03.11.2008 23:52:38 vasta tsitaadiga

Tänud. Kiirete vastuse eest

Kinnitasite mu kahtluseid icon_smile.gif
Proovime siis selle teenusepakkuja ka ära icon_wink.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Artur R.
HV veteran
Artur R.

sõnum 04.11.2008 00:36:58 vasta tsitaadiga

Mina olen seni igatahes väga rahul. thumbs_up.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.11.2008 18:49:09 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
hetkel 768Kbit/s ja lähitulevikus juba 1Mbit/s
Vot mul on küsimus. Kui pikk aeg on elionile lähitulevik?
2 aastat tagasi küsisin ühe asja kohta vastati et lähitulevikus (asja pole senimaani), kui tuli pildialbum siis oli juttu et tuleb mingi video v6imalus kh lähitulevikus (pole senimaani).
Nüüd et up t6useb lähitulevikus.
Mul on tunne et lähitulevik on elioni m6istes vähemalt 5 aastat. Järeldan et 1 megast uppi vist ennem 2013 aastat lootust saada pole.

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2008 19:09:42 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:

Ei see loe midagi - üks meie kandi ülijumalakartlik mees põhjendas metsavargust sellega, et saatan ahvatles teda kurjale teele.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2008 21:31:16 vasta tsitaadiga

salatoimik, kaks aastat tagasi polnud uploadi tõstmisest juttugi, siis olid muud teemad päevakorras. Igatahes on siin tsipake vahet kas on vaja ehitada terve süsteem, et pildialbumis videosid kuvada või teha hiireklikk ja ongi upload kõigil 1Mbit/s. Kui ma ütlesin, et lähitulevikus siis lähitulevikus, natuke on ju vaja planeerida ja ette valmistada ka.
Võibolla eelistaksid foorumlased kui mitte mingisugust infot ette ei paljastata, ka seda on võimalik korraldada.
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 06.11.2008 22:17:11 vasta tsitaadiga

Rahu ainult rahu.
Kiirustada ei tasu, pigem tuleb vaadata ja arvestada, et süsteem ka kõigil stabiilselt hiljem edasi toimib, mitte et mingid torrentiga üleslaadijad teiste megastest üleslaadimiskiirustest praegusestki aeglasemad teevad.

Valdaval enamusel on siiski kõige olulisem stabiilne teenus, mitte kampaaniakorras lubatud lisakilobaidid.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 06.11.2008 22:20:01 vasta tsitaadiga

Uuriks lihtsalt, et kuidagi uploadi paremaks ei ole võimalik vms.? nt. iseteenidnusest? Kuna 65kb/s liiga vääha:/(
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 07.11.2008 15:03:54 vasta tsitaadiga

djelton kirjutas:
Uuriks lihtsalt, et kuidagi uploadi paremaks ei ole võimalik vms.? nt. iseteenidnusest? Kuna 65kb/s liiga vääha:/(

Ikka saab, milles küsimus:

http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.business-profile.16997&menuId=981&parentMenuId=&locale=et

Võta ainult sulle sobiv, pea 5 Mbps võid uploadi saada.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 07.11.2008 21:09:19 vasta tsitaadiga

Vabandust, unustasin mainida, et paketiks on juba võetud see Digi-TV ja Telefoniga pakett, mis kuni 12mb/s downloadi peaks võimaldama. Egas sellele ie ole? ilma paketti vahetamata?
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.11.2008 12:51:48 vasta tsitaadiga

djelton kirjutas:
Vabandust, unustasin mainida, et paketiks on juba võetud see Digi-TV ja Telefoniga pakett, mis kuni 12mb/s downloadi peaks võimaldama. Egas sellele ie ole? ilma paketti vahetamata?

Ei.
tagasi üles
Lennnukas
HV kasutaja
Lennnukas

sõnum 08.11.2008 21:02:33 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kuhu suunas Elion hetkel oma tehnovõrgustiku arendab?
Oma kodu lähedal käivad kõvad teeremondid hetkel. Pärnu maante tehti uuesti ning ka kõik lähiümbruses olevad tänavad(Tallinnas) .Elektrikaablid ning telefoni juhtmed viidid maa alla. Huvitav, kas Elion hakkab arendama valguskaablit eraklientide kodudeni või jätab ikka vanad vene-aegsed traadid?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.11.2008 21:39:18 vasta tsitaadiga

Lennnukas: Kui on korralik vaskkaabel, siis mööda seda liiguvad kõik vajalikud sagedused, mida on kodukasutajatele tarvis. Ning vahemaa lähima valguskaabli sõlmega võib olla mitmeid kilomeetreid.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
arrow
HV kasutaja
arrow

sõnum 23.11.2008 04:48:19 vasta tsitaadiga

Mul sõbranna rääkis, et ostis paar aastat tagasi Elionist HP Läptopi. Kõik oli OK, kuni emaplaat õhtale läks. HP hoolusesse viies öeldi, et see konkreetne läptop on juba ühel korral seal käinud, see tähendab käis kuupäeva järgi remondis enne, kui minu sõbranna selle üldse Elionist ostis.

Tekkis kuri kahtlus, et emb-kumb, kas Elion või HP hooldus on midagi sassi ajanud. HP hoolusest nõudsime välja arve ja viisime selle Elioni, et selgitagu välja mis jama on. Nemad vastasid, et mõistavad tekkinud EBAMUGAVUST ja on nõus raha tagasi maksma (ehk siis nagu tunnistaks mingi kala olemasolu Elionis). Oleks siis keegi vabandanud, et müüdi kasutatud läptop uue pähe.

Läptop on aga astetud järelmaksuga ja sellest tulenevaid intresse Elion aga tagasi maksta ei taha, kuigi Tarbijakaitse ütles, et nad peaksid. Olles karistusõigusega naca tihedamalt seostud, siis leian ka ise, et Elion olles viinud kliendi eksiarvamusele, et tegemist on uue arvutiga, peab petetud kliendile taastama olukorra, mis oli enne lepingu sõlmimist. Ehk siis raha kogu ulatuses tagasi ja võtku see läptop endale. Või mis rahvas arvab?

Igatahes nüüd uus käik Tarbijakaitsesse ja vaatab, mis siis edasi saama hakkab.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.11.2008 10:41:34 vasta tsitaadiga

arrow: Ikka juhtub, et kaupu satub n-ö "uuele ringile". See on kestnud juba sellest ajast saati, kui raadio-teler-arvuti üleüldse välja mõeldi ja jääb igavesest ajast igavesti kestma icon_wink.gif
tagasi üles
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2008 14:36:29 vasta tsitaadiga

arrow teoreetiliselt ei pruugi olla kasutatud. Võimalik et see viga avastatis kas juba poes või siis sai eelmine "omanik" kohe surnud arvuti ja tõi sama päev tagasi. Võimalik, et Elionis oli kohe teine samasugune olemas, mis anti siis kliendile ja see saadeti remonti. Sellisel juhul ei kannata klient ju, et samal päeval läheb tema arvuti remonti ja oota ning oota. Seega ju nüüd sina saidki ikkagi ju uue arvuti, mis siis, et korra garantiis käinud. Milline see tegelik tõde on, seda on raske välja selgitada. See, et klient järelmaksuga ostab ei ole ju Elioni probleem. Seda enam, kui Elion pakub 2a vana arvuti eest uue arvuti hinda. See vahe, mis sa sealt tagasi saad on hulka suurem kui järelmaksu raha. Kui oleksid teda müünud ei saaks vist isegi poolt raha tagasi. Mina võtaks iga kell raha ja saaks sellest HP jamast ka lahti (eeldatavasti Pavilion? - sõbral ka korra emaplaat vahetatud ja tundub et kohe tuleb teine vahetus).
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.11.2008 16:36:46 vasta tsitaadiga

dellu: HP-l näitab tootekood päris üheselt seda, et kas seda on varem ostetud või mitte. Ja kui on ostetud, siis näeb ära nii ostukuupäeva, kui ka ostukoha.
Ja mis HP-de emaplaatide suremisse puutub, siis pole need kunagi kohe surnud, vaid see suremine võtab ikka omajagu aega ka. Kuni saad masina tolmust umbseks ning temperatuurid "kõrgele taevasse".
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.11.2008 16:49:32 vasta tsitaadiga

Mingi partii oli ju kohe bugiseid HP läpatseid, Elioni esindus isegi hoiatas klienti ette, et kui kuu aja jooksul arvuti otsad annab, saab kohe uue vastu, garantii jäi kehtima lisaks loomulikult.
Võimalik, et mõni oli juba surnult sündinud või kooles siiski letil, garantii tegi korda ja saigi kenasti müüdud uue läpakana.
Kuna Elion pole mingi keldrifirma siis pakub ta kliendile alati parimat varanti, et rahulolu oleks garanteeritud, kuna nende masinatega on probleeme olnud siis pakutigi ilmselt money back lahendust.
Sinu jutust arrow, ei selgunud aga, kas läpakas tehti paar aastat hiljem garantiitööna ikkagi korda või oli garantii juba läbi ja taheti raha või milles uba üldse on?
Ma usun, et välimuselt kui ka sisemuselt oli läpakas müügihetkel uus ning töötas paar aastat ning suri tüüpvea tõttu, lahendus on kas garantii või polegi, sisuliselt ei peaks Elion seda kinni maksma isegi kui läpakas käis enne müüki emaplaadivahetusel.
Kui tarbijakaitse keiss tuleb siis võite ise kogemata mööda pükse saada, kaup oli kindlasti müügihetkel uus sest nendel jäävad ju kasutamisel kohe kasutusjäljed peale ning seda peaks ostja märkama, pealegi Elioni esindustest on raske uskuda, et bugine ja kasutatud asi müüki pannakse. Tarbijakatise tõestab selle ära ning siis ei saa te läpakat korda ei garantiis ega ka Elioni käest raha tagastust mida heauskselt pakuti.
tagasi üles
note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 23.11.2008 20:32:35 vasta tsitaadiga

Mul on HP lauaarvuti. Täiesti 8 aastat töötab. Kõvaketas ainult kiirema peale vahetatud.

Seega läpakad ongi HP nõrgim lüli. Ülejäänud aga norm..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 26.11.2008 17:33:59 vasta tsitaadiga

note1 kirjutas:
Mul on HP lauaarvuti. Täiesti 8 aastat töötab. Kõvaketas ainult kiirema peale vahetatud.

Ära ole kindel icon_biggrin.gif ....
Mul sõbral käis HP lauaarvuti 3x poole aasta jooksul remondis. thumbs_up.gif ...Aga eks see teema pigem, et kuidas joppab.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.11.2008 19:09:12 vasta tsitaadiga

Muidu pinx ponx ettevõte..

Samas oli siin aastake tagasi üks pakkumine, et liitud tähtajaliseks kliendiks nende miske paketiga ja saad digika kaasa. Oligi peres üks seebikarp puudu. Liitusin järgmisel päeval peale kampaania avamist. Kõik oli armas.. aga mis oli ebaaarmas, oli see, et digika kohta valetati. Konkreetselt. Alguses öeldi, et saadetakse postiga. Siis öeldi, et saadetakse hiljem postiga. Siis öeldi, et osas. Selle peale.. ma ei tea, mida öelda. Võibolla järgmise kampaania ajal lähen õiglust nõudma.

Mis ikka korporatsioonist tahta.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 26.11.2008 22:01:49 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
note1 kirjutas:

Ära ole kindel icon_biggrin.gif ....
Mul sõbral käis HP lauaarvuti 3x poole aasta jooksul remondis. thumbs_up.gif ...Aga eks see teema pigem, et kuidas joppab.

Mul pole HP lauaarvuti, ega ka HP läpats kunagi remondis käinud. Töötavad.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 01.12.2008 19:27:45 vasta tsitaadiga

Sai siis Elioniga jälle maid jagatud. Mul on selline tunne, et neil on hirmus palju pooletoobiseid kliente, sest mitte kohe ei raatsita tehnikut kohale saata. Mul võttis jälle kaks päeva kirjavahetust ja tõestamist, et viga on nendepoolne ja alles siis saadeti tehnik kes kaablipaarid teisele liinile tõstis, kuna vana peal ei toiminud enam millegipärast. Teil võiks seal selline hindamise süstem olla, et kes on palju mõttetuid väljakutseid teinud, seda piinatakse rohkem. Ma eraisikust ärikliendina pean neid kolm päeva ootama, seda on natuke palju icon_evil.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 03.12.2008 01:36:29 vasta tsitaadiga

Eraisikust äriklient (sellist nimetust küll vist tegelikult pole) on eraisik, kes kasutab ärikliendile mõeldud teenust, kuna see ärikliendile mõeldud teenus on sellele eraisikule sobivam, kui eraisikule pakutavad teenused.
UB
HV Guru
UB

sõnum 03.12.2008 12:32:01 vasta tsitaadiga

Probleemi rõhk on nüüd täiesti vale kohapeal. Teema ei ole siiski see, mis e arvate UB-st icon_biggrin.gif
Bigmarx ütles kõik. Arvestades seda mida ma neile iga kuu maksan, tahan ma ka vastavat teenust saada mitte kolm päeva veenda, et asi oleks vaja korda teha icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 08.12.2008 22:24:40 vasta tsitaadiga

Kes ütleks, mis nimeserverid peab panema domeenihalduskeskkonda, kui kodulehe majutus on Elioni Veebimajutus?
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 08.12.2008 22:50:33 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:
Kes ütleks, mis nimeserverid peab panema domeenihalduskeskkonda, kui kodulehe majutus on Elioni Veebimajutus?

jään vastuse võlgu icon_rolleyes.gif kuid Ärikliendi teenindus 1551 Klienditugi 606 9922 arikliendid@elion.ee ehk aitab thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 09.12.2008 00:20:09 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
bigmarx kirjutas:

jään vastuse võlgu icon_rolleyes.gif kuid Ärikliendi teenindus 1551 Klienditugi 606 9922 arikliendid@elion.ee ehk aitab thumbs_up.gif

Nendelt kontaktidelt saan ma alles homme vastuse. 165 numbril neiuke ei osanud ka aidata.
Aga noh, nädal aega on veebimajutuse ja äripostkastide kolimine aega võtnud, eks kannatab veel icon_neutral.gif

Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 09.12.2008 12:15:33 vasta tsitaadiga

bigmarx,
Veebimajutuse www kiri CNAME on web.neti.ee ja IP (A kiri): 194.126.124.136

indrpo
HV Guru

sõnum 09.12.2008 14:39:13 vasta tsitaadiga

bigmarx, siin ehk miskit: http://smokeping.zzz.ee/smokeping.cgi?target=Estonia.Elion
peaks olema ns1.elion.ee ja ns2.elion.ee aga võibolla ka ns1.estpak.ee vms.
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 09.12.2008 14:43:15 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga hetkel tegelevad sellega zone ja elioni tegelased ise, minule lubati teada anda, kui asi toimima saab.
Räägiti ka tehnilistest probleemidest ja valedest andmetest jne. Eks siis paistab icon_neutral.gif

Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 09.12.2008 17:01:36 vasta tsitaadiga

Kui nimeserveri vaja panna, siis ns.elion.ee, ns2.elion.ee.
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 09.12.2008 17:13:07 vasta tsitaadiga

Archibald kirjutas:
Kui nimeserveri vaja panna, siis ns.elion.ee, ns2.elion.ee.

Jep, see on õige jutt.

Artur R.
HV veteran
Artur R.

sõnum 12.12.2008 23:53:44 vasta tsitaadiga

Avastasin mõned päevad tagasi, et mu pordid on millegi pärast kinni, kuigi on peaksid olema avatud. Helistasin õhtul hilja klienditoe numbrile, lubati asi ruttu ära lahendada. Täna hommikul peale üheksat juba helistati ja öeldi, et rike on kõrvaldatud thumbs_up.gif Nii palju kui ma olen pidanud klienditoega suhtlema on see alati olnud väga meeldiv ning kiirete tulemustega.
tagasi üles
Nomore
HV kasutaja
Nomore

sõnum 09.01.2009 20:12:31 vasta tsitaadiga

Täiesti õudsed kogemused siiani selle firmaga icon_rolleyes.gif

Et kõik ausalt ära rääkida ( icon_lol.gif ) peab alustama eelmise reede õhtust, kui ma käisin ja tegin lepingu Elioni kontori. Poole tunni pärast sain omale aparatuuri ja paberid kätte ning öeldi, et kolme päeva jooksul peaks jõudma internet minu telefonikaablisse. Kodus panin siis masinad üles ning paar minutit pärast ülespanemis hetke avastasin, et põlevad kõik tuled, mida on manuaali sõnul vaja interneti olemasoluks. Leidsin siis õnneliku näoga oma WiFi võrkude listist võrgu nimega Uhomson******, kuigi kasutusjuhendis oli kindlalt öeldud, et võrgu nimi tuleb Thomson******. Avastasin aga et võrgust Uhomson****** mulle mitte mingit signaali ei tule, 'limited connectivity'. Helistasin siis klienditoele (või tehniline tugi.. 6069966) ja tema ütles kohe ära, et kõrgesagedusfilter on valesti ühendatud, mis ka tõesti nii oli. Selle vea parandasin ära, ja kassanäe, ikka polnud interneti, kuid tekkis võrk nimega Thomson******, kuhu sisse ei saanud, kuigi see on unsecured. Helistasin siis uuesti ja vastu võttis mingi venelane, kes soovitas juhtmega proovida, kui ma WiFi't kasutan. Proovisin selle ebausuga ära ja nagu ma arvasin, see ei aidanud. Helistasin sel päeval kolmandat korda sellel telefonil, lootes kedagi intelligentsemat telefoni otsa saada. See mul ka õnnestus, noormees kes nüüd vastu võttis, ütles mulle kohe ära, et minu interneti aktiveerumise tähtaeg on alles reedel ja kolm päeva on mingi udujutt. Ükskõik kas see oli kolm tööpäeva, või kolm päeva, oli see aeg möödas. Ootasin siis reedeni ning täna kella kahe ajal helistasin rahunenult uuesti sellel telefonil, kust öeldi mulle, et tööpäev kestab kella viieni ning selle aja vahemiku sees teenus ka aktiveeritakse. Pärast seda kõnet kadus ära võrk Thomson****** ja jäi taas ainult Uhomson****** ning Uhomson******'i ei saa ka sisse enam. Kümme minutit pärast kolme saadeti telefonile ja meilile teavitus, et teenus on nüüd aktiivne. Taas oma sinisilmsuses uskusin, et nüüd lõpuks käes, aga ei. Seis oli täpselt sama. Helistasin JÄLLE klienditoe telefonil kus uuriti viis minutit ja öeldi siis et on keskjaama rike ning küsiti kontaktandmeid et tagasi helistada ja teavitada Elioni edasisest tegevusest ja juhendada mulle juhiseid anda. Helistati kolmveerand tunni pärast ja vabandava häälega teatati, et keskjaama rike ei puutunud üldse minusse ja et mul peab olema viga ruuteri või arvuti seadistuses. Pakuti, et nende tehnik võib kahe tunni pärast mulle helistada ja see maksaks sadaviiskümmend krooni. Sellega saatsin nad pikalt ja sõimasin veel natukene, et nad võiksid ise TASUTA oma seadmete töökorra eest vastutada. Siis helistasin tuttavale arvutimehele, aga kuna tollel aega polnud, otsustasin siin oma kogemusi jagada. icon_evil.gif Enne selle postituse kirjutamist proovisin kahe erineva arvutiga nii Wifi kui ka juhtmega, tulemus oli iga kord sama: limited connectivity (mingil hetkel tuli jälle see tagasi üldse mitte connectimise asemele).

Kui keegi AHV teab lahendust sellele probleemile, siis võib ka loomulikult teada anda, aga eelkõige on see postitus jama teistele eksponeerimiseks. Olen Elionis tõsiselt pettunud.

madmel
HV veteran
madmel

sõnum 09.01.2009 20:41:54 vasta tsitaadiga

Sii tore kui sõimasid....nii peabki....kohe näkku...ega asjad muidu korda jah ei saa.Ja arvan, et kindlasti oleks sult see 150 eeku võetud kui oleks kindlaks tehtud, et elioni viga.Ega siis elioni vead ka kliendile tasuta ei ole......kas resetti proovisid? kui resetiga korda ei saa (kui sul see 585) siis suur võimalus jah, et ruuter praak...siiis helista ja karju näkku , et vahetagu ringi.. icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Nomore
HV kasutaja
Nomore

sõnum 09.01.2009 21:58:30 vasta tsitaadiga

Nüüd sain kolmveerand tundi IT mehe seltsis telefoniga veeta, tema ütles ka kohe selgelt aru, et karjuda tuleb ja et seal ongi kõik idioodid. Tema olevat täna seal kahe venelasega rääkind ja närvi läinud... Nüüd helistasin neile ja olin natuke veel kurjema häälega. Statislov või mis ta nimi oligi lubas ruuteri uuesti konfigureerida. Eks näeb icon_razz.gif

EDIT: Maa saaaiiinnn töööleeee banana_dance.gif

PS! Jaanus on tore teenindaja, temaga võib asju ajada icon_wink.gif

Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 10.01.2009 04:55:23 vasta tsitaadiga

Mind ajab seal kõigerohkem närvi see et kui mul mingi küsimus on ütlen tavaliselt addressi ja sellest piisab aga mõnikord teavad seal röökida et isikukoodi ja kliendi numbrit on vaja selleks et teada saada miks mul netti pole vms, väidavad et nad ei leia muidu süsteemist üles mind vms.
No on ikka tainapead ilma loodud thumbs_down.gif

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 10.01.2009 19:22:03 vasta tsitaadiga

Prostituut kirjutas:
Mind ajab seal kõigerohkem närvi see et kui mul mingi küsimus on ütlen tavaliselt addressi ja sellest piisab aga mõnikord teavad seal röökida et isikukoodi ja kliendi numbrit on vaja selleks et teada saada miks mul netti pole vms, väidavad et nad ei leia muidu süsteemist üles mind vms.
No on ikka tainapead ilma loodud (n)

Tegelikult on ka sellest vähe kliendi identifitseerimiseks kuna muidu võib üsna suvaline sell helistada näiteks, et ta tahab näiteks Ta... Ku..... ühendusega midagi teha, isikukoodiga.....0616..... (jah, selle kõik leiab sinu kohta üles). Teha näiteks ühendusele uue parooli, saada teada mingit muidu avalikkusele salajast infot, tellida tootemuudatusi jne.
tagasi üles
Artur R.
HV veteran
Artur R.

sõnum 10.01.2009 20:17:34 vasta tsitaadiga

Nendel 3-4 korral kui olen klienditoega suhelnud on aadressist piisanud.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 11.01.2009 12:04:48 vasta tsitaadiga

Mark0 No jaa aga kes see pärast tahab endale seda jama kaela, kõned ju salvestatakse number ka ju näha pärast hakatakse uurima ja jama kui palju !
indrpo
HV Guru

sõnum 11.01.2009 16:38:58 vasta tsitaadiga

Nomore kirjutas:
Nüüd sain kolmveerand tundi IT mehe seltsis telefoniga veeta, tema ütles ka kohe selgelt aru, et karjuda tuleb ja et seal ongi kõik idioodid. Tema olevat täna seal kahe venelasega rääkind ja närvi läinud... Nüüd helistasin neile ja olin natuke veel kurjema häälega. Statislov või mis ta nimi oligi lubas ruuteri uuesti konfigureerida. Eks näeb icon_razz.gif
EDIT: Maa saaaiiinnn töööleeee banana_dance.gif
PS! Jaanus on tore teenindaja, temaga võib asju ajada icon_wink.gif

Miks sa siis ei vabandanud Elion'i solvamise pärast, viga oli ju sinu enda arvuti ja ruuteri vahelises ühenduses? Nett töötas sul juba sellest ajast kui tuled põlema läksid, teenindaja ütles sulle reedese aktiveerimise aja sellepärast, et tegelikult oli tehniku töö juba varem tehtud kuid töökäsk teostamiseks oli alles reedeks ette nähtud.
See Uthomson ja Thomson on selgelt ruuteri seadistuse teema, tõenäoliselt seadistasid hiljem ruuteris krüpteeringu WPA peale sest läpakas ei saanud WPA2'ga hakkama ning kõik oligi korras.
Kokkuvõttes sõimasid 5't teenindajat kuigi oleks võinud rahulikult probleemi olemust selgitada ja vea lahendada esimesel rikkekõnel. Loomulikult ma ei välista, et teenindaja hakkas probleemi valest otsast lahendama kuid lahenduse oleks pidanud igal juhul saama.
Lõpuks jäi sul ju Elionist hea mulje, teenindaja Jaanus helistas ja lahendas puhtalt IT alase kliendiseadme seadistuse probleemi ning seda täiesti tasuta. Soovitan 165 helistada ning kiitust avaldada, motiveerid helpdeski töötajaid veel paremini tööle.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 116, 117, 118  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.