Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Winenose
HV vaatleja

sõnum 04.11.2008 17:48:14 vasta tsitaadiga

Heh.

Kindluste uksed on üldse nõrgavõitu praegu. Eile õhtul jooksin kaasa mingi rahvaga ühte kindlust võtma ja ramm + 30-40 meest võtsid ukse kolme minutiga maha. Bright Wizardid on väga tasemel ukse vastu. T4 ramm on kuskil 2k dps ukse vastu, 4-5 wizardit teeb vähemalt samapalju. Ja seal oli neid rohkem ja muud rahvast ka, niiet uks läks ikka VÄGA kiiresti maha. Kogu kindluse läbu kestis 15 minti, mis ei anna praktiliselt võimalust kaitsjatel arvestatava jõuga kohale jõuda.

Ja siis ma olin +400 ja veeretasin 0006 ja lõpetasin 23ndal kohal. FAK! Rewardid olid gold, purple, 2x blue, 4x green.

Anyway, homme/ülehomme tuleb level 40 ära, siis saab rohkem neid kindluseid nüsitud. Probleem on praegu selles, et kõik on orderi oma. Niikui kuskil destro ründab, nii lendab 30+ orderit peale. Gildidevaheline kommunikatsioon on väga tasemel.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Roberto57
HV vaatleja
Roberto57

sõnum 04.11.2008 18:59:21 vasta tsitaadiga

Nende veeretamistega on mul igas mängus nii, et tuleb kõige kehvem tulemus. Vahet pole, olen ma suurim contribuutor või mitte. Kotid saan ikka rohelised icon_confused.gif
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2008 23:15:26 vasta tsitaadiga

Muidu zealot on normaalne ja vajalik klass?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 04.11.2008 23:31:49 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:
Muidu zealot on normaalne ja vajalik klass?

hiilerid on igas mängus väga vajalikut, kaasa arvatud waris.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 06.11.2008 11:46:40 vasta tsitaadiga

patch 1.05'st on oodata seni ühte suurimat klasse tasakaalustavat uuendust.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 06.11.2008 15:21:28 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
patch 1.05'st on oodata seni ühte suurimat klasse tasakaalustavat uuendust.

Squig herderid suudavad ka midagi nüüd üksi teha? icon_biggrin.gif Või noh ma mõtlen, et kellelegi muule kui BW'dele, keda selja tagant kiirelt ja vaikselt eemaldada saab. icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 06.11.2008 19:39:40 vasta tsitaadiga

Hästi mängitud squig herder suudab ka praegu palju teha. Mind on üks maha tapnud paar korda 1v1 olukorras. Tal on neid kuradi disablesid ja silenceid niipalju, et ma olin out kuni ära surin.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 06.11.2008 23:21:39 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Hästi mängitud squig herder suudab ka praegu palju teha. Tal on neid kuradi disablesid ja silenceid niipalju, et ma olin out kuni ära surin.

irw. right.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 07.11.2008 13:42:10 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Hästi mängitud squig herder suudab ka praegu palju teha. Mind on üks maha tapnud paar korda 1v1 olukorras. Tal on neid kuradi disablesid ja silenceid niipalju, et ma olin out kuni ära surin.

Aga väga hästi mängiv preester peaks tast ikka üle olema icon_biggrin.gif Vahepeal on küll lihtsalt ei märka mingit BW'd näiteks ja varsti olen läinud ka kui just mingi hiiler ainult minule ei keskendu. Või näiteks põlised vaenlased WP'd, WH'd ja IB'd, kelle vastu on seni mul ainult aitanud nende laavasse viskamine icon_biggrin.gif
Aga eks näis ehk seal R40 juures ja uue pätsiga on asi juba lihtsam. Puhast 1v1 klassi, millega enamus üle mängida saab ei loodakski, vast siis ikka jääb nende nartsudega võlurite terroriseerimine minu ampluaaks icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.11.2008 14:06:57 vasta tsitaadiga

Winenose - sh silence kestab 5 sekundit, lisaks saaks ta sind reaalselt 1x peale seda knockbackida. Kui squig herder su elud nii lühikese aja jooksul 100%'lt 0%'ni viib, on ta level 40 ja sina level 5 või keegi teist on kas väga hea või väga halb häkker .p
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 07.11.2008 18:09:37 vasta tsitaadiga

See peaks ka täitsa tore olema, et nüüd on isegi Squig armoril mingi reaalne mõte taga. Mina küll seda täit raketiteadust ei jaga aga miskit nendes uutes numbrites pidavat viitama sellele, et R40 PvE kontekstis peaks asjal täitsa jumet olema (squig armoril st siis).
Ise küll jah alles R23 veel, SC'sid pole nii palju kui tahaks ja PvE venib ka vahel liiga aeglaselt (T3 tundub just see kõige tühjem koht olevat, nii üksik olen seal).
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 08.11.2008 04:07:14 vasta tsitaadiga

Mäng on üllatavalt sõltuvust tekitav. Zealot siis lvl 12 juba, 10 renown icon_wink.gif
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 08.11.2008 18:51:47 vasta tsitaadiga

pelasin täna nati ja sain endale uue kirve. või mis te arvate?

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 08.11.2008 20:48:40 vasta tsitaadiga

hinrek kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

pole paha jah !
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 09.11.2008 00:16:03 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
hinrek kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

pole paha jah !

pidasin silmas seda, et kas ei oleks võinud rohkem mudeleid mängule joonistada. miks peab kirves nägema sama välja mis teise mehe nui icon_biggrin.gif

Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 09.11.2008 12:26:36 vasta tsitaadiga

hinrek kirjutas:

pidasin silmas seda, et kas ei oleks võinud rohkem mudeleid mängule joonistada. miks peab kirves nägema sama välja mis teise mehe nui icon_biggrin.gif

Paljud relvad püsivad jah sama disainiga aga ma ütleks, et kui võrrelda AoC'ga, kus nägi ca kõik 80 levelit iga klassi turvised samasugused välja on asi ikka paremas seisus. Kui arvestada ka seda, et igal rassil omad alad ja täiesti erinevad relvad, turvised jne. Muidu T3 vidinad on üldse savi ju, kohe varsti vahetuvad sul nad uuesti välja icon_biggrin.gif
Kõrgemad haldjad näevad üldse minu jaoks koledad välja, ei mõista miks keegi neid mängida tahab icon_lol.gif
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 09.11.2008 13:16:49 vasta tsitaadiga

Peab tõdema, et jõud on kadunud icon_smile.gif sain eile rank 38, aga enam ei jõua icon_sad.gif.

Aga jah ELF-id on koledad ja paljud teised elukad ka, AGA GOBLINID ROKIVAD icon_smile.gif
http://img56.imageshack.us/my.php?image=kellemiizubs6.jpg

minu mehikene !
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 10.11.2008 13:29:17 vasta tsitaadiga

Rank 38 on ju NII lähedal juba!

Ma ise 40 nüüd. Sain lõpuks aega ka kultiveerimise ja apteekerdamisega tegeleda. Mailbox oli täis igast jura ja inventory samuti, nüüd on kõik korras icon_smile.gif Mitu epic questi sai ka ära lõpetatud ja niisama igasugu lahtiseid otsi kõrvaldatud. Respeccisin ennast ka täiega healimise peale lõpuks ja grupiga scenariod tehes on üpris fun. Päris mitu scenariot õnnestus 0 surmaga teha eile. Samas on nüüd vaja gildi järgi oodata. Palju rahvast on ikka seal level 30 kandis ja T4 contenti ega Bastion Stairsi level 30-ga eriti ei tee. Praegu ainuke asi mis teha on, on gathering ja PQd. Õnneks on mõned chapter 22 PQd sellised mida annab kolmekesi teha ja siis on ka huvitav. Rohkemakesi on juba igav - kindel võit.

Gild on level 17, saame kasutada recall scrolle ja see on väga mugav icon_smile.gif
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 10.11.2008 13:38:51 vasta tsitaadiga

Eks ma üritan see nädal ikka ära teha icon_smile.gif lich king ka tuleb, seega läheb kiireks.

Winenose kirjutas:
Rank 38 on ju NII lähedal juba!

Ma ise 40 nüüd. Sain lõpuks aega ka kultiveerimise ja apteekerdamisega tegeleda. Mailbox oli täis igast jura ja inventory samuti, nüüd on kõik korras icon_smile.gif Mitu epic questi sai ka ära lõpetatud ja niisama igasugu lahtiseid otsi kõrvaldatud. Respeccisin ennast ka täiega healimise peale lõpuks ja grupiga scenariod tehes on üpris fun. Päris mitu scenariot õnnestus 0 surmaga teha eile. Samas on nüüd vaja gildi järgi oodata. Palju rahvast on ikka seal level 30 kandis ja T4 contenti ega Bastion Stairsi level 30-ga eriti ei tee. Praegu ainuke asi mis teha on, on gathering ja PQd. Õnneks on mõned chapter 22 PQd sellised mida annab kolmekesi teha ja siis on ka huvitav. Rohkemakesi on juba igav - kindel võit.

Gild on level 17, saame kasutada recall scrolle ja see on väga mugav icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 10.11.2008 14:01:30 vasta tsitaadiga

Winenose räägi, kust leet geari saab. Meil gildiga sama laks. Ootame rahvast järgi, et bastion stairsi saaks koks minna.
Epic questid annavad head kraami?

Ch22 gear on suhteliselt saast. Ainult üks item oli seal, mis minu tegelasel vääris omandamist (selle ka kätte sain).
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 10.11.2008 16:00:58 vasta tsitaadiga

PQ-de sinised, lillad ja kuldsed kotid on gear. Ega mujalt muud eriti midagi ei olegi. Epic questide gear oli midagi stiilis level 36 sinine item vms. Kahe talismani slotiga küll.

Selle jaoks ongi hea leida mingi lihtne ja kiire ch22 PQ ja seda krõbistada mitu korda järjest. Ja siis PQd vahetada. Ch 22 PQ-de kottidest tuleb lvl 39 gear ja niisama neid loomi tappes kukub aeg-ajalt ka midagi head. Paar korda oleme lillasid asju leidnud, aga see on harv. Kord-paar õhtu jooksul tuleb ka niisama mingeid siniseid asju mis on päris head, eriti just selle tõttu et need on lvl 38-39. Ja muidugi laias valikus rohelist kraami.

Difficult ch22 PQsid ei ole veel teinud, sealt peaks veel paremaid asju tulema. Loomad on lvl 40-42. Hetkel on osa kõrgema leveli rahvast lennus, sõna otses mõttes ärireisidel. Nädala jooksul peaks tagasi olema ja teised ka pisut kõrgemad levelid, siis saab ehk 2 gruppi lvl 35+ rahvast kokku.

PS. Bastion stairsi saab ka lvl 32+ rahvaga minna, ainult main tank võiks pisut kõrgem level olla, muidu on ikka väga valus. Vasak tiib on lvl 33 BS-s, seda saab rahulikult teha.
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 10.11.2008 16:36:58 vasta tsitaadiga

Alates mis levelist tulevad intstantsid? Kui neid üldse on enne lvl 40?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.11.2008 16:50:15 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:

T3s on juba mingi suurem koobas dorf-rohenahk pairingus, seal sai päris lõbuga lastud.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 10.11.2008 16:50:25 vasta tsitaadiga

Level 20 juures on vähemalt üks
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 11.11.2008 11:08:40 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:

On ikka. Esiteks on Altdorfis sewers kus on level 13, 15 ja 18 eri kohad koos questide ja bossidega.
Edasi saad teha Mount Gunbad. Seal on üks tiib level 23, teine level 25 ja kolmas level 27 stuff.
Järgmine raskuselt on siis Bastion Stairs kus levelid on vastavalt 33, 35, 37. Bossidelt tuleb sealt armorit, mis teeb järmise taseme dungeoni lihtsamaks.
Edasi on Orderi jaoks pealinnas Altdorfis kaks kohta: Warpblade Tunnels ja Sigmar's Crypt kus on ka vist erineva raskusega kohtasid olemas. Sinna sissepääsuks peab olema level 40. Seal saab bossidelt jällegi armorit, mis on järgmise koha jaoks vajalik.
Kõige tugevam instance on Lost Vale kuhu saab läbi Avelorni (T3 elf ala). Ka seal saab bossidelt armorit, mida on vaja vastaspoole linnas ringi müttamiseks.

Sewers on kindlasti ainult 1 grupi teema, Lost Vale kohta ma veel ei tea. Vahepealsed kohad on nii, et enamus asju saab warbandiga teha, aga bosside juurde saab ainult ühe grupiga läbi portali minna.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.