Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
centraaL
Kreisi kasutaja

|
04.11.2008 19:58:34
Windows Explorer "Auto" right clickides |
|
|
Spoiler 
Sellise asja saan siis, iga kord kui doubleclickin mõnda ketast, avab uues aknas. Optionsi alt on seadistatud, et avaks samas aknas. Vaja oleks see siis "Auto" pealt "Open" peale saada.
Up?
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
04.11.2008 20:05:57
|
|
|
Suvalises kaustas ülevalt rippmenüüst tools->folder options->file types Siis otsi üles "folder". Avad selle ja "open" funktsioon "set as default"
Seda siis xp puhul, vaevalt et vistas midagi palju erinevat on.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
05.11.2008 17:01:42
|
|
|
XP mul ongi, käiasin kõik läbi, Folder, File Folder ja drive, ükski ei mõiganud. See juhtub ainult siis, kui ma My Computeri all tahan mingit ketast avada, 2 partitsiooni ühel kettal. Ükskõik kumma valin, avab uues aknas kui manuaalselt right click - explore ei tee just. right click - open teeb ka uues aknas ja File Types alt midagi ei leidnud ka tarka selle kohta.
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
05.11.2008 21:43:27
|
|
|
Ei mõju neist ükski. :/
Tegin kõik ära, isegi restarti aga ei suuda. Jama hakkas vist peale Vista Transformation Packi installi kui ma ei eksi, maha ka ei raatsi võtta.
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
05.11.2008 22:22:11
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Ei mõju neist ükski. :/
Tegin kõik ära, isegi restarti aga ei suuda. Jama hakkas vist peale Vista Transformation Packi installi kui ma ei eksi, maha ka ei raatsi võtta. |
Siis kurda oma muret seal foorumis: http://www.jcxp.net/forums/index.php?showforum=93 (seal selle developer samuti olemas, annab kindlasti abi)
Kui sul xp sp3 ja lükkasid peale VPT 8.xx versiooni, siis pole midagi imestada kui win hakkab probleeme tekitama. VTP 8 ei ühildu service pack kolmega, kirjutab rõõmsalt oma vanad failid sp3 uutest failidest üle.
EDIT: väike tõestus väitele: http://www.jcxp.net/forums/index.php?showtopic=29720
Sul siis kolm võimalust:
1. sp3 maha, sp2 peale (ei soovitaks)
2. VTP 8 maha ja ootama järgmist versiooni
3. installid 3th party elemendid ja theme'd ise (nagu tegin mina)
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
17.11.2008 01:22:04
|
|
|
Probleem oli hoopis flash drivedelt leviv viirus, NOD32 scan ja asi töötab jälle. (:
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|