Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kanakukk
Aeg maha 1p
|
04.11.2008 13:44:39
Veebimajutusteenus: Zerver |
|
|
Kui aasta tagasi vastati isegi kell 3 öösel, siis nüüdseks on FIE Rene Kõivumägi otsustanud kirjadele mitte vastata. Olen proovinud nii rene@zerver.eu kui ka info@zerver.eu aadressidele saata, olen saatnud kirju teiselt domeenilt ja isegi tema enda kodulehelt, kuid ei kipu ega kõppu. Ainuke asi, mis kui kellavärk töötab on arved.
Probleem siis selles, et .com domeen aegus ja mul vist ei ole midagi peale hakata? Ettemaks aga kolmeks kuuks on juba tehtud.
Mida teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
04.11.2008 13:51:36
|
|
|
infoplussi andmetel:
Rene Kõivumägi FIE
Telefon 5823 0050
Aadress J.Kuperjanovi 3A, 68207 Valga
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
gynterk
HV kasutaja
|
04.11.2008 16:39:48
|
|
|
Kolmeks kuuks domeeni ettemaks? Com/net/org/info vms domeeni saab pikendada minimaalselt aasta kaupa. Eeldan, et ettemaks on tehtud majutusteenuse kohta. Soovitan registreerida com domeeni uuesti (kui ei ole võimalik enam pikendada) mõne muu teenusepakkuja juures (soovitan näiteks Veebimajutus.ee-d. Hind on küll sutsu kallim, aga vähemalt ei jäta nad klienti nn "musta auku". Üleüldse on see zerver.eu suht kahtlane koht.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
muusik
HV kasutaja
|
04.11.2008 21:26:20
|
|
|
Jep, tantumiga endalgi meeldivad kogemused ja Zerveriga mitte nii meeldivad.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
06.11.2008 00:14:51
|
|
|
Kõtt, vastikud reklaamijad.
Minu jaoks on Tantum see slaavikeelne auk, kuhu maeti (Ken Kallas) eKodu ja see ütleb kõik. Ma olin sealt oma lehe ära viinud kuid kolimise järel saatsid nad mulle tervituseks ikkagi arve. Õnneks suutsid tuvastada, et minu domeen suundub tõepoolest teise teenusepakkuja juurde ja Tantumil pole põhjust arvet esitada.
Ettemaksu tehakse domeeni majutamise kohta. Domeen registreeritakse 1 aastaks ja isegi pärast selle aegumist on 30 päevane redemption periood, kus saad seda tagasi osta kuid märksa kallimalt kui olnuks pikendamine.
Mida sinu praegune domeen teatab? Kas lehte ei leita või on kiri, et võta ühendust teenuse pakkujaga. Aadressil www.domaintools.com saad kontrollida, millal mingi domeeni registreering lõppeb.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
alecoqprem
Kreisi kasutaja

|
06.11.2008 13:37:20
|
|
|
montez, ühesõnaga sinu ainus näide Tantumi kvaliteedi kohta on see, et eKodu endine tegelane on sellega seotud? Päris nii suvalt ka ei maksaks lahmida.
Ise olen ka nüüdseks tantumisse kolinud, soovitanud ka paarile kliendile ning ka nende lehed sinna üles riputanud. Siiamaani ainult positiivsed sõnad öelda. Alati kui supporti vaja, seda saab ja on igati vastu tuldud.
Endal pole küll midagi halba selle koha kohta öelda ja julgen neid isegi soovitada
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
07.11.2008 09:33:18
|
|
|
Vastab tõele, et ma ei ole ühtegi päeva tantumi hostingut kasutanud. Samas pole ma söönud ka lehmasitta, kuid arvan selle lõhna järgi üsna täpselt teadvat, kuidas see võiks maitseda. Antud juhul on Tantumi puhul võrdluseks olev lõhn ja nende saadetud kirjad/pakkumised. Saan iga päev pool tosinat firmade pakkumist ja oskan selle tõttu juba kirja järgi hinnata firma tausta ja töötajaid.
Ma ei ole kade tantumi edu peale aga kui see peaks ka aasta pärast tegutsema, siis oleks õigustatud alles soovitamine. Headel aegadel läks hästi ka eKodu taolistel projektidel.
Edit 7. november
See oli nii hea, täna saabunud Tantumi kiri. Käsi püsti, kes veel kiidab tantumit siin teemas?
Serveritele internetiühendust pakkuva süsteemi rikke tõttu ei töötanud neljapäeva(06-11-2008) hilisõhtust kuni südaööni kodulehed ning mänguserverid. Probleem kõrvaldati täielikult kella 00:20-ks. Vabandage teenuse mittetoimimise tõttu tekitatud ebameeldivuste pärast.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanakukk
Aeg maha 1p
|
12.11.2008 23:06:38
|
|
|
Kirjale ei vastatudki, aga näed 10. novembril on nimeserverid taas õiged.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
13.11.2008 10:06:52
|
|
|
montez kirjutas: |
Edit 7. november
See oli nii hea, täna saabunud Tantumi kiri. Käsi püsti, kes veel kiidab tantumit siin teemas?
Serveritele internetiühendust pakkuva süsteemi rikke tõttu ei töötanud neljapäeva(06-11-2008) hilisõhtust kuni südaööni kodulehed ning mänguserverid. Probleem kõrvaldati täielikult kella 00:20-ks. Vabandage teenuse mittetoimimise tõttu tekitatud ebameeldivuste pärast. |
Olgem siis natukene täpsemad, et rikkeid esines kella 21:07 - 00:20 vahelisel ajal ja polnud kõik sugugi koguaeg maas.
hoolimata mõningatest sellistest apsudest julgen Tantumit ikkagi soovitada. See kui mingi tavaline leht vahest tunni-kaks kättesaamatu on pole katki miskit. Ärikriitiliste asjade jooksutamiseks on muud lahendused. Iga asi ikka omaks otstarbeks.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
01.12.2008 14:30:11
|
|
|
praegusel ajal kell 10:58 on siis zerveris majutatud domeenid kättesaamatud. Loodetavasti rike kõrvaldatakse.
Edit: ühendus taastus kell 11.30 paiku kuid selle järel oli käesolev foorum kättesaamatu. tõenäoliselt siis Mustamäel toimunud suurema elektrikatkestuse tõttu, millest isegi raadio uudistes räägiti.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
17.04.2009 13:55:48
|
|
|
Suhtimine jätab seal firmas ikka väga-väga soovida...
Sai pöördutud nende poole:
17/04/2009 13:05 kirjutas: |
Palun kommentaari, miks Zerver.ee rikub osTicket'i GPL litsentsi, on eemaldanud siinsest klienditoe rakendusest kõik viited toote algupärale ning kasutab seda aktiivselt oma kommertstegevuses?
Kas vastav kokkulepe on sõlmitud osTicket.com'i repo haldajaga!?
Ootan teie vastust ASAP! |
17/04/2009 13:09 - Rene Kõivumägi kirjutas: |
Tere,
sooviksime küsida enne, et kes olete Teie? |
17/04/2009 13:41 kirjutas: |
Mina olen keegi, kellele läheb korda, kuidas ja mida tehakse GPL ja LGPL litsentsi alusel levitatava tarkvaraga. Täpsemini saate teada siis kui vastate mu eelmisele kirjale. |
17/04/2009 13:44 - Rene Kõivumägi kirjutas: |
oleme saatnud neile vastava kirja, et eemaldada nende tekst.
Kuid siiani pole veel vastust.
Teie rõõmuks lisasime tagasi antud viite hetkel.
Ning kas Te sellele pole mõelnud, et inimesed võivad luua täpselt sama asja.
Minul isiklikult võtaks sellise süsteemi kirjutamine 3-4 päeva. ning ega Te siis ka aru ei saa, et see pole tegelikult originaal vaid 100% enda kirjutatud. |
|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.04.2009 15:18:02
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
Suhtimine jätab seal firmas ikka väga-väga soovida...
Sai pöördutud nende poole:
17/04/2009 13:05 kirjutas: |
Palun kommentaari, miks Zerver.ee rikub osTicket'i GPL litsentsi, on eemaldanud siinsest klienditoe rakendusest kõik viited toote algupärale ning kasutab seda aktiivselt oma kommertstegevuses?
Kas vastav kokkulepe on sõlmitud osTicket.com'i repo haldajaga!?
Ootan teie vastust ASAP! |
17/04/2009 13:09 - Rene Kõivumägi kirjutas: |
Tere,
17/04/2009 13:41 kirjutas: |
Mina olen keegi, kellele läheb korda, kuidas ja mida tehakse GPL ja LGPL litsentsi alusel levitatava tarkvaraga. Täpsemini saate teada siis kui vastate mu eelmisele kirjale. |
17/04/2009 13:44 - Rene Kõivumägi kirjutas: |
oleme saatnud neile vastava kirja, et eemaldada nende tekst.
Kuid siiani pole veel vastust.
Teie rõõmuks lisasime tagasi antud viite hetkel.
Ning kas Te sellele pole mõelnud, et inimesed võivad luua täpselt sama asja.
Minul isiklikult võtaks sellise süsteemi kirjutamine 3-4 päeva. ning ega Te siis ka aru ei saa, et see pole tegelikult originaal vaid 100% enda kirjutatud. |
|
Mis mõttes nad viited algupärale on eemaldanud?
Kui see, et nad oma klienditoe lehel ei näita, et nad osTicetit kasutavad, siis see pole küll GPL litsentsi rikkumine.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
17.04.2009 18:19:02
|
|
|
tsitaat: |
17/04/2009 13:09 - Rene Kõivumägi kirjutas:
Tere,
Miks se nüüd siis Teid nii väga huvitama hakkas. Ühiskondlik korravalvur?
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
k--r--l
HV vaatleja
|
29.04.2009 13:40:59
|
|
|
Paistab, et see käibki www.zerver.ee juures nii.
Mul ka ei resolvi enam domeeni nime ära, kuigi sai just pikendatud.
Rene Kõivumägi ei vasta ei kirjadele ega kõnedele.
Pean uue hostingupakkuja vaatama...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
29.04.2009 21:12:01
|
|
|
Möödunud nädalal toimus serverite kolimine ja on täiesti võimalik, et mitte 100 % sellest ei õnnestunud. Ja mis puutub vastamise aega, siis arvestades juba aastaid ühesuguse meili kuju kasutamist, siis võib eeldada päevas sellele laekuva spämmi hulka vist lausa sadades. Sealt vajalike läbi sõelumine võtab kindlasti aega.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.04.2009 22:22:05
|
|
|
Möödunud nädalal toimus serverite kolimine ja on täiesti võimalik, et mitte 100 % sellest ei õnnestunud. Ja mis puutub vastamise aega, siis arvestades juba aastaid ühesuguse meili kuju kasutamist, siis võib eeldada päevas sellele laekuva spämmi hulka vist lausa sadades. Sealt vajalike läbi sõelumine võtab kindlasti aega. |
Huvitaval kombel ei tule mul aastaid kasutuses olnud mailile mitte ühtegi spämmkirja
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
panusta
HV vaatleja
|
17.01.2010 00:56:24
Rene kõivumägi petis |
|
|
ega jah rene kõivumägi on ja jääb petiseks
maksin domeeni ettemaksu aastaks ja domeen löödi kinni ning kästi minema kolida
arveid ei ole tulnud tervelt poole aasta jooksjul
minu sendioksjoni tarkvara kopeeriti mul serverist maha ja pandi müüki
ühe firma leht mida oma domeenil tegin rikuti ära ja tekitati 10 000 kroonine rahakahju
muidugi kõivumägi saatis mu persse ja ütls et tema ei maksa mingeid kahjusid
tegu siis ühe elus pettunud 24 aastase nagaga kes arvab et võib laiata kõigi kallal
teine suli seal herilasepesas on enn kärson kes samuti pettur 22 aastane tattnina
ma ootan oma arveid juba pool aastat
telefoni numbreid ei eksisteeri mailid ei vastanud kuni siiani kui sõimamiseks läks
ETTEVAATUST NANDE KAHEGA !!!!!!!!PETISED!!!!!!!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.01.2010 01:24:54
Re: Rene kõivumägi petis |
|
|
panusta kirjutas: |
minu sendioksjoni tarkvara kopeeriti mul serverist maha ja pandi müüki |
Huvitav oleks teada, millisega tegu. Ehk avaldad millise domeeni all seda tegid ja kus see nüüd jookseb. Siis teaks hoiduda.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.01.2010 03:17:13
|
|
|
Kõlab väga kahtlaselt see värk, suutis ka Seadusega pahuksid alafoorumisse sama sisuga teema teha.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
17.01.2010 20:00:07
|
|
|
Minu kogemuste järgi oli seal tõesti probleeme arve kätte saamisega aga seevastu ei oldud ka väga kiired kontot sulgema.
Mis puudutab aga sendioksjoni tarkvara, siis see on väärtusetu pahn, sest neid müüdi viimati juba mõne tuhande eest ja ilmselt praegu ei leiaks koopia huvilisi ka paarisaja eest. Pealegi on 99 % tõenäosusega ka kasutaja panusta mainitud tarkvara hoopis kellegi teise töö koopia ja kes teab mis viisil saadud. Seega meenutab see kära, et "minul olevat koopiat ei ole võimalik eristada turul pakutavatest paarikümnest teisest koopiast" ja selle tõttu on zerver süüdi. Kes teab, äkki oli kataloogis liiga palju õigusi antud ja failid lihtsalt veebist kättesaadavad. Minu mälu järgi zerver automaatset indeksit ei teinud ja ilma index failita oligi kogu kataloogi sisu ilusti kuvatav.
Lisaks õigekirja raskustele võiks järgi vaadata ka sõna petis tähenduse ja seda mitte huupi loopida. Silte on kerge kleepida aga see tuleb sulle endale bumerangina tagasi.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.01.2010 21:58:32
|
|
|
Pealegi on 99 % tõenäosusega ka kasutaja panusta mainitud tarkvara hoopis kellegi teise töö koopia ja kes teab mis viisil saadud. |
Sellepärast ongi soovitus teemaalgatajale, et avaldagu oma andmed. Muidu on lihtsalt tegu tahtliku laimuga.
Olen piisavalt näinud neid "isetehtud" tarkvarasid, mis on tegelikkuses osutunud netist tiritud asjade piraversioonideks. Sellepärast ei sa ka selliseid süüdistusi tõsiselt võtta, kui ei ole avaldatud täpsemaid andmeid.
Lisaks veel seda, et sellised süüdistavad teemad peaks minema kustutamisele kui süüdistaja ei ole ennast autentinud kas IDkaardi või pangalingi kaudu.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamer
HV veteran

|
09.03.2010 01:04:52
|
|
|
Kas keegi, kellel zerver.eu-s veel hostingukonto on, on sel kuul arveid saanud?
Tavaliselt on arve kvartali viimase kuu esimesel päeval meilikasti potsatanud, aga sel kuul vaikus. Vaikus samuti meiliteel järelepärimiste korral.
Vaadates FIE kohta maksuvõlgade raportit, siis võlgnevuse suuruse järgi tundub, et kas hakkab üldse lõpetama.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Difer
HV vaatleja
|
09.03.2010 22:15:11
|
|
|
Kas Virho.com tegelased on nüüd oma ..tütarfirmat,, reklaamima hakanud?
Tantum on viimane auk kuhu oma raha toppida..
Arvan, et see server kaob varsti ka ära nagu Virho.com kadus, sest mõlemil on aadressid postkastis.
Tantumi oma: Aadres: Tammsaare tee 137, PK. 728, 12902, Tallinn, Eesti
|
|
tagasi üles |
|
 |
ley
HV vaatleja
|
23.03.2010 18:19:54
|
|
|
gamer kirjutas: |
Kas keegi, kellel zerver.eu-s veel hostingukonto on, on sel kuul arveid saanud?
Tavaliselt on arve kvartali viimase kuu esimesel päeval meilikasti potsatanud, aga sel kuul vaikus. Vaikus samuti meiliteel järelepärimiste korral.
Vaadates FIE kohta maksuvõlgade raportit, siis võlgnevuse suuruse järgi tundub, et kas hakkab üldse lõpetama. |
Täna siis saabus minu postkasti kiri, et zerver paneb poe kinni, anti ülekolimiseks kuni 30. aprillini aega, sammas soovitati mingit uut pakkujat(tõenäoliselt sammalt tegilat) http://www.veruuno.com kirjas lubati tasaarveldus teha 30 juuliks, mida ma eirit ei usu, et mu silmad seda näevad.
Oskab keegi soovitada mingit norm pakkujat, kelle hind oleks samma hea?
Ma vist maksin aasta eest c 500 + domeeni aastamaks mingi 90 kõrri
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |