Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N96 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.09.2008 22:40:10 vasta tsitaadiga

telefon jõudis nüüd turule. Hind 550euri ehk ~8500.- enne makse ja muud lisatud raha.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
its2cold
HV veteran

sõnum 04.09.2008 07:09:30 vasta tsitaadiga

Midagi uut ja suurt see telefon küll mobiilimaailma ei too. icon_rolleyes.gif N95 oli ja on siiamaani ikka väga kõvade võimalustega klots ja N96 vaevalt seda edu kordab kuna midagi uut peaaegu, et polegi. MobiilTV tugi on muidugi tore aga muid eeliseid ma N95 8Gb ees ei näe, mälu on muidugi ka rohkem aga see mind ei kõiguta. N96 näeb hoopis halvem välja ja minu jaoks kohati vajalikku infrapuna ühendust pole. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.09.2008 02:29:10 vasta tsitaadiga

Teab keegi rääkida, kas ja millal seda DVB-H TV-tüünerit Eestis kasutada saab? Ega see vist pole see digilevi, millele kogu Eestis 2010. aastast üle on plaanitud minna?
ot:
Iseenesest kehv idee analoogtelevisioon ära kaotada, Peipsi-äärsed külanaised peavad ka lastelastel poole pensioni eest digiboksi laskma linnast tuua, et kord nädalas Prillitoosi ja vahel uudiseid-ilmateadet vaadata...

Mina ootaks meeleldi ära N96 klapita versiooni, umbes nagu N95-le tuli kamraadiks N82. Eks ta maitse asi ole, mulle on harjumatu, et näiteks trükkimisel aeg-ajalt vajaminev nooleklahv asub numbritest jupp maad eemal ja kõrgemal. Lisaks paistab vähemalt pildilt vaadates N96-l olema ka tüüpiline sliderite probleem - ülemine numbrite rida on otsapidi klapi alla topitud. Aga ootame ära ja katsume siis, Elisasse pidavat oktoobris müügile jõudma.

Kaamera näib kahjuks olema tagaplaanile jäetud. Kuhu küll on kadunud N82-l laineid löönud ksenoonvälk ja objektiivikate? Või jäetakse need N95-N82 stiilis järglasele?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 05.09.2008 03:05:17 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Teab keegi rääkida, kas ja millal seda DVB-H TV-tüünerit Eestis kasutada saab? Ega see vist pole see digilevi, millele kogu Eestis 2010. aastast üle on plaanitud minna?

Kasutatav suhteliselt suve algusest juba. Hetkel piirkonnaks küll ainult Tallinn. Samuti on määratletud ära, et kasutada saavad ainult EMTi kliendid. Kuidas see rehkendatud on pole aimugi... tänapäevase digitaalse maailma tagasilöögid vast... Kanalitevalikust copy-paste oleks nüüd "ETV, Kanal 2, Kanal 11, MTV Eesti, Seitse, Eurosport, Eurosport 2, Euronews, National Geographic, Discovery ja Jetix"
http://www.levira.ee/806est.html
http://www.levira.ee/859est.html

EDIT: tegelikult too viimane artikkel oli endalgi veel läbi lugemata ja seda lugedes jäi üks asi silma...

"Samuti on vähendatud pildi resolutsiooni (QVGA, 320'x 240 pikslit)" << no mida, mu telefoni ekraan on 800x352... see küll ilus pilt ei saa olema. Samuti suht kõik uuemad winniga seadmed tulevad juba resol 640x480 (mitte, et ma oleks eriti WM seadmeid dvb-h tuuneriga näinud. Gigabyte ja Eten on vist ainukesed hetkel, kel miskit sellist )
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 05.09.2008 14:47:49 vasta tsitaadiga

telefon üpris läbikukkumine minu arust. Lihtsalt liiga hilja pandi müüki, oleks pidanud juba aprillis, hiljemalt mais tulema, siis oleks temas midagi uudset veel olnud, aga nüüd on ta juba konkurentidele jalgu jäämas.
Vanquish
HV kasutaja
Vanquish

sõnum 05.09.2008 16:35:23 vasta tsitaadiga

Millisele konkurendile nimelt siis? Iphonele? Tehniliselt ta küll jalgu ei jää. Disaini osas pean siin eelnevatega nõustuma. Viimasl ajal on kõik Nokiad jube koledad välja hakanud nägema. Mina ootaks veel ära SE C905 vms ja vaataks siis, mis ostmist rohkem väärt(tean küll,et need telefonid pole eriti võrreldavad, kuna ühe näol on tegemist smartphone, teine on aga userphone vms. Mina võrdlen neid siiski, kuna mõlemal on mulle vajalikud funktsioonid olemas).
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 05.09.2008 18:28:37 vasta tsitaadiga

Vanquish kirjutas:
Millisele konkurendile nimelt siis? Iphonele?

iphone pole minu silmis telefon, rohkem moeobjekt või nii.

Samsung INNOV8 näiteks läheb vaikselt mööda. Põhiliselt mõtlesin just seda, et nokia on umbes aasta lihtsalt vanat tehnikat uue korpuse sisse toppinud, kuigi oleks võinud rohkem edasi arendada.

RannoT
HV kasutaja

sõnum 05.09.2008 22:26:38 vasta tsitaadiga

täna sai näpitud seda N96, vähe jama tundus, et BL-5F akuga peab asi töötama ja 1,2,3 klahve on natuke jama vajutada, kuna klapi alaosa kohe vastu näppu, seeest on liugklapp tunduvalt mehisem kui N95 perekonnal, kindlasti ka vastupidavam. Üldiselt enda N95 8gb selle vastu ei vaheta icon_razz.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 14.10.2008 23:32:46 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
Vanquish kirjutas:

Samsung INNOV8 näiteks läheb vaikselt mööda. Põhiliselt mõtlesin just seda, et nokia on umbes aasta lihtsalt vanat tehnikat uue korpuse sisse toppinud, kuigi oleks võinud rohkem edasi arendada.

Mul tekib ka huvi, et mis siis tõesti on parema hinna/võimaluste/kvaliteedi suhtega... kui n96 hetkel. Jätame välimuse kõrval, ma mõtlen nende seast, mis hetkel müügil on.
Ma ise pole nagu eriti midagi märganud... peale HTC toodete, mis paraku lähevad rohkem PDA telefoni funksiooniga nimekirja.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Martin256
HV vaatleja

sõnum 01.11.2008 13:14:32 vasta tsitaadiga

Vana N80 peal mängis LCG JUkebox vigadeta, ka aac+ raadioid. N96 peal jookseb kokku ning aac+ ei mängi. N96 enda raadiopleier on kohmakas, ei mängi ogg formaati ning aac+ on väga viletsa kvaliteediga. Kas aitaks, kui N96 enda raadiopleier maha võtta ja kuidas seda teha? Või on teisi lahendusi
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 04.11.2008 16:54:32 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
striker13 kirjutas:
Vanquish kirjutas:

Mul tekib ka huvi, et mis siis tõesti on parema hinna/võimaluste/kvaliteedi suhtega... kui n96 hetkel. Jätame välimuse kõrval, ma mõtlen nende seast, mis hetkel müügil on.
Ma ise pole nagu eriti midagi märganud... peale HTC toodete, mis paraku lähevad rohkem PDA telefoni funksiooniga nimekirja.

ma ei ütle, et n96 halb oleks, telefon on tegelt väga hea, aga hind on liiga palju, ta peaks maksma ~9000 või vähemgi.

IT-Kutt
HV vaatleja
IT-Kutt

sõnum 23.11.2008 19:51:39 vasta tsitaadiga

Võimalusi vaadates on ta tõesti väga lähedane N95-le, paar asja on, mida N95l pole..Välimuse koha pealt on N96 siiski ilusam minu jaoks kui N95..
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 12.12.2008 13:57:23 vasta tsitaadiga

hetkel kasutan antud telefoni ja pmst olen rahul...ainuke imelik asi on see et "aktiivse klapi" seadeid ple, emt tehnik ütles et pidavat normaalne olema kui nutitelefonidel osad funkt ära kaovad icon_rolleyes.gif ...IMO uskumatu jutt!!!
DVB-H on päris lahe...ainuke jama et aku saab ikka megakiirelt tühjaks, eriti kui veel mobiil-TV kasutada.

edit: ja ongi nii...klapi funktsiooni ple ettenähtud sellele telefonile, naera ribadeks, pmst kõikide lisadega nokia ja kõige lihtsam funkt on puudu...võtab sõnatuks!!!
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 17.12.2008 17:40:26 vasta tsitaadiga

Tundub et mul on sama lugu kaduvate funktsioonidega ... või siis lihtsalt edal juhe kokku jooksnud. Teemaks ekraani energiasäästja ja kalendri ning kella kasutamine selleks. Telefoni saades näppisin selle kusagilt menüüs ilusasti peale aga ühel hetkel oli ta kadunud - ekraan säästurezhiimil lihtsalt must. Hakkasin siis menüüd lappama et paneks uuesti peale aga võta näpust - tundub nagu sellist valikut enam menüüs ei olegi icon_eek.gif . Juhendist ka nagu ei leidnud õiget kohta ... äkki keegi viitsib reaalselt telefoni pealt vaadata ja mulle vihje anda, millises menüüvalikus se seadistus asuma peaks. Aitähh!

Telefonist endast rääkides siis kahju et osad kolmanda osapoole programmid ei taha korralikult joosta - HandyClock näiteks ei anna äratussignaali jne.

terv
Kris.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 19.12.2008 11:35:34 vasta tsitaadiga

muidu aitaks aga kahjuks ple enam N96-te, kasutan nüüd N85.
tagasi üles
zajets
HV vaatleja

sõnum 05.02.2009 11:40:03 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab mis on N96 Balti regiooni kood. Tahaks nagu eesti keele peale panna.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 07.02.2009 20:29:13 vasta tsitaadiga

Sain ka oma kätte täiesti kogemata selle telefoni. Paar päeva nüüd ringi käinud ja meeldi eriti. Esmaks on ta uimane ja kuidagi kohmakas. Pilti teeb kenasti ainult. See ongi ainuke argument miks ma seda kasutanud olen. Tundub ,et lähen SE w810i peale tagasi icon_biggrin.gif
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.02.2009 21:47:36 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Sain ka oma kätte täiesti kogemata selle telefoni. Paar päeva nüüd ringi käinud ja meeldi eriti. Esmaks on ta uimane ja kuidagi kohmakas. Pilti teeb kenasti ainult. See ongi ainuke argument miks ma seda kasutanud olen. Tundub ,et lähen SE w810i peale tagasi icon_biggrin.gif

Proovi viimane software update peale lasta, 12.xxx, sellega hulka kiirem ja töökindlam, see versioon 10.xxx mis koheselt peal on on väga kehva.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 24.02.2009 15:58:01 vasta tsitaadiga

Kas telefonist "teleka" vaatamine maksab ka midagi või tasuta ?
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 24.02.2009 16:58:02 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Kas telefonist "teleka" vaatamine maksab ka midagi või tasuta ?

tasuta kanalid ju, kes su käest ikka raha küsib.

retsets
HV kasutaja

sõnum 03.05.2009 21:03:23 aku vasta tsitaadiga

aku on jura, 2 päeva näppimata peab vastu ehk idles. ja nt interneti raadiot kuulates 4 h.
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 86
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 06.05.2009 09:05:29 Re: aku vasta tsitaadiga

retsets kirjutas:
aku on jura, 2 päeva näppimata peab vastu ehk idles. ja nt interneti raadiot kuulates 4 h.

Olen 100% nõus... endal aku kahte päeva vastu ei pea tavalise kasutamise juures, kasutan tv-d, mp3 playerit ja telefoni regulaarselt.
Ainuke mis aitab on see, et igaks ööseks panna laadija taha.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 07.06.2009 14:37:10 vasta tsitaadiga

selle telefoniga on ainult häda. ükspäev lõpetasid osad nupud töötamise :S paar tundi töötasid ,siis ei töötanud ja nüüd enamasti üldse ei tööta. vahepeal aitas aku tagant võtmine korra ,aga nüüd pole sellest ka enam kasu. Mis telefonil viga on ? nuppude valik mis ei tööta on ka veider.

kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 08.06.2009 12:14:02 vasta tsitaadiga

Hard reset. Tarkvara uuendus.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 08.06.2009 12:42:40 vasta tsitaadiga

hard reset ei aidanud. uusim tarkvara peal.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N96 mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.