b, c, d ja e on mingid sinu telefonil esinevad kalad, proovi restore'da kõige uuema tarkvaraga...
minumeelest kah ainult tema lelefonil.
Pole kuulnud selliseid probleeme üldse, kuigi tean IPhonest suht palju.
Saada garantiisse??ütle et ei tõõta korralikult. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Autor võiks küsitluse siia teemasse teha. Kumb telefon on vealisem - 2G või 3G (uus või vana)?
mulle tundub, et just see uuem on vealisem _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
ok tarkvaraliselt on sama (kui updatetakse pidevalt) aga riistvaraliselt ei ole ju? _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Ega jah, aga eks igaüks otsustab kui lähedal tema jaoks ideaalile see on
Ja kui tahad vigavaba telefoni siis osta 90-ndate lauatelefon, kõige lihtsam variant
Noh sa saad IPhone 3G EMT võrgus kinni 9839.- eest.
Ise sain kah nii.
See vidin mis teeb võrguvabaks mingi 200-500 kr.
Hetkel ei hakka ise üldse oma pead vaevama sellega, oot ja miks ei ole teie arust mõtet usast osta, kui sealt oma jagu odavamalt selle ilmselt kätte saab? Tellin kasvõi ebayst selle unlock värgi kui teda tarkvarapõhiselt ei ole ja kokkuvõttes on võit ikkagi suhteliselt suur. (loodetavasti)
Kuidas usa v2rgiga l2ks? Palju v6itsid? Oli mingeid probleeme?
Oskab akki keegi teine usast toomist kommenteerida _________________ Ei ole allkirja
Nende hiinakate puhul on tegemist suht jubedate asjadega. Ise reaalselt kokku puutund 2 sellise vidinaga. Kui lugeda nede telefonide spesificatsioone siis voib leili sattuda küll et oh mis vinge värk ja nii odavalt. Kuid reaalselt on asi jama. Ekraani resulutsioon on ajast tagasi minek, see piirdub 320 x 240 piksliga mis teeb pildi jubedaks. Puutetundlikus ei tööta korrektselt ja on väga tuim. telefoni käes hoides saad sama tunde kui võtad teise kätte sellise telefoni mida myyvad mänguasjade poodides lastele. plastik mis plastik. Ning paksust yldjuhul topelt tavalisele iPhonele.
simpsonv, 480 x 320 pole nüüd teab mis parem. Ei ole isegi VGA et selle resulutsioonipärast virisema peaks hakkama. Aga jah, iPhone kloonid suht mõttetud. HTC Touch HD, Touch Diamond, Touch Pro on tõsised konkurendid kui keegi peaks olema iphone ja millegi muu vahel. E71 ka suht mugav aga tal pole puuteekraani. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
kellegi programm nimega remote on?mul vaja see tööle saada,aga ei saa,ja lugesin et ruuteris peab ennem multicasting olema lubatud üle wifi....
ja et kuidas ma seda teen siis? mul elioni digi tv ja ruuteriks siis see tavaline 780wl ,op süsteemiks vista,mingi õpetuse leidsin xp-ga jaoks...aga sellega commandid ei tööta cmd-s
Nii siis..
Olen Iphone uus omanik ja olen probleemi ees,et kuidas siis neid seadistusi teha et ta netti läheks.Autoga ringi sõites leidis küll ühes linnas Wi-Fi võrgu(tuli kiri ette) aga netti ei lasnud.Milles viga?? Sama moodi siis kodus,..et siis olemas Kõu internet ja kodus olemas ka ruuter ,(jagab netti läpakale)..et siis kuidas teha nii et ka Iphone püüaks seda netti? Settingutes Wi-Fi pandud küll ON-i ja automaatse peale,aga ikkagi pole ühendust. Milles probleem??
iphone.spot.ee foorumis oli juttu kuskil sellest, et see häkkimine võib muuta ühed andmed mis segab wifi ühendamist. _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
oot mis sa nüüd üritad leida mobiilioperaatori netti või wifi võrku? Kui mobiilioperaatori oma siis levib see kõikjal kus su telefon ka võrgus suudab olla ja selleks on vaja seadistada eelnevalt telefon ära. Tavaliselt pakuvad operaatorid automaatseadistusi.
Kui sa tahad wifi võrku ühendada siis peaks olema ehk kuagil olemas otsing võrkudele ja sealt peaksid saama valida enda võrgu. Pea meeles, et võrku ei leita kui ruuteris on peidetud SSID näitamine. Samuti ära oota, et koheselt kui su telefon wifi levialasse satub ta sind teatab sellest. see on akut koormav ja tavaliselt on selleks mingi intervall. Mina olen oma (mitte küll iphone'il) selle ära keelanud üldsegi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.