praegune kellaaeg 19.06.2025 01:13:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
masterofceremony
HV kasutaja

|
28.10.2008 09:32:47
Compaq evo anomaalia |
|
|
Mure järgmine, et installisin uuesti xp peale ja tekkis probleem arvuti stand by'sse panekuga. Nimelt siis, kui sulgen arvuti kaane, siis läheb standby peale, aga kui uuesti tahan tööle panna, siis on kuulda, et kõik läheb tööle + tulukesed põlema, ketas surisema, aga ekraan jääb mustaks. Kui arvutile restart teha, siis hakkab aga kõik jälle korralikult tööle. Kahtlen, et kusagil mingi linnuke panemata vms äkki. Enne wini nö uuendades, ei ole sellist jama olnud. Äkki keegi oskab aidata.
Edit: Kas siis kellelgi ei ole sellist juhust enne olnud? Krdi ebamugavaks hakkab asi muutuma.
_________________ CB ja raadioamatööride foorum. |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.10.2008 14:32:33
|
|
|
matu21: Hibernate ja Stand-By on kaks täiesti erinevat asja
masterofceremony: Paljud arvutid tahavadki "Stand-By-st" väljatulekuks seda, et Sa pead toitelülitile korra vajutama. Nii, et see on täiesti loomulik nähtus. Näiteks mu oma Toshiba läppar tahab samamoodi toitenupu vajutust, siis tuleb Stand-By-st välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
31.10.2008 14:54:08
|
|
|
masterofceremony, olen seda märganud mõnede Inteli videotega, uuemad draiverid on asja parandanud aga mitte lahendanud. Pane masin uuesti magama ja ärata üles - mõnikord võib minna kuni 5 tsüklit enne kui üles ärkab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
31.10.2008 23:40:06
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
matu21: Hibernate ja Stand-By on kaks täiesti erinevat asja |
Mina kirjeldasin seda, kuidas sain HP OB6100 läpparil täpselt sama probleemi lahendatud.
Olgu või neli erinevat asja aga kui see minul aitas siis soovitan ka teisel seda proovida.
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterofceremony
HV kasutaja

|
03.11.2008 22:18:07
|
|
|
matu21, Hibernate ees on linnuke. Valikus on pandud never.
tahanteada, Ma tavaliselt vajutanud "space" ja asi toiminud. Kui vajutan toite lülitit, siis lülitab masin ennast välja.
friik1, Imelik just see, et eelnevalt sema seadistusega oli asi OK. Ei mingit mängimist. Katsetasin seda edasi-tagasi mängimist ka, ei aita seegi.
Kui arvuti hibernate läheb, siis algul näitab, et masin käivitub, aga mingi hetk viskab ekraani mustaks ja jääbki nii. Ei näe seda osagi, kui win käima läheb. Kuulen ainult.
_________________ CB ja raadioamatööride foorum. |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2008 00:33:53
|
|
|
Graafikakaardi drivereid oled uuendanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
masterofceremony
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|