Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Asdaf
HV kasutaja
|
19.06.2008 16:15:33
|
|
|
Nii et suht laip mäng ikka ?
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
27.06.2008 14:09:19
|
|
|
Asja kõige suurem downside on ehk mängijate vähesus, aga samas on maailm NII jõhkralt suur, et pole imestada kui kedagi ei leia algus tsoonides.
+ kuidas saabki populatsioon kasvada kui inimesed ei tule mängima ?
EDIT: Nonii, inimesed on nüüd mõnda aega juba mänginud. Kuidas meeldib ?
_________________ Tuli vaikselt, tuli tasa. Varjud jättis seintele ja maha. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
21.08.2008 22:05:53
|
|
|
Kui keegi proovida tahab, siis mul on üks buddy-key üle.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
21.08.2008 22:11:53
|
|
|
mina prooviksin hea meelega kui teaksin kust seda üldse tõmmata saab ^^
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
29.10.2008 14:39:15
|
|
|
Trial isle tuli välja, sain ka lõpusk sõrmed taha. Nüüdseks olen juba nädala jagu pelanud ja pean mainima, et praegustest mmorpg'dest on tegu parimaga. Vähemalt mina kaifin täiel rinnal. Graafika on suurepärane, gameplay on enamasti hea (palju mugavaid asju mida ka teised mängud võiksid rakendada). Crafting on väga omapärane ja "diip"!
Hiljem lisan pilte.
Väga lahe on see, et vanakooli UO tunne tuleb tagasi, aga uue graafikaga.
Ehita laevu, maju, losse varsti ka mööblit jms. Muidugi on maja dekoreerimiseks juba tuhandeid vidinaid...
Muide serverite pop kasvab iga päev ja rahvast on täitsa piisavalt mängimas.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
29.10.2008 15:28:35
|
|
|
kust te seda graafikat näete? ma isegi ostsin selle mängu pimesi, installisin ära, logisin sisse, vaatasin kui rõve ja kole graafika ja logisin välja tagasi.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
29.10.2008 18:10:34
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
kust te seda graafikat näete? ma isegi ostsin selle mängu pimesi, installisin ära, logisin sisse, vaatasin kui rõve ja kole graafika ja logisin välja tagasi. |
Erm - ahh ? Pole sõnu.
Eino minugi poolest võivad need kes tahavad warcrafti, conanit ja warhammerit edasi toksida, rahvast on piisavalt juba niigi.
Lihtsalt mõtlesin, et jagan arvamust
Võibolla keegi tahab midagi huvitavamat mängida...
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
30.10.2008 00:43:33
|
|
|
lugesin seda siin ja otsustasin 14 day trial tõmmata. 2 tunniga tuli ära. arvatavasti siis 170-220kb\s kiirusel, stationlauncheriga.
mängisin 15 minutit seda, huntmees ranger class'iga.
esmamuljed siis: asja handling on VÄGA sarnane WOW'ga, mis on muidugi hea. WASD
aga tundub et väga palju on otse WOWist ripitud. näiteks tegelase animatsioonid. questid on ikka sama bullshit mis enamus MMO'des. mine sinna, tapa 10 elukat, too 5 lille jne. mõned questid on lausa nii absurdsed et "mine vii see kiri tüübile kes seisab minust 100 meetrit eemal" ...no mis mõte sellel on?
attackide ja spellide kasutus jäi mulle alguses kuidagi kohmakaks... vibuga lasta saab ainult ühe korra, kuna peale esimest lasku on koll sul kohe nina all. ehk on mingi pet süsteem mis seda väldib.
graafika... graafika on suht sünnis (mmo kohta)...need kes siin enne kisasid et graafika on sitt, need eksivad. varjudega on jah mingi kamm - neid polegi. on paar puu varju ja tegelaste varjud, aga muudel asjadel pole varju. see teeb asja ikka veidi koledamaks. väga paljud tekstuurid on lähedaltvaadates udused soperdised, noh vähemalt on bumpmapping olemas mis asju veidi ilusamaks teeb.
kui nad varjud paika saaks, oleks asi välimuse poolest väga pro.
seal algusalas kuhu mind trialis pandi, oli rahvast normaalses koguses.
sellised kommentaarid siis minu poolt, peale 15 minutit mängimist.
EDIT:
tegin paar klõpsu
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
30.10.2008 11:31:20
|
|
|
Nii palju võin öelda, et alguses on sellised eriti labased questid. Lihtsalt, et inimesele selgeks teha kiiresti kuidas mis käib. Siis kui saarelt lahkud, tuleb veidikene teistsuguseid queste juurde. Üldpilt on enamvähem sama. Kihvt on see, et mõnel questil on mega pikk jutt a'la backround story.
Mis skille puudutab siis minuarust on üsna head animatsioonid ja mõnusad skillid. Combo süsteem meeldib eriti.
Btw, eile jooksime mingi tüübiga ringi kuskil pärapõrgus ja tutvusime maailmaga. Sellist asja pole ammu olnud, et näed läbi vihma ja udu kuskil kilomeetrite kaugusel mäe otsas lossi mille ümber õhus tiirlevad draakonid .
/setfog 200000, 400000, 120, 120, 240 et draw distance oleks 10km.... ja siis lükkad distance bluri ka peale ja voila atmosfäär +10 punkti.
Mida rohkem ma mängin seda rohkem meeldib, veider.... pärast wowi pole seda ühegi pelaga olnud ja ma olen psmt kõiki mmorpg'sid mänginud.
Ja mis puudutab sarnasust wow'iga siis tegelikult on tänapäeval kõik mmorpg'd sarnased wowiga. Nad peavadki seda olema, sest tegu on ju ikkagi gunniga millelt peaksi õppust võtma. Need sarnasused on siis quickbarid ja liikumine. Thats it. Pole talent treed vaid on stat pointide jagamine, 5x suurem maailm, "parem/teistusugune" graafika jne..
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.10.2008 11:59:51
|
|
|
System tee screenshote vaatamisväärsustest.
Muide.. mitte kõik ei sarnane wowiga, vaid wow sarnaneb kõigega. Kõik võtavad õppust kõigilt ja enim on seda teinud wow, mis pätsanud ideid lugematul hulgal mängudest.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
30.10.2008 12:28:56
|
|
|
See trial süsteem töötab nüüd ? Keegi proovinud on ?
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
30.10.2008 12:55:15
|
|
|
Asdaf kirjutas: |
See trial süsteem töötab nüüd ? Keegi proovinud on ? |
Töötab
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
30.10.2008 13:22:03
|
|
|
Timberg kirjutas: |
System tee screenshote vaatamisväärsustest.
Muide.. mitte kõik ei sarnane wowiga, vaid wow sarnaneb kõigega. Kõik võtavad õppust kõigilt ja enim on seda teinud wow, mis pätsanud ideid lugematul hulgal mängudest. |
Nojah, see on selline saba kinni nokk lahti teema. Point on lihtsalt see, et kõik on sarnased.
Üritan siis pilte teha, aga pean mingi muu proge selle jaoks sikutama. Mäng ise teeb nad suht "low quality"...
Seniks näiteks http://photo.mmosite.com/vanguard/2007-12-17/2t8trg64w14uyuq.shtml kujutage, ette ainult et taustal on mäed ja pilved... või http://photo.mmosite.com/vanguard/2008-09-10/h021y3k13705508.shtml
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
30.10.2008 13:27:19
|
|
|
Aga mulle Vanguardi graafika ei istunud. Ümbrus on kohati väga tuhm ja samas kasutatakse lillakaid ja kollaseid toone. Rohkem kontrasti heleduse-tumeduse poolest, vähem ebanaturaalseid toone ja see mäng ei näeks välja, nagu "just-another-asian-mmo".
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
30.10.2008 13:40:38
|
|
|
Traf kirjutas: |
Aga mulle Vanguardi graafika ei istunud. Ümbrus on kohati väga tuhm ja samas kasutatakse lillakaid ja kollaseid toone. Rohkem kontrasti heleduse-tumeduse poolest, vähem ebanaturaalseid toone ja see mäng ei näeks välja, nagu "just-another-asian-mmo". |
Oleneb kuskohas sa mängisid, dawn island on jah üsna tuhm ja seal on mõned puud lillakad (soos). Samas iga kontinent on isemoodi üks on poolenisti kõrb, teine on puid täis ja roheline. Täiesti seinast seina. Ja mingi aasia rollikaga ei tasu seda küll võrrelda, sest ma vihkan neid (nagu wtf). Tee omad järeldused.
Võiks kaugemale kui trial ja lvl 4 proovida
http://www.mmorpg.com/photo/df001b8f-3651-4ca4-8632-c225820d6b28 Mphff...
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
30.10.2008 15:54:56
|
|
|
System, saad ju printscreen nuppu vajutada ja siis ALT+TAB'ga välja minna ja PASTE'da pildi näiteks irfanview'sse.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
30.10.2008 16:14:19
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
System, saad ju printscreen nuppu vajutada ja siis ALT+TAB'ga välja minna ja PASTE'da pildi näiteks irfanview'sse. |
See variant on ka proovitud, aga paintiga. Sellel juhul lihtsalt peksis mingi segase pildi.
Ei tegelikult pole probleem teha pilte - hetkel lihtsal olen tööl ja pole aega jamada.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
16.08.2012 15:34:11
|
|
|
Mängib keegi ? Sai vahelduseks seda trialit proovida , suht ok tundub wow-ile vahelduseks . Täismängu saamiseks ei ole vaja enam boxi ka osta , piisab kui SOE launcheris triali subscriptioniks muudad mingi 15 usdi eest kuus .
Uuel Triali saarel ikka rahvast liikus , õhtul vaatan kuidas muus maailmas lood on .
--------------------------------
edit. Päris hirmus oma vana 2009 aasta kommenti necroda
Mäng on nüüd F2P läinud, kas keegi mängib ka? Official foorumit vaadates tundub, et mingi elu on ikka tagasi tulnud.
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|