Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  tomtom 6 ja n95 8 gb ning no gps device found! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.06.2008 22:45:40 tomtom 6 ja n95 8 gb ning no gps device found! vasta tsitaadiga

proovisin järgi aga ei tööta http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=519938
milles viga kumma device pean valima kas tomtom või õther device? mõlemal juhul ei tööta other bluetooth gps receiver puhul on ees waiting for a valid gps signal ja nii tunde. kui valin tomtom nluetooth gps seadme ütleb no gps devices!
eestikeelsena ütleb et ei ole piisavalt vaba mälu mida inglisekeeles on kirjas no gps device found

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

sõnum 20.06.2008 01:07:58 vasta tsitaadiga

Other bluetooth gps receiver vali ja mine otsenähtavusse (lageda taeva alla). Enne muidugi paarita väline jublakas telefoniga ära ka. Sisemist GPS'i ei saanud mina ka oma N95 8GB-l Tomtomiga tööle. Samas Windows Mobile versioon toimib ASUS P535 sisemise vastuvõtjaga ilusti.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
morik
HV kasutaja

sõnum 20.06.2008 08:34:55 vasta tsitaadiga

Pead käivitama ka programmi gps alati ja alles siis tomtomi programmi ning tomtomi settingutes valima BiNPDA GPS.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 20.06.2008 12:25:49 vasta tsitaadiga

kõik on juba sada korda tehtud igas erinevas järjekorras üle proovitud ega muidu ma ei tuleks siia
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
morik
HV kasutaja

sõnum 20.06.2008 12:41:02 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
kõik on juba sada korda tehtud igas erinevas järjekorras üle proovitud ega muidu ma ei tuleks siia

kui sul oli enne ka telefonis tomtom mingi version installitud siis pead kõik eemaldama ja uuesti panema...sisemise gpsuga muidu tööle ei saa
kas gps programm koordinaate ei näite praegu?
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 20.06.2008 13:42:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kas gps programm koordinaate ei näite praegu?

ei saa näidata kui ei sa mingisugust kontakti sateliitidega

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 20.06.2008 13:57:19 vasta tsitaadiga

Sama vidin mõne läpaka taga toimib? Võibolla ta on vigane ja ei leiagi ühtki sputnikut.
tagasi üles
guardv
HV veteran
guardv

sõnum 25.06.2008 00:26:51 vasta tsitaadiga

mul endal kogemused ainult sisemise antenniga kas sul on vers 6.020 ikka(ainult sellel sisemine tugi!) kas on ilusti installitud nii bt.sisx kui GPSd.jar, bt-ga pead lisama new device-i icon_biggrin.gif(hiljem uninstalli see) oluline pach - GPSd kõigepealt tööle panna ja luba tal käivitada mõlemad nii gps seadmeid kui postsioneerimisandmeid! siis tomtom käima (luba tal bluetooth käivitada) nii siis "muuda häälestusest" paned näita gps staatust - sealt konfigueeri - muu bluetooth gps vastuvõtja - siis vali -annab valiku bluetooth device BiNPDA - valid sealt selle(nõme see et seda peab tegema iga kord kuna sisemise gps antenni korral ta seda ei salvesta) -- nüüd vutvut lahtise taeva alla ja oota kas nr-id hakkavad jooksma seal ringi all on satteliitide tulbad need peaks mõned siniseks minema - siis kontakt on saavutatud - see võib võtta mõned minutid aega icon_biggrin.gif

ahjaa ise täheldasin et telefoni asukoht autos ei pea olema ilmtingimata aknapeal, vabalt levib signaal nii imelik kui see ka pole istme vahel vedeleva telefonini kus otse taeva nähtavusest pole juttugi - ju võtab satellite mis asuvad külgedel vms - igatahes tegin pika retke maha kus telefon asus keskkonsoolis käsipidurikangi kõrval thumbs_up.gif
see vaba mälu jutt kõigil sellele vist pole mõtet tähelepanu pöörata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 165 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 5 :: 122
tagasi üles
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2008 21:42:48 vasta tsitaadiga

Oleneb autost, mul üks klient oli hädas, et 3 ostetud TomTomi ükski ei tööta. One XL ei teinud midagi ja Go720 pani segast, sõitis kuskil paralleeltänaval. Tuli välja, et Audi A8 siis varjestatud kerega või midagi analoogset. Teises autos oli kõik ok.
Esimene (Cold Start) võib võttagi isegi 4-5 minutit, nii et varu proovides aega. Ja see veateade, Pole piisavalt vaba mälu, tuleb jah. Aga lõpuks ikka laeb üles. BT GPSi tootjal tavaliselt mingi oma programm ka. Proovi esmalt sellega, kas see näitab midagi. Ühel HP pihuarvutil ei saanud ka kuidagi TomTomi programmi tööle. Sisseehitatud bluetoothi "enablemine" käis softiga. TomTom 6 aga ligi ei lastud. Peal oli mingi vanem programm, mis sai. Lõpuks leidsin netist mingid registri väärtused, mida tuli muuta. Siis lasti vabaks ka GPSi kasutus.

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 02.07.2008 23:48:51 vasta tsitaadiga

Jep, ise sõidan ka A8-ga ja olen tähele pannud, et cold start on isegi device'i aknalauale sättides väga vaevaline. Kui küljeaken avada ja seade natukeseks aknast välja pista, on pilt ees ja pärast seda toimib salongis ka, kuigi mitte päris nii hästi, kui "tavalisemates" autodes. Asi pigem selektiivklaasides, mitte varjestuses. Orig naviantenn on neil tavaliselt pagasiluugi serva küljes. Tark olekski ehk välist antenni kasutada, kui seade võimaldab.
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 05.07.2008 17:12:09 vasta tsitaadiga

asi pakettklaasides(mitte ainult nende sinakate esiklaasidega) mis peegeledavad soojust ja raadiolaineid. ma olen sama asja täheldanud wifiga, aken kinni vaikus, aken lahti mitu võrku. icon_smile.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 05.07.2008 17:21:33 vasta tsitaadiga

Pakettklaasis asi kindlasti kohe pole. Füüsika toimib seal siiski selle nn. solar-klaasi pärast. Oma olemuselt tähendab see seda, et kõik klaasid on kaetud imeõhukese metallikihiga. See varjestabki korralikult.
Endal samuti A8 ja ammune higi värava/garaažipuldiga žongleerimisel.

thumbs_up.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
spezwend
HV veteran

sõnum 05.07.2008 17:32:13 vasta tsitaadiga

BReaK da iCE kirjutas:
Pakettklaasis asi kindlasti kohe pole. Füüsika toimib seal siiski selle nn. solar-klaasi pärast. Oma olemuselt tähendab see seda, et kõik klaasid on kaetud imeõhukese metallikihiga. See varjestabki korralikult.
Endal samuti A8 ja ammune higi värava/garaažipuldiga žongleerimisel.

thumbs_up.gif

ära ole nii kindel, mul mersul ple solarklaase(a8'l oli täpselt sama lugu solarpaketiga), küll aga pakettklaasid ja wifi autosse ei levi... toas sama lugu, aken kinni 3-4 võrku, aken lahti ca20 võrku. beer_yum.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 05.07.2008 18:40:58 vasta tsitaadiga

Njah, ma tegelikult väljendusin valesti, kui kirjutasin, et asi pole varjestuses. Ma pidasin rohkem silmas, et mingit erilist lisavarjestust ei ole. Aga selektiivklaas, nagu nimigi ütleb, toimibki ju just varjestusena: valib, millist kiirgust läbi lasta.

stosoorok, võibolla sul on nii kodus kui mersus pakettselektiivklaasid? icon_razz.gif
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 05.07.2008 19:41:20 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Njah, ma tegelikult väljendusin valesti, kui kirjutasin, et asi pole varjestuses. Ma pidasin rohkem silmas, et mingit erilist lisavarjestust ei ole. Aga selektiivklaas, nagu nimigi ütleb, toimibki ju just varjestusena: valib, millist kiirgust läbi lasta.

stosoorok, võibolla sul on nii kodus kui mersus pakettselektiivklaasid? icon_razz.gif

kindlasti. icon_smile.gif kõik õige, lihtsalt täpsustasin et ka tavalisest pakettklaasist juba piisab, et levi nõrgem oleks. beer_yum.gif
tagasi üles
vasp
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 15:38:08 vasta tsitaadiga

tere,
ma kasutan dell axim x51 peal seda tomtomi.

tegelt veel ei kasuta, aga proovisin.
autos on mul gps (navi) peal, MB C klass, Beckeri makk naviga, olemas ka bluetooth. Mõtlesin, et ühendangi bluetoothiga ära selle pihuarvuti ja siis nagu panen tomtomis gps seadmeks other bluetooth gps. kuid kas see üldse käiks nii? ja muidugi see mälu jutt ka seal, et puudub vaba mälu gps navigatsioon ei tööta vms (tomtomis). oskab keegi miskit öelda?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 29.10.2008 16:04:03 vasta tsitaadiga

vasp, GPSgate programm lubab WM seadmete GPS-seadet välja jagada.
tagasi üles
vasp
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 17:06:17 vasta tsitaadiga

viitsid natuke täpsemalt seletada?
ma ei saa täpselt aru, mis ma nüüd edasi tegema pean. lähen uurin kohe selle programmi kohta. kuid kas põhimõtteliselt on võimalik, et automakk-navi annab bluetoothiga mu pihuarvutile seda gps'i signaali edasi.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 29.10.2008 17:14:39 vasta tsitaadiga

Ei, sedapidi küll ei saa jah. Ma miskipärast arvasin, et tahad Dell'i GPS'i (ei olnud täpselt meeles, kas X51'l oli see juba sees või ei) auto seadme küljes kasutada. Ma ei tea, miks.
tagasi üles
vasp
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 17:36:58 vasta tsitaadiga

hm, jama siis. aga oled kindel, et ei saa? siis ma ei prooviks siin edasi.. kuigi teoorias ju võiks ta seda gps ka edasi anda sealt bluetoothist. aga see viga.. see, et tomtom väidab, et gps navigatsioon väljas, kuna pole vaba ruumi.. mis see?
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 29.10.2008 18:43:46 vasta tsitaadiga

Kirjuta Beckerile uus firmware, siis saab. Kui selleks võimeline ei ole, siis ei saa. Lihtne. 8)

Kus see TomTom seda väidab? Dell'is? Mälukaart on täis? Või on RAM täis? Sulge teised programmid või tee restart.
tagasi üles
vasp
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 18:54:30 vasta tsitaadiga

dell väidab seda tomtomi programmis. kõik muud kinni ja mälukaardil 700mb ruumi, masinas endas 10 mb kanti. ei oska mingit softi kahjuks kirjutada jah icon_smile.gif aga ma ei tea kust ta seda võtab, kuulsin, et ennegi nii old teistel ka :s
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 29.10.2008 19:32:17 vasta tsitaadiga

vasp kirjutas:
dell väidab seda tomtomi programmis. kõik muud kinni ja mälukaardil 700mb ruumi, masinas endas 10 mb kanti. ei oska mingit softi kahjuks kirjutada jah icon_smile.gif aga ma ei tea kust ta seda võtab, kuulsin, et ennegi nii old teistel ka :s

sul valesti installitud siis vist, kui sellist asja ütleb.

dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 23:12:01 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
vasp kirjutas:

sul valesti installitud siis vist, kui sellist asja ütleb.

Minul ütleb ka kui kasutada välist bluetooth GPSi, aga sellel pole mõtet ennast häirida lasta. Tegelikult asi ikkagi toimib ja see kaob ära kui GPS ära positsioneeritakse. Arvan, et see on pigem mingi tõlkejama jälle, analoogne asi oli updatemisega, kus eestikeeles vist oli teade stiilis "uuendamine pole võimalik" aga inglise keeles "map is up to date", ehk siis kõik on ilusti uuendatud.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 134
tagasi üles
vasp
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 23:20:18 vasta tsitaadiga

okei, tänud.

aga kuidas te seda bluetoothi seadistate.
ehk siis mis portidele?
incoming port?
outgoing port?

ja siis veel.. et kuhu porti hardware, kuhu porti soft?

saaks täpselt teada, saaksin ka täpselt selgeks, kas see makk mulle läbi bluetoothi mingit gps signaali leiab või siiski mitte icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  tomtom 6 ja n95 8 gb ning no gps device found! mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.