Mäng nüüd siis igati läbi, kõik achievement'id käes peale Key To The City. Game progress seisab 95,67% peal.
Enam ei oska nagu midagi teha?
kõik dwainid ja asjad 100%sõbrad?Flyng ratid peltud?Kõik hüpped leitud?
Just just, kõik on 100% sõbrad, kõik tuvid ja hüpped tehtud kõik muud offline achievement'id olemas peale selle ühe.
Ei suuda enam välja mõelda millega seda viimast viite % saada..
Mäng nüüd siis igati läbi, kõik achievement'id käes peale Key To The City. Game progress seisab 95,67% peal.
Just just, kõik on 100% sõbrad, kõik tuvid ja hüpped tehtud kõik muud offline achievement'id olemas peale selle ühe.
xbox360 või ps3?oled kõikide nende naistega tutvunud?(btw kus sa seda %näed palju sul tehtud?)
Ma otsisin ka kunagi neid meeleheitlikult ja leidsin neid suurel hulgal kõige vasakpoolsema saare allosas. Seal sõitsid mulle nad igal nurgal vastu. Teine koht kus ma neid palju näinud, on selle Brucie garaai lähedal.
Peab siis kettalt tolmu pühkima _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Ma pole üldse kohanud.
Nime järgi vähemalt küll pole aru saanud, et mängus mõne eestlasega tegu oleks. Aga mingite araabide pihta on lausa lust kuule täristada.
Ma pole üldse kohanud.
Nime järgi vähemalt küll pole aru saanud, et mängus mõne eestlasega tegu oleks. Aga mingite araabide pihta on lausa lust kuule täristada.
mis pärast siis just lust?
rassism ja propaganda ruulib enne olid neegrid nüüd araablased. mul oli lausa lust inim saasta alla ajada ja automaadiga pilbasteks lasta... rahvustel seal nagu vahet teha ei saanud kui just nimi ei viidet ei andnud (samas isegi olnud sellise nimega mis ei ütle mitte piixugi). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ärge nüüd elusalt nülgige, aga seletage palun juhmile algajale ka, mis keiss nende Trophydega täpsemalt on? Saan Trophy kätte ja edasi? Mis see mulle annab või miks ma neid taga ajama peaks?
kellelgi updatemisega on probleeme olnud? Mul viskab musta pildi ette ja siis mingi aja pärast teeb alglaadimise. Oskab keegi nõu anda? Süsteemiks siis PS3
Arvutile kaa expansion tuleb? Või aint Xbox360-l?
Enivei suht mõttetu siiski, võiksid uue linna ehitada ja midagi Vice City taolist teha aga niipalju kui nendest aru olen saanud siis 2aastat tehakse lihtsalt lisa missioone samas linnas ning kõik. Paari aasta pärast ehk näeb uut GTA 5-t. Oojah _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
(ps3) on siis jama multiplayeri bomb the base II et peale seda kui on see rahaauto röövitud ja helikaga lennatud selle tankeri kohale viskab järsku musta ekraani all loadin ja läheb single playerisse...mis kamm on?
edit: ei ole siis kellelgi siukest jama? _________________ PSN: Kilitapja
Mul Bomb da Base's jama pole olnud, aga paar korda on juhtunud Deadmatchis pärast suremist selline jama, et läheb loadingscreen'i ning jookseb kokku... Selline asi paneb muretsema, raisk!
Nii , olen ka nüüd 50% ära teinud mängust ja ütleks et stoory on kindlasti parim mis gta-des kunagi olnud on . Jumala põnev, huviga ootad mis järgmisena saab jne...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.