Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Winenose
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 13:37:13 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kas ma otsin välja jälle lood sellest, kuidas retail mängus, mis peaks idee poolest töötama, ei tööta(nud) alade vallutamine, sest Order oli(on) võimetu tänu mängu bugile enda käes hoidma alasid hoolimata sellest, et kõik võimalik oli nende käes?

Samas, see oli(on) ju kõigest närune pvp. Mängus, mis on üles ehitatud ainult pvple.

Vaata sellega on nii, et kui sa ikka üldse ei tea millest sa räägid, siis ongi ainuke võimalik tulemus see, et sa ennast foorumil lolliks teed.
Sinu valed arusaamised:
1) "Order on võimetu" - ei, mõlemad pooled olid võimetud, campaign oli locked lihtsalt, ei liikunud ühele ega teisele poole
2) "hoolimata sellest, et kõik võimalik oli nende käes" - kõikide keepide ja battlefield objectivite omamine antud tsoonis moodustab ainult umbes poole vajalikest 'victory pointidest' et konkreetset tsooni ühe poole jaoks lukustada. Ülejäänud poole moodustavad: hiljutised PQ-de completemised, antud tsooniga seotud scenariote võitmised, vastaspoole mängijate tapmine samas tsoonis, sama pairingu T3 seis, jne.
3) "närune pvp" - pvp töötab täiesti rahulikult praegu, töötas ka siis kui campaign oli locked. kindluseid ja BOsid võeti, kuldseid kotte ja equipmenti saadi, renowni ja expi samuti, ainuke asi mis ei töötanud oli võimalus vastaste linna rünnata.

Kui see kõik sind NII PALJU häirib, siis palun canceli ja ära maksa neile enam ja mine siit foorumilt ka minema.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 13:41:48 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:

1) "Order on võimetu" - ei, mõlemad pooled olid võimetud, campaign oli locked lihtsalt, ei liikunud ühele ega teisele poole

Ongi nii või? Sa teadlik võiks ikka mainida, et vallutamine pandi viimase patchiga lukku, et vältida Orderi linna sackimist 7 tunniga.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 29.10.2008 14:03:21 vasta tsitaadiga

Meenutaks ehk põgusalt WoWi esimesi hingetõmbeid virtuaalreaalsusmaal. Minu mäletamist mööda oli see perfektsusest kaugel. Eriti hulluks teeb asja see, et KÕIK MMO väljatöötajad peavad nüüd tantsima Blizzardi (WoW) pilli järgi. Jumala eest, WoW on ju nüüd peaaegu 4 aastat vana. Selle launchil oli litsimist ja vingumist samuti jalaga segada. Ja siis olid loomulikult kõik Blizzardi community-tegelased väga kiired kõikide muresid lahendama ja ühtegi probleemi ei vaikitud maha. Iga algus on künklik, igat eksimust EPIC FAILiks tembeldada on mõttetu. MMO tegemisel on riskifaktor laes, WARil läks niigi hästi, võrreldes nüüdseks vaieldamatuks ebaelu gigandiks kasvanud WoWiga. Igasugune otsene ja kaudne vingumine selle kallal on tegelikult ka kasulik, mingi punktini, kuni see mitte ei aita devve, vaid jääb neile lihtsalt jalgu ja sööb neil närvid seest.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2008 14:10:39 vasta tsitaadiga

Oakwarrior kirjutas:
Eriti hulluks teeb asja see, et KÕIK MMO väljatöötajad peavad nüüd tantsima Blizzardi (WoW) pilli järgi
Kas oleksid nõus ostma hetkel autot/kodumasinat/jalgratast/maja mõnelt uuelt tegijalt, kelle tootmiskvaliteet jääb umbes 10-20a tagusesse aega?

Muidu kas olen siis õigesti aru saanud, et bright wizard+healer on võitmatu combo?

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.10.2008 14:38:17 vasta tsitaadiga

No ma ei tea teiste klasside kohta, aga minul kui squig herderil on 4 healeri ahistamise skilli.

1. silence
2. knockback
3. knockback
4. knockdown

Silencitud, knockbackitud või knockdownitud healer ei heali kedagi. BW sureb nagu väike värd1as sitikas, kui ta focus firet saab.
Seega random dps + random dps (kes oskab healerit natukenegi CC'da) = win BW ja healeri combo vastu.

Samas ma mingeid 2vs2 võitlusi waris eriti kohanud pole, enamasti on tegemist ikkagi 10+vs10+ madistamisega.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 29.10.2008 14:40:00 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Oakwarrior kirjutas:
Eriti hulluks teeb asja see, et KÕIK MMO väljatöötajad peavad nüüd tantsima Blizzardi (WoW) pilli järgi
Kas oleksid nõus ostma hetkel autot/kodumasinat/jalgratast/maja mõnelt uuelt tegijalt, kelle tootmiskvaliteet jääb umbes 10-20a tagusesse aega?

Analoogia ei tööta (ma mõtlen seda üldiselt, mitte ainult sinu puhul icon_wink.gif ).

Selle väite all ma mõtlesin üldse seda, et tarbijate ootus on midagi mis on parem (sama hea?) kui WoW, mis on turul olnud juba 4 aastat. Nendele ootustele vastamine on peaaegu et võimatu. Kuidas sa töötad midagi välja stuudios, millel oleks launchides juba 4 aastat turuloleku aega, sinna kaasaarvatud juba kõik vingumine ja komplimendid? Juhul kui saavutataksegi tase, mis on sarnane WoWiga, on ikkagi, alati midagi valesti. Ka WoWi puhul on midagi alati valesti, aga WoWi puudusi ju ei arvestata kui on vaja seda võrrelda mingi teise mänguga, mis on juba eelarvamusi kogunud.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 15:10:39 vasta tsitaadiga

Oakwarrior kirjutas:
Nendele ootustele vastamine on peaaegu et võimatu.

Sellejaoks tehaksegi midagi muud aga ei tehta seda korralikult. Hetkel tehakse pooletoobiselt valmis see "teine", rõhutakse kogu raha eest, et see on "teistsugune", lastakse fanfaaride saatel välja ja siis selgub, et tegu on pooletoobise, testimata juraga. Ja seda hoolimata "säravatest kommentaaridest", mida hulgim kuuleb beetatestijate poolt, keda mina ei võta enam ammu tõsiselt.

Ei piisa sellest, et asi on "teistsugune". Vaja on ka kvaliteeti ja silutud olekut ja nagu järjest tõestatakse, ei suudeta sellest kas aru saada või ollakse võimetud seda lihtsalt ära tegema.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.10.2008 15:24:40 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Räägid äkki, mis otsast WoW nüüd beetaks muutus? Minuarust küll nagu content töötab, uued lvl80 skillid peaks kah vist töötama ja midagi ju katki pole tehtud. Või mille ma olen maha maganud?

nii ja siin nüüd su enda quote ühest teisest teemast, kui "terve" see mäng on ja lausa kutsub inimesi mängima:

Scart kirjutas:
Toon näite: nuiasin sõbra mängu tagasi, kellega kunagi aastaid tagasi sai üldse alustatud ja kelle kõrgeim char oli lvl44 maag. Piisas rääkimisest, kui äge kui on patch 3.0 ning uued talendid ja värgid ja leveldame koos ja on lõbus, kasvõi ühe kuu kuni WoLK tuleb. Maksis siis sõber ära, hakkasime laskma, ta jõudis leveldada 4 levelit, kuni hakkas see zombi idiootsus peale ja tänu sellele on payment canceldatud, mind saadeti viisakalt kuu peale ja WoWiga on lõpparve, sest laupäeva õhtul peale pikka päevatööd notiti teda tund aega questhubis, iga kord pikeneva ress timeriga.

väga terve on ju mäng, missest, et neljandast levelist nuubid edasi ei jõua tänu gamebreakivale evendile icon_razz.gif tbh, see tunnike scenarios veeta on more interesting kui corpserun icon_razz.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 15:26:27 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Ei saa aru kuidas see seotud on sellega kui hästi või halvasti ma seda teemat jälgin?

"Jälle" - eeldaks, et sellest on juba räägitud.

sa ei saanud aru minust. Ma tean väga hästi mis sa siin kirjutanud oled ja mis mitte. Ma lihtsalt vastasin sinu küsimusele, kuna sina tahtsid uuesti seda välja tuua ei saa ju mina sinule kätt ette panna icon_wink.gif
Muud ei olnudki vaja tõestada kui seda et kogu sinu jutt põhineb ainult kuskil teises foorumis kirjutatu põhjal.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 29.10.2008 15:26:30 vasta tsitaadiga

"lastakse fanfaaride saatel välja..."

...millele tuleb vastukajaks whinimine ja pimesi vehkimine, et oi kui sitt mäng. See on tegelikult vältimatu ükskõik mis mängu puhul, ainult et MMOde puhul on tagajärjed kõige drastilisemad. Ma ei väida, et vingumine on põhjendamata, aga seda tehakse üldiselt rohkem kui oleks inimlikult normaalne, ja seetõttu areneb sealt välja sääsest-elevant sündroom. Valjem vähemus näitab jällegi oma kortsus nägu. Mängijaid on WARil mingi üle poole milli vist juba? Ma ei saaks öelda et ma näeks, et oleks isegi üle tuhande vinguja praegu (parandage mind kui eksin).
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 15:39:47 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:

väga terve on ju mäng, missest, et neljandast levelist nuubid edasi ei jõua tänu gamebreakivale evendile icon_razz.gif tbh, see tunnike scenarios veeta on more interesting kui corpserun icon_razz.gif

Ja see event on läbi ja Blizzi disainer ütles, et ei läinud nii, nagu nemad plaanisid ja võtavad seda edaspidi arvesse. Mis otsast see pang event on seotud beetaks olemisega või sellega, et teatud osa ühest teisest mängust lihtsalt ei tööta, ehkki see teatud osa on tolle teatud mängu põhipoint ja võiks nagu mängu välja tulles actually olla testitud ja kinnitatud, et kõik on normaalne?
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 15:45:00 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:

Ja see event on läbi ja Blizzi disainer ütles, et ei läinud nii, nagu nemad plaanisid ja võtavad seda edaspidi arvesse. Mis otsast see pang event on seotud beetaks olemisega või sellega, et teatud osa ühest teisest mängust lihtsalt ei tööta, ehkki see teatud osa on tolle teatud mängu põhipoint ja võiks nagu mängu välja tulles actually olla testitud ja kinnitatud, et kõik on normaalne?

väga keeruline on vaielda inimesega kes istub "oma künka" otsas ja klapid peas ning näeb kogu seda asja ainult sealt samast künka otsast ning vaade on veel oma korda klappidega piiratud.
Millel põhineb sinu väide et mängus teatud osa ei tööta?
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 15:48:33 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Blizzi disainer ütles, et ei läinud nii, nagu nemad plaanisid ja võtavad seda edaspidi arvesse.

Ehh, kas päike tõusis eile valelt poolt?

Arvestades wowi esimest aastat ja wari praegust olukorda siis on viimasel ikka tunduvalt paremini läinud.
Keegi vist ei mäleta wowi end contenti puudumist alguses, või siis algseid battlegrounde jne. Lagist ma ei hakka rääkimagi:D
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 15:50:53 vasta tsitaadiga

cirm kirjutas:
Scart kirjutas:

Blizzi disainer ütles, et ei läinud nii, nagu nemad plaanisid ja võtavad seda edaspidi arvesse.

Ehh, kas päike tõusis eile valelt poolt?

Arvestades wowi esimest aastat ja wari praegust olukorda siis on viimasel ikka tunduvalt paremini läinud.
Keegi vist ei mäleta wowi end contenti puudumist alguses, või siis algseid battlegrounde jne. Lagist ma ei hakka rääkimagi:D

Scart on ju wowi fännboy ja nagu me kõik teame siis fännboyd oma mängu vigasid ei näe, ainult teised mängud on eepilised läbikukkumisi täis icon_wink.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 15:56:34 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

Scart on ju wowi fännboy ja nagu me kõik teame siis fännboyd oma mängu vigasid ei näe, ainult teised mängud on eepilised läbikukkumisi täis icon_wink.gif

Pimedusega oled löödud, sõber.
---

Võtame siis ette minu ühe lingi viimase lehel ja loeme, mida mängijad tsoonide vallutamisest räägivad..
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 16:00:11 vasta tsitaadiga

Oakwarrior kirjutas:
"lastakse fanfaaride saatel välja..."

...millele tuleb vastukajaks whinimine ja pimesi vehkimine, et oi kui sitt mäng. See on tegelikult vältimatu ükskõik mis mängu puhul, ainult et MMOde puhul on tagajärjed kõige drastilisemad. Ma ei väida, et vingumine on põhjendamata, aga seda tehakse üldiselt rohkem kui oleks inimlikult normaalne, ja seetõttu areneb sealt välja sääsest-elevant sündroom. Valjem vähemus näitab jällegi oma kortsus nägu. Mängijaid on WARil mingi üle poole milli vist juba? Ma ei saaks öelda et ma näeks, et oleks isegi üle tuhande vinguja praegu (parandage mind kui eksin).

QFT

Mingi aeg tagasi oli teadaanne, et 750'000 koopiat müüdud. Eks nad hüüavad vast uuesti kui miljon täis saab.

Ja lingile vastuseks:
These problems are known by Mythic and fixing them is naturally a high priority. Until then, campaigns can and will break and all we can do is to reset them.

viimati muutis Winenose 29.10.2008 16:02:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 29.10.2008 16:01:07 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:

Kui see kõik sind NII PALJU häirib, siis palun canceli ja ära maksa neile enam ja mine siit foorumilt ka minema.

Ei me Scartist lahti saa, nii palju kui ma kuhugi mänguteemasse kiikan on seal tema ulgu kõik kohad täis, eriti kõiksugu MMO teemadel, uskumatu aga tõsi mida MMO võib mõne mehega teha, get a life, mine tööle või lihtsalt võta ennast kokku Scart !
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 16:06:28 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:

Ja lingile vastuseks:
These problems are known by Mythic and fixing them is naturally a high priority. Until then, campaigns can and will break and all we can do is to reset them.

Lõpuks siis, peale kolme nädalat foorumipommitamist, öeldi välja, et asi on bugine ja tegelevad sellega. Aplaus hilinenud aususe eest. Loomulikult oleks võinud ka mainida, miks selline bugi üldse laivi jõudis aga see oleks juba liiga palju küsitud.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 16:12:16 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Winenose kirjutas:

Ja lingile vastuseks:

Lõpuks siis, peale kolme nädalat foorumipommitamist, öeldi välja, et asi on bugine ja tegelevad sellega. Aplaus hilinenud aususe eest. Loomulikult oleks võinud ka mainida, miks selline bugi üldse laivi jõudis aga see oleks juba liiga palju küsitud.

hmm tõesti tubli töö, wowis fixitakse ju kõik bugid ja katkised eventid ühe ööga icon_wink.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 16:18:50 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

hmm tõesti tubli töö, wowis fixitakse ju kõik bugid ja katkised eventid ühe ööga icon_wink.gif

Õnneks ei ole WoWis seda muret olnud, et ühel heal päeval kütad terve päeva vapralt kveste ja pvptad selleks, et järgmisel päeval sisse logida ja kogu oma töö kustutatuna leida. But hey, whatever floats your boat thumbs_up.gif

Too tsoonide teema on siiski võrdne sellega, kui välja antakse mõni uus vägev MP-only shuuter ja siis selgub järsku peale installi, et "oih, me unustasine server browseri kaasa panna". Odavatele istmetele seletuseks: "põhifeatuur ei tööta." Me ei räägi siin klasside balansist ega muust sellisest, see ei saa kunagi mitte üheski mängus olema selline, et asi oleks korras. Me räägime sellest, et läbi QA ja aastapikkuse beetatestingu lasti läbi mängu põhifeatuuri nulliv viga. Omapärane.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 16:23:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Õnneks ei ole WoWis seda muret olnud, et ühel heal päeval kütad terve päeva vapralt kveste ja pvptad selleks, et järgmisel päeval sisse logida ja kogu oma töö kustutatuna leida. But hey, whatever floats your boat thumbs_up.gif

Too tsoonide teema on siiski võrdne sellega, kui välja antakse mõni uus vägev MP-only shuuter ja siis selgub järsku peale installi, et "oih, me unustasine server browseri kaasa panna". Odavatele istmetele seletuseks: "põhifeatuur ei tööta." Me ei räägi siin klasside balansist ega muust sellisest, see ei saa kunagi mitte üheski mängus olema selline, et asi oleks korras. Me räägime sellest, et läbi QA ja aastapikkuse beetatestingu lasti läbi mängu põhifeatuuri nulliv viga. Omapärane.

oot kuidas siin enne öeldi, et kärbsest tehakse elevant? täpselt selline mulle sinu postitus tundubki icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 16:28:22 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

oot kuidas siin enne öeldi, et kärbsest tehakse elevant? täpselt selline mulle sinu postitus tundubki icon_smile.gif

Kui sinu jaoks on WARi kogu point ehk siis T4 sieging ja mitmesaja mehega üksteise kolkimine RVRs kärbes, mitte aga elevant - siis edu.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 16:32:49 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Kui sinu jaoks on WARi kogu point ehk siis T4 sieging ja mitmesaja mehega üksteise kolkimine RVRs kärbes, mitte aga elevant - siis edu.

pigem pidasin silmas seda kuidas sa suudad väikestest või keskpärastest eksimustest (mida pidevalt parandatakse) Epic failid välja lugeda icon_smile.gif
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 29.10.2008 16:37:40 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Winenose kirjutas:

Ja lingile vastuseks:

Võiks vastu öelda, et Blizzardil on kulunud ka kauem. See on täiesti loomulik. Probleemi teatakse, seda öeldakse välja hiljem, kui on arusaadav, et seda ei suudeta lasta välja kiiresti-kiiresti hotfixina või midagi sarnast.
Ja milleks üldse on vaja teada miks selline bugi tõesti sattus laivi? Inimeste ebaterve uudishimu? See on täiesti mõttetu informatsioon, mida me sellega peale hakkaksime? "So we screwed up", ja siis? Milleks on vaja probleemi lõputult lahkama hakata? Peale probleemi lahenemist ei koti see enam kedagi niikuinii.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2008 16:49:49 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
... katkised eventid...
Ravenclaw kirjutas:
Evendil polnud häda midagi ning kõik läks Blizzi plaani kohaselt. See, et asi Scartile ei meeldinud on tema isiklik draagika icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.