Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 48, 49, 50  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.10.2008 00:00:20 vasta tsitaadiga

Vastukaaluks päkapikude lämmatavale embusele ning teistele ebatervest ihast pakatavatele "headuse jõudude" gildidele, lajatas saatuse karvane sõrg üüratu jõuga viljatusse maapinda sügava lõhe, millest kõrvulukustava sisina saatel, roomas välja õigluse, õnne ja perfektsuse kehastus - BLONDIIN PINGVIIN!

Meie olime seal! Ning JAH! Meie toome teieni rõõmusõnumi. MAAILMA ESIMENE "AMETLIK" JA KÕIGE PAREM JA TOREDAM AINULT EESTLASTE DESTRO GILD ON SÜNDINUD!

Kui soovite saada osa sellest ajaloolisest sündmusest, anda oma vääriti elatud elule uue suuna, mis garanteerib teile igavese õndsuse nii praegu kui järgmistes eludes, siis liituge meiega!

Kus? KARAK EIGHT PEAKS?

Mis? BLONDIIN PINGVIIN (gildi nimi)

Mis veel? MEIL ON LIIGA PALJU LIIKMEID JA VENTRILO!

Ventrilo serveri andmed:
Serveri aadress: wolf.zone.ee
Versioon: 2.14
Kanal: Waaagh!
Kanalil parooli ei ole

Kuidas? Kui arvate, et olete piisavalt osavad, mehised ja suure "karmavõlaga", siis võtke ühendust KEP'is järgmiste tegelastega: Bloblo, Isand, kellemiizu, Morgir, Tamm!

Naisi gildi ei lasta, aga sinu puhul võime teha erandi. Kui sul on erand, siis saada CV koos pildiga alljärgnevale aadressile: doonor@blondiinpingviin.com

T*** R****!
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.10.2008 01:12:33 vasta tsitaadiga

palju õnne ... nimevalik on küll väga ... fucked up icon_razz.gif kas ikka oli korralik hääletus ja rahva valik see nimi?icon_razz.gif
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.10.2008 08:53:31 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
palju õnne ... nimevalik on küll väga ... fucked up :P

nõus :)
etc_Shelob kirjutas:
kas ikka oli korralik hääletus ja rahva valik see nimi?:P

"muidugi" :D
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2008 09:05:46 vasta tsitaadiga

esimeses gild eventis hakkame õppima pingviini kõndi, blondiinide moodi icon_razz.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
vex
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2008 09:13:42 vasta tsitaadiga

ok mehed, meelitasite ära, õhtul teen omale kah destro chari, ja proovin kuidas on.
looda et teil on veel alustajaid peale minu. siis on mul kah lõbsam icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.10.2008 10:02:31 vasta tsitaadiga

TÄna, homme peaks üks sõber merelt tagasi tulema, tema alustab ka. Samas ütlen kohe ära, et 0st alustajaid väga palju oodata ei maksa. Enamus wari mängijad on endale maini leidnud ja mänginud umbes kuu aega.
tagasi üles
vex
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2008 21:40:16 vasta tsitaadiga

nu nii, nimi rockyvex, soovin kah siis gildi astuda, healer olen
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 22.10.2008 13:41:51 vasta tsitaadiga

Hee, saite ka asja liikuma, hea!

Me saime gild level 14 kätte, aga ühtegi kindlust endale kahjuks ei saanud. Nimelt olid kõik T3 kindlused juba orderi omad ja T2 ja T4 meil niipalju jõudusid ei ole et kindlust võtta.

Läksime siis uuesti Gunbadi laiali peksma. Seekord võtsime ette keskmise tee ja peale paari valestarti saime ka korralikult liikuma. Üldse tundus eile väga suur hulk crashe juhtuvat. Meie kõige edukam ettevõtmine oli 15-ga alustamine ja 8-ga viimase PQ juurde jõudmine. Ülejäänud crashisid sellises kohas, et tagasi nad enam meie juurde ei jõudnud. Viimased kaheksa kanget siis tegid selle kolmanda PQ ära. Vääääga ettevaatlik peab seal olema kuna põrandast kargab välja luukeresid mitmekaupa ja need löövad kõvasti. PQ boss oli ka paras tükk tegemist, aga jagu tast saime. Mõlemad portalid seal lõpus aga ei olnud läbipääsetavad, isegi nende jaoks kellel on täis influence. Võib-olla läheme sinna kunagi veel tagasi kui kõik fixitud on, eitea.

Gild aga edeneb mühinal! Õhtuti on paarikümne ringis rahvast online ja kõva tegutsemine käib. Scenariod oleme viimasel ajal ainult võitnud. Eks kõrge level mängib ka oma rolli muidugi. Ma isiklikult olen level 31 (runepriest) ja mind on ikka väga raske maha tappa.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.10.2008 14:36:09 vasta tsitaadiga

Winenose palju teil eestlasi gildis?
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 22.10.2008 14:58:46 vasta tsitaadiga

Ma ei oskagi kohe niimoodi öelda. Kuskil 20-25 vahel vast. Eestipäraseid nimesid on väga vähe, niiet ma ei tea täpselt kes on ja kes ei ole eestlane. Kokku on meid gildis 100 ringis, see pidevalt muutub. Küll tehakse alte juurde ja küll tuleb uusi tüüpe juurde. Wardb peaks ülevaate andma.

Ahaa, leidsin ka lingi: Dominion Wardb-s.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 22.10.2008 15:35:33 vasta tsitaadiga

vaatasin just et teie guildi kõige kõrgem lvl on 33 ja tegu on alt charriga icon_smile.gif main jäi vist nati maha icon_biggrin.gif
btw kuidas oma charri info sinna lehele uploadida saab?
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 22.10.2008 17:47:44 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
vaatasin just et teie guildi kõige kõrgem lvl on 33 ja tegu on alt charriga icon_smile.gif main jäi vist nati maha icon_biggrin.gif

Registreerid seal ja siis on seda Curse clienti vaja. Enne mängu käivitamist paned selle Curse clientiga mingi Curse Profileri vms tööle ja mängus olles kirjutad /wardbupdate vist.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vex
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2008 08:26:06 vasta tsitaadiga

Kas ainult minul(2 erineva arvutiga), juhtus selline jama eile, et viskas suvalisel hetkel mängust välja, ei mingit errorit, ega midagi?
oma läpakaga viskas yhe korra, aga venna lauaarvutiga, juhtus seda rohkem.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 23.10.2008 08:55:46 vasta tsitaadiga

Sa ei ole ainuke. Mul hakkas see pull peale viimast suuremat patchi. Gildis veel paaril tüübil sarnane probleem.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 23.10.2008 09:27:57 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Registreerid seal ja siis on seda Curse clienti vaja. Enne mängu käivitamist paned selle Curse clientiga mingi Curse Profileri vms tööle ja mängus olles kirjutad /wardbupdate vist.

updateb automaatselt ka (vähemalt mul) - ei ole vajadust midagi kuskile trükkida. lihtsalt klient käima ja bueno
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2008 10:15:44 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
Mikiki kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

updateb automaatselt ka (vähemalt mul) - ei ole vajadust midagi kuskile trükkida. lihtsalt klient käima ja bueno

Ok tänud info eest.
Mul on ka viimasel ajal lihtsalt crashinud nii et ei mingit errorit
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 23.10.2008 10:17:01 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

Tal on kuskil 20ndate keskel veel paar chari, aga BW hakkas rohkem meeldima. Küsisin talt ka, et kas vahetad nagu mainiks, ütles et ei, et küll ta ajab kõik 40 peale.

Aga Cursega on lihtne jah, asi teeb ise kõik ära. Ja selle Curse Clientiga on hea ka addon-e installida.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2008 10:28:26 vasta tsitaadiga

mis addone te üldse mängus kasutate? ning kus te neid tõmbate? Mäletan et wowil oli neid addone lehti jalaga segada, mõnel oli kohe pildid ka juures et kuidas välja näeb ja mis ta head teeb. Kas waril ka sellised lehed on?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.10.2008 10:57:09 vasta tsitaadiga

vex kirjutas:
Kas ainult minul(2 erineva arvutiga), juhtus selline jama eile, et viskas suvalisel hetkel mängust välja, ei mingit errorit, ega midagi?
oma läpakaga viskas yhe korra, aga venna lauaarvutiga, juhtus seda rohkem.

See ju täiesti tavaline error. Kappad mööda maailma ja pew, mäng lihtsalt kinni.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vex
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2008 12:17:46 vasta tsitaadiga

no mul varem pole seda juhtunud, eile esimest korda. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 23.10.2008 13:18:33 vasta tsitaadiga

Pidevalt tehakse hotfixe, mille muudatusi ei kajastata sama suure kella otsas nagu patchide omi.

Kui käivitad oma mängu, märkad ju, et klient laeb enne käivitamist mingid andmed alla? Mis sa arvad, mida need andmed muudavad? .p
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 23.10.2008 17:31:23 vasta tsitaadiga

Mul oli ka varem väga tihti see "lambi-crash" aga peale viimast failide üle tsekkimist pole nagu olnud (PTUI PTUI PTUI).
Või noh ma proovisin oma boot.ini failist samal ajal selle /3GB ära võtmist, mille ma AoC ajal pidin lisama, aga ei tea, kas sellel mingi seos on icon_smile.gif
Praegu täitsa huvitav veel, varsti peaks R20 ka ära dingima (olen aeglane mängija).
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 25.10.2008 09:34:10 vasta tsitaadiga

kas keegi on pidanud maksma kuu maksu ka juba?
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 25.10.2008 13:54:41 vasta tsitaadiga

hinrek kirjutas:
kas keegi on pidanud maksma kuu maksu ka juba?

ei ole, aga esmaspäeval on oodata, et ma saan mõned gamecardid, et kui tahad võin sulle ka 1 müüa icon_smile.gif " Odavamalt, kui poes "
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 25.10.2008 15:28:07 vasta tsitaadiga

Gamecardid on kahe kuu peale, nagu wowis?
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 26.10.2008 01:33:37 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Gamecardid on kahe kuu peale, nagu wowis?

jah !
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 27.10.2008 15:11:14 vasta tsitaadiga

Nädalavahetus läks ühes jutis Warhammeri peale. Laupäeval elfide chapter 15 ja 16, pühapäeval 17 ja 18. Hetkel olen level 34.5. Vahele sai mõned scenariod tehtud.

Laupäeval kaotasime kõik viimseni, pühapäeval jällegi võitsime kõik. Kahes scenarios pühapäeval oli teiseks grupis üks puhtalt level 40 gildi grupp ja sealt tuli ka minu jaoks esimene 500-0 võit! Kaardiks oli mingi Smithy või midagi taolist, kus pidi alasi ja haamri enda valdusse saama. Üldiselt on T4-s scenariote ooteajad pikemad kui T3-s. Aga eks need lähe vast lühemaks kui rohkem rahvast ennast üles leveldab.

Gild on level 15, mis tähendab et me eelmine nädal võtsime T3s nii mõnegi kindluse ja kuulutasime enda omaks. Aga kuna sellest kindluse omamisest eriti miskit tulu ei tõuse, ainult gildi raha läheb vähemaks, siis lasime need kindlused jälle lahti. T3 kindlust on täiesti vabalt võimalik võtta ühe grupiga, mida me kahel korral ka tegime. Tegelikult piisaks vast isegi puhtalt tankist ja healerist, lihtsalt aega läheks kõvasti rohkem. Lisaks on meil valitud ka gildi värvid ja embleem. Värvid on meil seljas juba näha ka, embleemi jaoks tuleb oodata gild level 20.

Elfide chapter 17 on sellises kohas nagu Isle of Dead, mis on omaette tsoon Dragonwakest põhjapool. Põhimõtteliselt midagi vulkaanitaolist, terve suur hulk queste ja hõlmavad kogu Orderi kaardipoolt. Päris lahe koht, mõnede täiesti omaette kollidega icon_smile.gif

Elfide chapter 18 ühes PQs on draakon! Esimest korda tehes tuli teade 'You have encountered a Dragon!'. See oli väga lahe icon_smile.gif Suur pirakas draakon oli, loopis tulepalle ja tegi muud nalja. Aga maha ta suri ja PQ sai tehtud ka. Üldse on PQdes need bossid täitsa ägedad. Kohtasime ka viiepealist lohet, suuri metsloomi, eelajaloolist koletist ja igat sorti lendavaid kolle. Osa PQsid on ikka päris rasked ka, nõuavad rohkem kui ühte gruppi. Üritasime ühte konkreetset mitu korda enne kui käega lõime. Nimelt vajus järjest kohale 12 championit ja 1 hero ja meil ei jätkunud lihtsalt jõudu, et neid kõiki kas piisavalt kiiresti maha lüüa või aeglaselt nüsimiseks tankida/healida. Samas viimased päevad on saanud ainult sama ja kõrgema leveli loomadega tapeldud ja level omab selles mängus suurt rolli. Ahjaa, ühes chapter 16 PQs oli mingi hõljuv tädi kellel oli metsikult elusid.. kui me olime ta 5 minutiga 50% peale saanud, siis ta muutus karuks.. 30% juures muutus tädiks tagasi ja lõi meid kõiki hetkega mättasse. See oli üpris naljakas icon_smile.gif Uueks ürituseks meil aega polnud ja kuna see PQ oli ka niisama suhteliselt tüütu, siis otsast peale tegema ka ei hakanud.

Plaan on nüüd ennast 40 lähedale mängida suhteliselt kiiresti, et scenariotes väga nõrk olla ei oleks ja siis jälle rahulikumalt võtta. Gildi suurem enamus on level 25-30 ja paari nädala pärast peaks meil warbandi jagu rahvast olema T4. Põhigrupp (kus ka mina) on siis vast 39/40 ja saab hakata rohkem raidima.

Kellel veel soovi liituda võib seda vabalt teha. Leveldamine läheb WAR-s kiiresti ja mingit piirangut meil praegu liitumisel pole. Ainult alte me ei võta gildi kui 'main' on alla kümnenda leveli.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.10.2008 15:13:25 vasta tsitaadiga

winenose, kui sa level 34 oled, kuidas sa t3 keepe saad võtta? kanana? .p
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 27.10.2008 15:50:15 vasta tsitaadiga

Eelmine nädal.. s.t. ma olin umbes level 30 eelmise nädala alguses, laupäeva hommikul olin mingi 31.8. Siis käsime ringi ja võtsime kindluseid. Kui 32 sain paar tundi hiljem, siis läksime T4 queste tegema. Laupäeva õhtuks ma olin 33.1. Pühapäeva hommikul siis läks sealt edasi ja õhtuks olin 34.5. Tavaliselt nii kiiresti ei lähe, aga sattus just nii, et põhilistel vendadel oli suht vaba nädalavahetus. Kolmekesi queste ja PQsid AE-da on päris kiire exp. Swordmaster+runepriest+brightwizard, kõik peaaegu sama level.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.10.2008 23:37:22 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Epic fail. Jätkuvalt.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 00:43:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Epic fail. Jätkuvalt.

küll sina oled üks kibestunud inimene thumbs_up.gif Aga suured tänud et sa juhid tähelepanu nendele Epic failidele mis muudavad selle mängu mõtetuks, kehvaks, täielikuks läbi kukkumiseks jne. jne. jne. icon_smile.gif
Ma just mõtlesin et kas kulutan oma aega selle mängu mängimise peale aga tänu sinule Scart mängin edasi icon_smile.gif
tänud /sügav kummardus
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 01:08:41 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

küll sina oled üks kibestunud inimene thumbs_up.gif

Olen või? Ma näen järjekordselt seda, kuidas meeletu raha eest devvitud mäng on pushitud laivi ilma, et oleks toimunud reaalne testimine ja kontroll selle üle, kas asi üldse töötab. Ja see, mu tubli sõber, on epic fail. Selle asemel, et oma PRi meestel lasta kaagutada sellest, kuidas WoW sakib, võiks nad omaenda mängu reaalselt enne tööle saada, kui asja karpi panevad.

Teine selle nädala võistleja tollele tiitlile on FC2 ja mõlema sümptomid on täpselt samad.
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 29.10.2008 09:05:11 vasta tsitaadiga

OT, aga eks ta kõigi viimase aja mängude probleem ole, et betas välja lastakse - fanboid nagunii ostavad ja küll pärast jõuab bugisid parandada. icon_sad.gif
Mõnes mõttes oli vanasti lihtsam, kui internet nii laialdaselt levinud polnud (ja rohi oli rohelisem ja õlu kangem jne) - kui mäng bugine oli, siis teda lihtsalt ei mängitud, kuna patchimise võimalus reaalselt puudus.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.10.2008 11:07:30 vasta tsitaadiga

no praegu on wow veel suurem beta kui warhammer ja age of conan kokku ... wow'il on praegu 11 mil. beta kasutajat, kes kõik peavad blizzardi idiootsust live serverites taluma....seega, veidi bugisena välja tulnud mäng pole imho suurim katastroof icon_razz.gif

P.S. ma pole war'i miski 3 nädalat mänginud:P
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 11:12:15 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
no praegu on wow veel suurem beta kui warhammer ja age of conan kokku ... wow'il on praegu 11 mil. beta kasutajat, kes kõik peavad blizzardi idiootsust live serverites taluma....seega, veidi bugisena välja tulnud mäng pole imho suurim katastroof icon_razz.gif

P.S. ma pole war'i miski 3 nädalat mänginud:P

Erinevalt lolhammerist ei pea Blizzard muretsema selle üle, et mängijaid ikka jätkuks ja maine alles jääks.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2008 11:16:14 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
no praegu on wow veel suurem beta kui warhammer ja age of conan kokku ... wow'il on praegu 11 mil. beta kasutajat, kes kõik peavad blizzardi idiootsust live serverites taluma...
Ehk siis sama, mis AoC ja War, lihtsalt numbrid on suuremad?

Märksa asisema võrdluse saaks teha siis, kui nood teised kaks "wow killerit" tulevad välja suuremat sorti lisapakettidega icon_smile.gif

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 29.10.2008 11:23:51 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Epic fail. Jätkuvalt.

Irw. On sul endal ka kogemusi sellega või niisama otsisid midagi välja?

Ma näiteks olen Karak-Azgal serveris, T4-s, kus see asi katki oli/on ja no ei ole seal mingit nutmist ja massilist lahkumist. Ei ole lihtsalt ja kõik. See kuidas foorumis taevas kukub ja kõik pidevalt cancelivad ja quitivad, see on ju iga mängu foorumis ja alati. Ma ei arva, et meile siia seda vaja oleks.

Ja lisaks ka küsimus - oled sa kunagi elus midagi ise oma kätega teinud?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 11:34:18 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Scart kirjutas:
Epic fail. Jätkuvalt.

Irw. On sul endal ka kogemusi sellega või niisama otsisid midagi välja?

Nagu ma juba ütlesin, Epic Fail. Olid sinusugused "tõerääkijad" ka AoC teemas, kus mind aina ei tea milles süüdistati ja nagu nüüd kõik teavad, on AoC suurim MMO flop läbi aegade. Hetkel teeb mister Jacobs kõik, et tema uusim lapsuke liituks selle reaga, kus AoC ja Hellgate juba rõõmsalt ees ootavad. Ja ei, selle nägemiseks ei pea ise mängima - piisab kui tajuda foorumite sentimenti ja see on enam, kui igavlev tülpimus, mis sealt vastu kajab. Tülpimus sellest, et lubati kokku ei tea mida, aga nagu tavaks saanud, on tegu aastaid hiljaks jäänud teosega, mis tänapäeva turul on sama arusaamatu, kui Hellgate'i devvide otsus respekke mitte lubada.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.10.2008 11:43:24 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:
no praegu on wow veel suurem beta kui warhammer ja age of conan kokku ... wow'il on praegu 11 mil. beta kasutajat, kes kõik peavad blizzardi idiootsust live serverites taluma...
Ehk siis sama, mis AoC ja War, lihtsalt numbrid on suuremad?

Märksa asisema võrdluse saaks teha siis, kui nood teised kaks "wow killerit" tulevad välja suuremat sorti lisapakettidega icon_smile.gif

miks? hea ju võrrelda, expansioni tulek on nagu "uus" release ... failib täpselt samamoodi oma beta statusega nagu aoc ja war. pealegi War'i pole kunagi "wow killeriks" peetud. ei ole mõtet kõiki mänge maha teha ja wow'i taevani kiita Ho Ho, Scart.
P.S. Ma mängin ise ka wow'i, kuna ta on teistest peajagu üle , war'i ei mängi aga ei käi ka lambist maha tegemas kuskil...icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 11:58:39 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
failib täpselt samamoodi oma beta statusega nagu aoc ja war.

Räägid äkki, mis otsast WoW nüüd beetaks muutus? Minuarust küll nagu content töötab, uued lvl80 skillid peaks kah vist töötama ja midagi ju katki pole tehtud. Või mille ma olen maha maganud?

etc_Shelob kirjutas:

ei ole mõtet kõiki mänge maha teha ja wow'i taevani kiita Ho Ho, Scart.

Kas parimast "ametlikust" foorumist mängu vigade linkimine ja nende üle diskuteerimine on "mängu maha tegemine"? Ma arvasin, et see on foorum, mitte fännide jutunurk.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 29.10.2008 12:02:34 vasta tsitaadiga

sa scart pvpd oled proovinud ? kui ei ole siis ära seleta nii katkist wowi ei ole ammu olnud
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 12:17:22 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
sa scart pvpd oled proovinud ? kui ei ole siis ära seleta nii katkist wowi ei ole ammu olnud

Eks mõttekas on tõesti vinguda ajal, kui lvl80 jaoks balanseeritud skillid on kasutusel lvl70 peal. Oh, wait a minute...

Praegu on viimane aeg lükata puhtaks TBC raid content, et neid ikka näeks veel enne nende triviaalseks muutumist, teha alte ja lõbutseda lolluseid tehes, sest kõik see, mis praegu on tähtis - on 2 nädala pärast unustatud ja maha jäetud. Ja et ikka mõistetakse, mida ma lolluste all silmas pean: iga õhtu olen lükanud oma lokiga puhtaks ühe TBC 5man insta, õhtul lähen Shadow Labsi kallale. Ja ausalt, selline enda proovimine on 10x lõbusam, kui nühkida veel üks õhtu Scenarioid WARis.

viimati muutis Scart 29.10.2008 12:24:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2008 12:18:49 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin et mil viisil saadakse vastu bright wizard+(2x?)healer combole eeldusel, et vastaseid on sama arv?
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 12:42:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Eks mõttekas on tõesti vinguda ajal, kui lvl80 jaoks balanseeritud skillid on kasutusel lvl70 peal. Oh, wait a minute...

Praegu on viimane aeg lükata puhtaks TBC raid content, et neid ikka näeks veel enne nende triviaalseks muutumist, teha alte ja lõbutseda lolluseid tehes, sest kõik see, mis praegu on tähtis - on 2 nädala pärast unustatud ja maha jäetud. Ja et ikka mõistetakse, mida ma lolluste all silmas pean: iga õhtu olen lükanud oma lokiga puhtaks ühe TBC 5man insta, õhtul lähen Shadow Labsi kallale. Ja ausalt, selline enda proovimine on 10x lõbusam, kui nühkida veel üks õhtu Scenarioid WARis.

IRW, good one Scart thumbs_up.gif
Mäng mida sa mängid, leiad sa igale väitele vastuse ja seletuse miks see parasjagu katki on jne. samas mäng mida sa ei ole mänginud teed järeldusi foorumis postituste põhjal kus keegi ei saanud millegagi hakkama, teeb suuga suure linna, probleem paisutatakse suuremaks kui tegelt on. Järelikult on tegu EPIC FAIL!!! mänguga icon_biggrin.gif
Hästi paned igastahes ja jätka samas vaimus thumbs_up.gif mul läks kohe tuju paremaks icon_biggrin.gif

tsitaat:
Huvi pärast küsin et mil viisil saadakse vastu bright wizard+(2x?)healer combole eeldusel, et vastaseid on sama arv?

ja wowis on kõik klassid PVP-s perfektselt tasakaalus? icon_eek.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2008 12:52:39 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
tsitaat:

Hetkel kindlasti mitte, enne 3.0'i oli enam-vähem asjalik tasakaal olemas kui paar klassi/speci välja arvata. Kes oskas sai ka nonde madalama taseme klassidega tippu. Kõige rämedamalt OP oli vast restodruid ja kõige viletsamad hunterid/shamanide teatud spcid. Ülejäänud olid suht korralikud.

Aga küsimusele sooviks ikka vastust, War on ju testimisel olnud vaat' et terve aasta icon_smile.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 12:59:40 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

Mäng mida sa mängid, leiad sa igale väitele vastuse ja seletuse miks see parasjagu katki on jne. samas mäng mida sa ei ole mänginud teed järeldusi foorumis postituste põhjal kus keegi ei saanud millegagi hakkama, teeb suuga suure linna, probleem paisutatakse suuremaks kui tegelt on. Järelikult on tegu EPIC FAIL!!! mänguga icon_biggrin.gif
Hästi paned igastahes ja jätka samas vaimus thumbs_up.gif mul läks kohe tuju paremaks icon_biggrin.gif

Kas ma otsin välja jälle lood sellest, kuidas retail mängus, mis peaks idee poolest töötama, ei tööta(nud) alade vallutamine, sest Order oli(on) võimetu tänu mängu bugile enda käes hoidma alasid hoolimata sellest, et kõik võimalik oli nende käes?

Samas, see oli(on) ju kõigest närune pvp. Mängus, mis on üles ehitatud ainult pvple.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 13:14:12 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
tsitaat:

Hetkel kindlasti mitte, enne 3.0'i oli enam-vähem asjalik tasakaal olemas kui paar klassi/speci välja arvata. Kes oskas sai ka nonde madalama taseme klassidega tippu. Kõige rämedamalt OP oli vast restodruid ja kõige viletsamad hunterid/shamanide teatud spcid. Ülejäänud olid suht korralikud.

Aga küsimusele sooviks ikka vastust, War on ju testimisel olnud vaat' et terve aasta icon_smile.gif

hmm ja wow on olnud väljas päris mitu aastat ning enne seda vaat' et terve aasta tesimisel olnud ja ikka pole klasse tasakaalu saaduda icon_smile.gif
Pole ise kõike erinevaid klasse proovinud et anda sulle kõige parem vastus aga Sorceres on Bright wizardi peegel klass.
Sorceres ja wizard on selle kohapealt minu arust väga huvitavalt üles ehitatud klassid, see et nad meeletut dämmi suudavad välja võluda on tore aga mis mulle meeldib on see et nad saavad ise selle arvelt dämmi sisse ning ilma healerita on suht nõrgad.

Scart kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Kas ma otsin välja jälle lood sellest, kuidas retail mängus, mis peaks idee poolest töötama, ei tööta(nud) alade vallutamine, sest Order oli(on) võimetu tänu mängu bugile enda käes hoidma alasid hoolimata sellest, et kõik võimalik oli nende käes?

Samas, see oli(on) ju kõigest närune pvp. Mängus, mis on üles ehitatud ainult pvple.

palun otsi kui sul aega ja viitsimist on. Igaks juhuks küsin ette ära kas need lood on sinu enda kogetud mängimise põhjal või järjekordne foorumites hala täis postide põhjal tehtud järeldused/lood?
minu arust on pea kõikide mmorpg-de foorumites inimesi kes mängus millegagi hakkama ei saanud või harjunud eelmise mänguga nii ära et kõik uus tundub jura ja nõme. Siis kirjutavad nad foorumisse teema kus kõik on epic fail, sinna lisandub varsti järgmiste sarnaste inimeste hala ning lõpuks leivad need teemad üles järgmised halisejad kes ise küll pole midagi proovinud aga kohe nina püsti lähevad seda uudist laiale maailmale kuulutama kuidas kõik jälle eepiliselt läbi on kukkunud.
Aga las olla, igal inimesel ise arvamus. Ma ei näe mõtet sinuga vaielda selle teemal enam. icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 13:21:31 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

palun otsi kui sul aega ja viitsimist on.

Kui sa natukenegi teemat jälgiks, siis teaksid isegi minna 2 lehekülge tagasi. Aga ju see on liiga palju oodatud.
----
Scart kirjutas:

Nuff' said.

Kui sellised asjad lastakse läbi QA RVR-centric mängus, siis ei peaks meilisüsteemi bugid küll kedagi üllatama.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2008 13:29:34 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

palun otsi kui sul aega ja viitsimist on.

Kui sa natukenegi teemat jälgiks, siis teaksid isegi minna 2 lehekülge tagasi. Aga ju see on liiga palju oodatud.
----
Scart kirjutas:

Nuff' said.

Kui sellised asjad lastakse läbi QA RVR-centric mängus, siis ei peaks meilisüsteemi bugid küll kedagi üllatama.

hmm sinu küsimus oli ju selline -> Kas ma otsin välja jälle lood sellest, kuidas retail mängus, mis peaks idee poolest töötama, ei tööta(nud) alade vallutamine, sest Order oli(on) võimetu tänu mängu bugile enda käes hoidma alasid hoolimata sellest, et kõik võimalik oli nende käes?
ja minu vastus oli selline -> palun otsi kui sul aega ja viitsimist on.
Ei saa aru kuidas see seotud on sellega kui hästi või halvasti ma seda teemat jälgin?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.10.2008 13:33:59 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

Ei saa aru kuidas see seotud on sellega kui hästi või halvasti ma seda teemat jälgin?

"Jälle" - eeldaks, et sellest on juba räägitud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 48, 49, 50  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.