praegune kellaaeg 18.06.2025 21:26:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
28.10.2008 18:58:49
Linux'i keskkonnas USB mälupulga ette valmistamine Windowsi installiks |
|
|
väga kohmakas pealkiri tuli teemale, aga tahaksin paigaldada sülearvutile, kus hetkel on peal Linux(optine seade puudub), Windowsi. Kuna mul on vaid see arvuti ja USB mälupulk, siis olen sunnitud(ja huvitatud ) mälupulga ette valmistama Linux'i all. Esimese mõttena käis mul läbi see, et tekitada USB mälupulgale ISO9660 El-torito failisüsteem. Ehk siis teha BIOS'i jaoks bootiv CD plaat(mis tegelikult on mälupulk). Või saab siin takistuseks see, et BIOS oskab ISO9660 El-torito failisüsteemi vaid SATA/PATA liidest kasutavate seadmete juurest otsida ning USB liideseid kontrollides otsib mingit teist failisüsteemi? Kui jah, siis millena tuleks BIOS'ile seda USB mälupulka esitleda?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.10.2008 19:35:17
|
|
|
Windowsi peaks saama installida ka teiselt kõvakettalt, ehk siis ka mälupulgalt. Kunagi Win95/98 puhul sageli tehtud, XP kogemus puudub, aga tean, et saab.
Ehk tee tavaline FAT ja kogu moos. Otsi vaid juhendit kõvakettalt Windowsi installi kohta.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
29.10.2008 16:47:34
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Windowsi peaks saama installida ka teiselt kõvakettalt, ehk siis ka mälupulgalt. Kunagi Win95/98 puhul sageli tehtud, XP kogemus puudub, aga tean, et saab.
Ehk tee tavaline FAT ja kogu moos. Otsi vaid juhendit kõvakettalt Windowsi installi kohta. |
asi huvitab mindki. Kas sel juhul saab kuidagi wine abil linuxi alt käivitada winni installeri? Ise olen Windows Vistat winni alt installind ka sama ketta teiselt pardilt installerit käivitades...
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
hr.john
HV kasutaja

|
31.10.2008 02:17:31
|
|
|
tom1245 kirjutas: |
Dogbert kirjutas: |
Ehk tee tavaline FAT ja kogu moos. Otsi vaid juhendit kõvakettalt Windowsi installi kohta. |
asi huvitab mindki. Kas sel juhul saab kuidagi wine abil linuxi alt käivitada winni installeri? Ise olen Windows Vistat winni alt installind ka sama ketta teiselt pardilt installerit käivitades... |
Sa saad ju bootida USB pealt ? sinna võid juba bootiva süsteemi paigaldada enne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|