Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
27.10.2008 21:34:50
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Räägitakse, et GPU acceleration vms tuleb seitsmendasse. |
See on juba Vistas ju .Aero töötabki graafika pealt .Pigem tuleb W7-sse 2D kiirendus kah
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.10.2008 21:36:56
|
|
|
tahanteada draiveriteprobleem on pullikaka.
XYZ, su compatibilityjutt ka.
vähemalt viimase 2 servicepacki korral.
gpu accelerationi all mõtled mida? gui on ammu raua poolt kiirendatud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.10.2008 21:43:26
|
|
|
londiste kirjutas: |
gpu accelerationi all mõtled mida? gui on ammu raua poolt kiirendatud. |
Ehk siis CPU mitte GPU .Igatahes poleks paha kui nüüd 2D kah GPU poolt kiirendatud oleks.Vähemalt Aerole pole mul küll midagi ette heita
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.10.2008 21:57:39
|
|
|
tomorrow, gpu. või õigemini videokivi, sest toimub ka gpu-ks mittekvalifitseeruvate kividega.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
27.10.2008 22:42:31
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Ehk siis CPU mitte GPU .Igatahes poleks paha kui nüüd 2D kah GPU poolt kiirendatud oleks.Vähemalt Aerole pole mul küll midagi ette heita  |
Mõeldakse midagi taolist pigem: http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
Ehk gpu kasutamine general processinguks.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.10.2008 22:49:23
|
|
|
d3t kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Ehk siis CPU mitte GPU .Igatahes poleks paha kui nüüd 2D kah GPU poolt kiirendatud oleks.Vähemalt Aerole pole mul küll midagi ette heita  |
Mõeldakse midagi taolist pigem: http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
Ehk gpu kasutamine general processinguks. |
No väga tore .Hetkel kasutan CUDA-t foldimisel ja video konvertimisel+mängudes PhysX
|
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
27.10.2008 22:52:28
|
|
|
CUDA tugi oleks tore aga prose saab väga hästi akende kuvamisega hakkama. Samas oleks vaja paremaid kõvakettaid ja sirka 16GB+ mälu, et põhilise kraami RAM mälusse saaks laadida, Vista seda juba teeb aga võiks jõhkramalt rauda kasutada. Ise võiks valida, et mis proged Windowsi startides RAMi tõmmatakse - ah mida ma ikka unistan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.10.2008 22:53:38
|
|
|
Firefly kirjutas: |
CUDA tugi oleks tore aga prose saab väga hästi akende kuvamisega hakkama. Samas oleks vaja paremaid kõvakettaid ja sirka 16GB+ mälu, et põhilise kraami RAM mälusse saaks laadida, Vista seda juba teeb aga võiks jõhkramalt rauda kasutada. Ise võiks valida, et mis proged Windowsi startides RAMi tõmmatakse - ah mida ma ikka unistan. |
Konfigureeritav Superfetch oleks mõnus
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
28.10.2008 01:52:57
|
|
|
No on võimalus, et microsoft on parimad palad jätnud tänaseks PDCks
Millestki peab neil ju rääkida olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.10.2008 09:40:55
|
|
|
tahanteada draiveriteprobleem on pullikaka.
XYZ, su compatibilityjutt ka.
vähemalt viimase 2 servicepacki korral.
Kuule kui sa lugeda ei oska, siis mine lasteaeda ja palu võimalust haridusteed alustada
Kui ma kirjutasin, et kunagi aastate eest sellist erinevust Home-Pro versioonidel omavahel oli, siis ka oli ja võid ka MS kodulehtedel otsingut teha, ma loodan, et see info vanade programmide "fullscreen" omapärade kohta xp eri versioonidel on veel alles + MS tegelaste arvamus arenguperspektiividest, õigemini arenguperspektiivitusest. Ma pole ka juhtunud midagi lugema, et keegi hooliks selles suhtes midagi muuta vistas või w7-s ja miks peakski???? Tegu ju vanade asjadega..........
Seega kordan veelkord - kes on mängur, sellel tasub järgi proovida Home versiooni, sest võib osutuda, et seal mõne mänguga pole üldse probleemi, kõik töötab kohe!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.10.2008 10:02:15
|
|
|
londiste: Kui Sa pole kokku puutunud raua ühildavuse probleemidega Win Home korral, siis ära räägi. Olen selle 5-6 aastaga, mille jooksul on XP aktiivselt kasutusel on olnud, läkitanud piisaval arvul XP-omanikke poodi uut rauda ostma, kuna olemasolevat rauda XP Home omaks ei võta. Näiteks kasvõi eespoolnimetatud Dial-Up modemid, mida XP Home "kuu peale" saadab ja mida XP Proff automaatselt omaks võtab. Lisaks olen kohanud analoogseid nähtusi helikaartidega, NE2000 compatible võrgukaartidega jne, jne.
Samuti olen saatnud XP Home omanikke ostma XP Professional-i, kuna muidu pole võimalik vajalikku "vanemat rauda" arvutiga tööle rakendada. Tegu siis spetsiifilistemate vanemat tüüpi rauaga, mida pole võimalik niisma lihtsalt uuema põlve omaga asendada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.10.2008 10:40:12
|
|
|
tahanteada, keep up the show, hea lugeda, nalja saab
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
28.10.2008 12:33:45
|
|
|
tsitaat: |
londiste: Kui Sa pole kokku puutunud raua ühildavuse probleemidega Win Home korral, siis ära räägi. Olen selle 5-6 aastaga, mille jooksul on XP aktiivselt kasutusel on olnud, läkitanud piisaval arvul XP-omanikke poodi uut rauda ostma, kuna olemasolevat rauda XP Home omaks ei võta. Näiteks kasvõi eespoolnimetatud Dial-Up modemid, mida XP Home "kuu peale" saadab ja mida XP Proff automaatselt omaks võtab. Lisaks olen kohanud analoogseid nähtusi helikaartidega, NE2000 compatible võrgukaartidega jne, jne.
Samuti olen saatnud XP Home omanikke ostma XP Professional-i, kuna muidu pole võimalik vajalikku "vanemat rauda" arvutiga tööle rakendada. Tegu siis spetsiifilistemate vanemat tüüpi rauaga, mida pole võimalik niisma lihtsalt uuema põlve omaga asendada.
|
no see on ausalt öeldes totaalseim jama mida lugeda pärast maximuze üllitisi. aga no kas on raske tootja draiverit installida selle asemel, et kohe uut asja osta. ja seda ära nüüd küll väitma hakka, et tootja driver töötab ainult xp prol ja xp home korral keeldub installeerumast.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.10.2008 12:47:04
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Samuti olen saatnud XP Home omanikke ostma XP Professional-i, kuna muidu pole võimalik vajalikku "vanemat rauda" arvutiga tööle rakendada. Tegu siis spetsiifilistemate vanemat tüüpi rauaga, mida pole võimalik niisma lihtsalt uuema põlve omaga asendada. |
see desinformatsioon läheb sul üle piiri juba
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.10.2008 15:19:35
|
|
|
tahanteada, on sul võimalik demonstreerida oma väiteid ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.10.2008 15:22:41
|
|
|
mikk36, otse loomulikult mitte. Selle asemel tuleb varsti uus postitus täis totaalset jama...
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.10.2008 19:49:31
|
|
|
Virtuaalse HD tugi, pidavat ka bootida saama sellelt.
Remote desktopil dual screen tugi.
Muu on küll siiamaani minu jaoks
Järgmise aasta alguseks lubatakse betat.
3 aasta jooksul pärast Vista tulekut peaks siis lõplik versioon tulema.
BSOD-i pole veel olnud
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
28.10.2008 19:51:33
|
|
|
Samuti olen saatnud XP Home omanikke ostma XP Professional-i, kuna muidu pole võimalik vajalikku "vanemat rauda" arvutiga tööle rakendada. Tegu siis spetsiifilistemate vanemat tüüpi rauaga, mida pole võimalik niisma lihtsalt uuema põlve omaga asendada. |
Pange see mees lühema keti otsa palun
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
28.10.2008 20:03:29
|
|
|
olc kirjutas: |
Pange see mees lühema keti otsa palun |
selleks vajuta >>>SIIA<<<
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.10.2008 21:14:22
|
|
|
Väga huvitav oli, oleks et kõik ka nii oleks. Endal ka ruum igasuguste betade jaoks eraldatud
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
|