praegune kellaaeg 20.06.2025 19:41:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
qune
HV vaatleja
|
28.10.2008 15:16:30
WD MyBook Essential Edition 2.0 1TB HDD pikaajalised jamad |
|
|
Ostsin pool aastat tagasi pealkirjas nimetatud välise USB kõvaketta ja alates sellest ajast olen päris palju närve kulutanud, et isendiga koostööd teha. Peale ostujärgset formatti töötas asi ilusti kuni mingi hetkeni, mil hakkasid ilmuma 'delayed write failured' ning 'corrupted' failid ja kataloogid. Peale restarti tegi alati checkdisk kõik indexid ja asjad korda aga XP ketast ei näidanud. Selle vastu aitas kõvaketta voolu välja-sisse panemine (seadmel pole power nuppu). Ometigi suuremaid andmemahte kettale kirjutama või kettalt lugema hakates sain mingil hetkel errori ja kõvakettas oli jälle töövõimetu kuni järgmise restardini.
Peale teist formattimist läks asi samamoodi, kui peale esimestki.
Tänaseks olen õnneks kõik andmed kettalt kätte saanud ja üllatusena avastan, et seade töötab teise arvuti taga veatult. Võib vist üsna kindel olla et probleem on esimese arvuti USB's või XP's. Siit edasi tahakski targemate nõu. Lugesin, et võib aidata kettale disk managerist mingi tähe määramine tähestiku lõpupoolest aga pole seda veel proovinud. Võibolla on tegu ka tüüpveaga aga pole kindel. Infot konkreetse probleemi kohta pole ma kusagil märganud.
Tänud ette.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|