Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.06.2008 22:07:13
|
|
|
Flacko: Ära nüüd nii palju ka vesista 8) Ma seletan Sulle milles asi on. Kui Sa käisid juba esimest korda remondis - juba siis ei viitsitud Sul seda jahutust korda teha.
Ja iga järgmine kord - asi siis täpselt sama. See ei ole kinni ei selles pastas ega selles ventilaatoris, vaid tiba mõnes teises kohas, mis ka kuumeneb kuid mida keegi pole korda teinud.
Sa võid vahetada seda termopastat palju tahad, aga kui Sa tegelikku kuumenevat kohta korda ei tee, siis jääbki see temperatuur Sul 80 kraadi ja tapab masinat ja paneb masina lollusi tegema.
Võid mind uskuda - temperatuur on korralik tapja ja saab killida üsna igasugu pudinaid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.06.2008 22:15:01
|
|
|
Sry, ma seletasin lihtsalt, kuidas see temperatuuri värk oli. A kas nii ei tohi et teen pildi ja siis postitan siia ja näitan?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.06.2008 22:21:19
|
|
|
Mis sest pildist teed 8) Pildist pole mingit kasu - kasu on siis, kui masin on laua peal laiali, et siis lahtiselt töötavana saab mõõta temperatuure eri detailidel, samuti mõõtes kõikvõimalikke toitepingeid.
Ja mida kauem Sa sellega venitad - seda kiiremini võib kätte jõuda päev, kus pead uue emaplaadi järgi jalutama Mul üks tuttav kah ventias oma Amilo korrastamisega temperatuuride suhtes - temal läks siis kõvaketas, tänu kõrgele temperatuurile, teise ilma. Emaplaat jäi veel ise ellu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.06.2008 22:22:45
|
|
|
Aga millal ma selle asja või kuidas ma selle läpaka ära toon siis? mulsiinkõvakal andmeid, ma kardan et need lähevad kaotsi ,mul ple kuhugi ka neid panna
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.06.2008 11:43:19
|
|
|
Kas tõesti sa ei saa oma säilitatavatest asjadest CD/DVD plaatidele tagavarakoopiat teha Plaadid ei maksa tänapäeval kuigi palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.06.2008 12:17:52
|
|
|
Ei, sest DVD kirjutaja EI tööta ja ta ei loe midagi välja
|
tagasi üles |
|
 |
addamsEST
HV kasutaja

|
25.06.2008 12:42:25
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Ei, sest DVD kirjutaja EI tööta ja ta ei loe midagi välja |
kas DVD kirjutaja ei tööta windowsis või ei näita BIOSis ka üldse ?
kui BIOSis näitab siis võiks proovida miniPE w mõne linuxi live cd-ga
kui üldse ei DVD kirjutaja ei tööta siis tasuks SLAX tõmmata ja see mälupulgalt üles bootida
183mb peaks slax olema
http://www.slax.org/get_slax.php
tahanteada ja teised ärge minust valesti aru saage viga võib olla temperatuuris või emaplaadis , kuid proovida võib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.06.2008 13:26:48
|
|
|
Asjade kopeerimist on peamiselt takistanud minu ajapuudus ning väsimus, peale 9h+ progemist eriti ei viitsi õhtul hakata jändama igasugu imeasjadega. Viimased neli päeva 14h majaehitusega tegelemist ei olnud samuti just kuigi värskendav, sellest taastumine võtab ka suts aega. Konkreetselt failide kopeerimine ei ole iseenesest kuigi suur ettevõtmine, küll aga mu masinasse nende jaoks ruumi tekitamine. Eks pean veidike pingutama ja asjad käsile võtma.
DVD seadme kohta ei oskagi eriti kommenteerida. Kirjutada ta minu mäletamist mööda ei ole siiani miskit suutnud, lugemine on hit&miss. Nii mõndagi andmeplaati pole välja lugenud kuid samas suutis maha mängida ühe filmi, mida teised kaks seadet ei suutnud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.06.2008 14:05:53
|
|
|
Aga selliste vigade korrastamisel polegi pmst. seda ketast üleüldse külge vaja. Ja kui vajadus tekib, siis lappimise ajaks saab edukalt ka mõne muu ketta külge panna.
Ja koopiate tegemine pole ka mingi kunsttükk tänapäeval - koopiad saab teha teistesse masinatesse või siis väliste salvestajatega välistele andmekandjatele.
Ja nagu juba eespool kirjutasin - see igasugune ketta ja Win-i, Linuxiga mässamine on täiesti mõttetu, teisejärguline töö. Esimene asi - ja kõige kriitilisem - on selgeks saada, et mis seda üleliigset temperatuuri põhjustab. Liigne ajaraiskamine lõppeb üsna edukalt millegi kapitaalselt hapuks minemisega. Mis omakorda võrdub näiteks uue emaplaadi ostmisega...
Nalja siin pole. Mul oma tuttav molutas Amiloga kõrgete temperatuuride otsas. Tulemuseks siis poolkutu emaplaat, mis töötada suudab 1/2 kiirusega. Aga vedas, et masin ikka ellu ja tööle jäi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.06.2008 14:22:06
|
|
|
ära pahanda tahanteada a atm andsin läpaka Tanelile ja vaatab mis härra tanel teeb
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.06.2008 14:32:02
|
|
|
Flacko: Aga ma ei pahandagi - pole ju minu masin 8) Enda masina korral oleks mina küll päris üheselt teada tahtnud just seda, et mis selliseid temperatuure põhjustab ja mismoodi saab hiljem sellist jama vältida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Shootch
HV vaatleja

|
25.06.2008 14:38:28
|
|
|
Celeron hakkab vast ära surema. Ja nagu siin keegi juba mainis siis vast sellepärast, et õigel ajal ei saadud kuumusele jaole. Ma ütleks ilma asja nägemata siis sedaviisi.
_________________ =) |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.06.2008 14:42:30
|
|
|
Noh mainin kordamistarkusena ära, et kui plaadikeerutajast pole asja, siis ehk USB pesadest mõni võtab jutule ja saab andmed välja kopeerida kuskile ja ikkagi turvakoopia tehtud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
25.06.2008 14:47:19
|
|
|
Tavaliselt aitab kui radika vahelt saast välja rookida ja kontrollida, et fan saaks ilusti ringi käia. Ühel vanal hp junnil ei hakanud fan 40% juures töölegi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.06.2008 14:50:23
|
|
|
ikka on vahest sinna puhutud saadud et tolm ära võtta. eks näeb, mis Tanel ütleb. ATM olen hoho arvutis. Ise ei ole lahti julend võtta kuna ei taha midagi nässu keerata kui pole enne sellist asja teinud
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
25.06.2008 17:49:22
|
|
|
Vähemalt BIOS uuendus DVD seadmelt töötas, seega vähemalt lugemine töötab.
BIOS-is oli millegipärast nii kõvakettal kui DVD seadmel keelatud 32-bit IO
Radikad paistavad vähemalt pealevaadates puhtad olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.06.2008 18:09:40
|
|
|
Tanel: Olen täiesti kindel, et selline kosmeetiline korrastamine ei likvideeri selle masina peapõhjust - kõrget 70-90 kraadist temperatuuri.
Ja olen täiesti kindel, et see "teatav füüsiline temperatuurikahjustus X " pärineb juba sellest ajast, kui seda kunagi esimest korda uuriti ja lapiti. Siis jäeti õige koht lappimata ja lollitab siiani.
Ja võin teha kolm virtuaalset Shokolaadi, et see kuumakahjustus järjest süveneb edasi ja irvitab igasugustele üleinstallimiste üle, kuna asi pole sellega seotud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
25.06.2008 18:12:30
|
|
|
Ta on mul siin pool tunnikest nüüd jooksnud ja ei tähelda küll mingeid ulmelisi temperatuure
Installin igatahes kõik chipseti ja integreeritud videoga seotud driverid üle ning lasen koormustesti tööle.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.06.2008 18:33:10
|
|
|
Peale esmakordset garantiis käimist prose enam sinna 80C'ni ei jõudnudki,seega ulmelisi temperatuure pole mõtet taga ajada. Samuti ei pruugi ka koormustest võibolla tulemust anda kuna nagu öeldud, siis WoW töötas seal suhteliselt kenasti. Kõige enam on probleeme just Flashis tegutsedes (palju mitme pildikihi blendimist) ning tavaliste programmide kasutamisel (msn, failide brausimine, netis kolamine, youtube). Siiani pole ma veel aru saanud mis loogika järgi asjad aeglase või normaalse kiirusega töötavad.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
25.06.2008 18:56:49
|
|
|
Pane flash tööle ning vaata clocki ja temperatuuri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
05.07.2008 13:35:52
|
|
|
Kas muidu sülekal heli ka hakib? A'la windowsi üles laadimisel jne?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
06.07.2008 10:07:47
|
|
|
Ei. Tnel uuris ja ütles et kõik on ok :/ aga kui wifi taga on, siis laggib.
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
06.07.2008 11:20:18
|
|
|
Miskite ressurside konflikt, kas Wifi kohta Device Manageris - Resources - Conflicts väli on puhas?
Kas mõne muu sisemise Wifi kaardiga on proovitud?
Siis saaks teada, kas kaart, soft või lõunasild kalab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafalda
HV vaatleja

|
27.10.2008 02:42:56
|
|
|
Tervitus!
Mul ka seesama arvuti ja närvi ajab, kui palju on saadud sellega remondis käia!!!
Küsimus oleks siis selline, ehk keegi teab. Nimelt, wifi-tuluke ei lähe arvutis põlema, täpsemalt siis seal arvuti allpool paremal nurgas on seitse tulukest, ja sealt vasakult neljas siis. Kui keegi tahab veel pildi pealt näha, siis siin on näiteks üks: http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?o=2157278&w=450&frame=0&ee=
Kas on üldse kuidagi võimalik siin kodus see korda ajada, või pean sammud jälle remondi poole seadma? Need tüübid sealt mul selle ära rikkusidki ning kui mul ei oleks seda teist asjakest vanast ajast(pilt siin: http://img145.imageshack.us/img145/5229/usbsiemericua2.gif), ei oleks mul internettigi...
Abi...?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|