Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
G80
HV Guru

|
24.10.2008 14:10:43
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
noonius kirjutas: |
eile pettuti far cry 2-s, järgmisel teisipäeval pettutakse fallout 3-s, novembris tulevad järgmised pettumused call of duty ja nfs undercoveri näol. Gamerid (vaesemate puhul loe "säästuka kliendid") ei ole kunagi rahul.
Tundub, et FC2 läheb ajalukku kui tavaline generic shooter, mis peagi unustatakse. Menukaks jääb see vaid stormfront tüüpi foorumeid külastavate tegelaste hulgas. |
Mida aeg edasi seda vähem mängimist väärivaid mänge välja tuleb ja seda rohkem pettutakse.Minu silmis on hea mäng see mis pole igav ja mida saab ka aastate pärast läbi teha.Free roam jms asjad tulevad kah väga kasuks.Muidugi hea graafika ja muusika kah. |
Pigem on point selles, et publisherid on aastatega mängude promomises väga osavaks muutunud ning kergeusklikud mängurid lähevad nende poolt loodud haibiga kaasa.
Ja see on koguaeg nii olnud, et aasta jooksul toodetakse hunnik kehvasid või keskpäraseid mänge ning vaid mõni üksik, mida hea meelega ka mõni aasta hiljem mängida kannatab. Paistab, et paljud andsid FC2'ele juba enne mängu välja tulemist GOTY tiitli, ning nüüd on kohutavalt pettunud, et kõik nende lootused ei täitunud.
Kurat võtaks, tegemist on ju ikkagi väga korraliku mänguga. Jah, pole mingi imeline meistriteos, mida paljud meist lootsid, kuid hea mäng sellegi poolest. |
Hea jutt, nõus. Mäng on üle keskmise jah aga siiski tekitas pettumuse.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 14:26:27
|
|
|
SibulonHEA kirjutas: |
Goldec, Mis video sul on et sul nii hea FPS? Neonetis ütlesid ka et sul hea fps. |
8800GTS 512
Kohtades kus on palju detailseid varje on ikka tuntav FPS drop, aga ma keeldun varjude kvaliteeti alandama, sest high peal näevad nad juba inetud välja
viimati muutis Goldec 24.10.2008 14:27:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 14:26:45
|
|
|
Scart kirjutas: |
Hiir on selline, kuna tegu on pordiga ja muuta sai seda config.ini faili mudides kusagil My Documentsi all. |
Pole see mingi port. Igale platvormile tehti iseseisvalt.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.10.2008 14:36:51
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Hiir on selline, kuna tegu on pordiga ja muuta sai seda config.ini faili mudides kusagil My Documentsi all. |
Pole see mingi port. Igale platvormile tehti iseseisvalt. |
Moot point. Hiir on sama pooletoobine nagu portides ehk siis minimaalseid, väga väikeseid liigutusi ei ole võimeline mäng reageerima. Millimeeter-2 siia ja sinnapoole on mängu jaoks mõõdetamatu liikumine, ta hakkab reageerima alles 4-5 millimeetri peal ja kui sul on vaja nottida neeger 50 meetri pealt, kelle kere on õkva kiitsakas, ei saagi sa talle pihta kuna mäng lihtsalt ei saa aru, et sa sihikut liigutad.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
AFFmees
HV veteran

|
24.10.2008 15:46:09
|
|
|
tsitaat: |
Kas keegi oskaks juhatada mind MOD-ini mis võtaks weapon limiti ära. |
küsin uuesti. Mina olen pelaga rahul aga sooviks natuke ebareaalsust . Seega keegi oskaks seda MOD-ida kuskil võibolla mingi fail ümber teha. Sooviks nii et saaksin kanda UNLIMITED hunnik relvi. (täpselt nagu oli võimalik teha seda crysis-ses)
_________________ Inimene on kui peata kana, kes ei oska ega taha, kahe toiduhunniku vahel valida. |
|
Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
1 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
teoreetik
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kecco-
HV kasutaja

|
24.10.2008 16:13:16
|
|
|
AFFmees kirjutas: |
tsitaat: |
Kas keegi oskaks juhatada mind MOD-ini mis võtaks weapon limiti ära. |
küsin uuesti. Mina olen pelaga rahul aga sooviks natuke ebareaalsust . Seega keegi oskaks seda MOD-ida kuskil võibolla mingi fail ümber teha. Sooviks nii et saaksin kanda UNLIMITED hunnik relvi. (täpselt nagu oli võimalik teha seda crysis-ses) |
Tean, et täna tuli selline asi välja nagu "Far.Cry.2.PLUS.8.TRAINER-Unleashed" aga relvadest seal juttu otseselt ei ole.
NOTES:
Infinte Ammo: This will give you basically infinite ammunition for all
weapons.
Infinite Grenades: This will allow you to have infinite grenades.
No recoil: this will disable the recoil while firing a gun, for a more
stable aim. This works best for automatic weapons.
Infinite Health: You can't die .
Infinite Stamina: With this option you can now run and jump as much
as you want, without getting tired.
Instant kill enemies: This option will kill all enemies. But use it with
caution, because it will also kill people that you need to
complete the game. I would recommend that you save your game
first before using this option.
999 Diamonds: This will give you 999 diamons .
Anti bullets cars: All cars will be damage resistant. Though they can be
destroyed by rocket launchers, grenades... But not by
bullets.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.10.2008 16:24:29
|
|
|
Lahe mäng, graafika ka suht kena ja minu jaoks gameplay ja story jms on kaasakiskuvam kui Crysisel
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.10.2008 16:27:40
|
|
|
-Kecco- kirjutas: |
bullets. |
Minek
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
24.10.2008 16:46:30
|
|
|
üks kõige suurem asi, mis pinda käib on see imelik juhtimissüsteem, oleks nagu selle uue BIA oma aga kõvasti kehvem
muidu mäng asjalik, sõitsin rahulikult autoga ringi, järsku mingi käru keeras ette ja tegi minu parsa pilbasteks
aa see ka jama, et auto spido näitab 60-80 mp/h aga tundub, et jala saaks kiiremini..
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
24.10.2008 16:46:56
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Lahe mäng, graafika ka suht kena ja minu jaoks gameplay ja story jms on kaasakiskuvam kui Crysisel  |
crysis oli aint pilt, stoori oli suur 0
far cry 2'l ka väga palju story pole, aga kuidagi huvitavam ei ole ainult üksluine kõmmutamine
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
24.10.2008 16:51:34
|
|
|
xpander kirjutas: |
Lahe mäng, graafika ka suht kena ja minu jaoks gameplay ja story jms on kaasakiskuvam kui Crysisel  |
far cry 2'l ka väga palju story pole, aga kuidagi huvitavam ei ole ainult üksluine kõmmutamine |
Ise oled suur 0, mittegi ühegi mängu kohta ei sa öelda, et stoori oli suur 0, isegi sitematel mängudel(Mercenaries 2 jne.) on stoori olemasja see pole mitte 0 aga kõik vist ei pihta sellele.
Btw, mis on Far Cry 2 stoori, tappa neegreid?Ausalt öeldes pole sellest nagu juttu olnud palju.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
24.10.2008 16:55:04
|
|
|
Noh Mercenaries 2 on väga asjalik .Igav ei hakka ,kui amid ja hiinakat tulevad mängu
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
24.10.2008 17:05:41
|
|
|
Tegelikult üks asi oleks sellele mängule minu silmis umbes poole rohkem jumet juurde andnud ja seda whinemist umbes poole võrra vähendanud. Hide weapon võimalus, ehk siis kui lähed checkpointi või cease fire tsooni paned relva holstrisse/selja peale ja saad rahulikult liikuda, ilma, et kõik sind tappa tahaksid(muidugi kui sõidaksid kuulipildujaga autoga checkpointi saaksid tina). See avardaks kindlasti erinevaid võimalusi ja igaüks saaks valida, kas tahab neegreid tappa vai mitte.
Hiire koha pealt nii palju, et minu confis olev hiir töötab 110% ideaalselt, mäng reageerib igale liigutusele mis ma hiirega teen, olgu see nii väike kui tahes.
viimati muutis zaG 24.10.2008 17:10:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
24.10.2008 17:09:16
|
|
|
xpander kirjutas: |
far cry 2'l ka väga palju story pole, aga kuidagi huvitavam ei ole ainult üksluine kõmmutamine |
FarCry2-le panin mina igal juhul väga kõrged panused ja arvasin, et teeb Crysise pihuks ja põrmuks. Crysis on minu silmis nüüd veel tegijam, kui ta seda ennem oli. Crysis on ikkagi kõigi aegade parim siia maani.
Null sisu ......seda saab väita ainult see kes pole seda korralikult mänginudki....või ei saa üldse mitte kottigi aru.
Ärge näkku lööge aga korra hakkasin ka FC2-hes juba mõtlema, et mingid suured asjad võiks kuskilt mäe tagant välja hüpata ja sind taga hakata ajama See neegrite tapmine on ikka tõsiselt igav. Ma ei fänna Crysise tulnukaid(mina oleks nad teisiti teinud) aga vürtsi andsid nad kõvasti juurde ja tegid asja huvitavamaks. Warheadis olid nad juba tüütavad ja nähtud asjad....aga see juba teine teema.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
24.10.2008 17:17:37
|
|
|
Tegin just 2h järjest ja lootsin midagi paremat. Mängu veel maha ei lase ja proovin veel veidi, arvamus ehk muutub kuid ja ei kisu kahjuks seda mängima.
FC2 läheb ajalukku kui tavaline generic shooter!!!
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.10.2008 17:19:19
|
|
|
Crow kirjutas: |
Tegin just 2h järjest ja lootsin midagi paremat. Mängu veel maha ei lase ja proovin veel veidi, arvamus ehk muutub kuid ja ei kisu kahjuks seda mängima.
FC2 läheb ajalukku kui tavaline generic shooter!!! |
Sama siin.Proovin veel täna ööse paar tundi ja kui selle aja jooksul asi ei parane siis uninstall
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
24.10.2008 17:24:54
|
|
|
G80 kirjutas: |
Ise oled suur 0, mittegi ühegi mängu kohta ei sa öelda, et stoori oli suur 0, isegi sitematel mängudel(Mercenaries 2 jne.) on stoori olemasja see pole mitte 0 aga kõik vist ei pihta sellele.
Btw, mis on Far Cry 2 stoori, tappa neegreid?Ausalt öeldes pole sellest nagu juttu olnud palju.  |
egas ma pahaga
eks ta maitse asi ole.
lihtsalt minule isiklikult tundus crysis rohkem üksluise kõmmutamisena kui Far Cry 2
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
24.10.2008 17:30:55
|
|
|
-Kecco- kirjutas: |
bullets. |
Minek  |
Sama siin vist, vähe närvi ajab pidev auto parandamine. Kurat, nüüd oleks bagit vaja.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 17:31:22
|
|
|
Kõik sõltub sellest kuidas missioonidele läheneda. Mäng on täpselt nii põnev kui põnevaks sa selle enda jaoks teed
MP @ XB Live on suht vägev.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 17:37:39
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Crysis on ikkagi kõigi aegade parim siia maani.
|
wat?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
24.10.2008 17:40:40
|
|
|
Kas Factionitega saab liituda ka või ainult ülesandeid teha neile?
TanelJ kirjutas: |
Mäng on täpselt nii põnev kui põnevaks sa selle enda jaoks teed  |
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.10.2008 17:41:03
|
|
|
G80 kirjutas: |
Btw, mis on Far Cry 2 stoori, tappa neegreid?Ausalt öeldes pole sellest nagu juttu olnud palju.  |
Ei ütleks nüüd otse et Crysise story 0 oli, aga mõne inimese sealhulgas ka minu jaoks võib nii tunduda kuna neid tulnukaid absoluutselt ei fänna. Graafika nüüd ei ole väga sitem kuigi osad texturid võiks paremad olla, aga üld pildid on mõlemal mängul vastav graafika.. troopika saarel ja aafrikal vastavalt siis Ei saaks ka nüüd öelda ,et FC2 mingi eriline stoory oleks, aga kuidagi kaasakiskuvam on siiani olnud
Edit: Ah mis te vaidlete teemal FC2 vs Crysis kumb on parim... varsti tuleb Mafia II mis kõik senised mängus kõiges ära PWNIB
_________________ Bawse
viimati muutis Mafia 24.10.2008 17:45:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.10.2008 17:45:12
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Crysis on ikkagi kõigi aegade parim siia maani. Null sisu ......seda saab väita ainult see kes pole seda korralikult mänginudki....või ei saa üldse mitte kottigi aru. |
No offense, aga kui Crysis on sinu arust kõigi aegade parim mäng, siis ma ei imesta, et FC2 ei meeldi. Ma tean küll, et maitse üle ei vaielda, aga...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|