Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  Tele2 avas Raplas 3,5G võrgu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ärihai
HV Guru
ärihai

liitunud: 14.04.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2008 14:38:01 Tele2 avas Raplas 3,5G võrgu vasta tsitaadiga

link :: Tele2


Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 avas kolmanda põlvkonna mobiilsidevõrgu sel nädalal Raplas, kus on nüüdsest võimalik kasutada Tele2 kiiret mobiilse interneti teenust.


Kokku on operaatori 3,5G võrk avatud ligi kahekümnes asulas üle Eesti ning ettevõtte turundusdirektor Kristjan Seema sõnul on kavas kiires tempos 3,5G võrgu väljaehitamist jätkata. „Klientide huvi kiire mobiilse internetiühenduse vastu on kasvamas ning soovime seetõttu võimalikult ruttu laiendada oma võrku geograafiliselt. Meie inimesed töötavad selle nimel pidevalt ning lähiajal täieneb Tele2 3,5G võrguga kaetud linnade nimistu veelgi,“ ütles Seema.

Tele2 3,5G võrk võimaldab allalaadimiskiirust kuni 7,2Mbit/s, mis on võrreldav interneti püsiühenduse kiirusega. Kiiret mobiilset internetti saavad Tele2 kliendid kasutada Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Haapsalus, Raplas, Paides ja Virtsus. Tallinna lähiümbruses on uue põlvkonna võrk avatud Viimsi poolsaarel, Laagris, Maardus, Muugal, Mõigus, Kakumäel, Tabasalus ning Kiilis ja Jüril. Tele2 esimese 6 kuu investeeringute maht oli 138 miljonit krooni.

Tele2 kiiret 3,5G andmesideteenust saavad kasutada kõik ettevõtte lepingulised ning kõnekaartide Smart ja Ultra kliendid. Lisaks saavad kõik kliendid 3,5G võrgu piires videokõnesid pidada ning kasutada erinevaid teenuseid nii eesti- kui venekeelsest Tele2 WAP-portaalist Go Live!. 3,5G võrgu kasutamiseks peab kliendi mobiiltelefon toetama 3,5G tehnoloogiat.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 23 miljonile kliendile 11 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile. Tele2 pakub parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XYZ
HV Guru
XYZ

liitunud: 05.11.2001




sõnum 24.10.2008 15:36:11 Re: Tele2 avas Raplas 3,5G võrgu vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
...

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 23 miljonile kliendile 11 riigis. ...
Kui selle mula asemel oleks tekst, et kontserni sees saab teenuseid kasutada ilma roamingtasudeta, vaat siis on asjal mõte sees, praegu on lihtsalt tobe määgimine!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  Tele2 avas Raplas 3,5G võrgu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.