praegune kellaaeg 04.08.2025 23:30:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
cretzky
HV kasutaja
|
08.08.2003 10:00:04
Kas keegi oskab ID raidi suhtes nõu anda??? |
|
|
Nimelt mul Chaintechi Zenith 7njs plaat mi toetab IDE raidi. Kas kettad peavad olema identsed või saab ka näiteks nii et on WD 40gb ja seagate 40 Gb vindi raidi panna.
Miski pärast see mul ei õnnestunud. Ühe võtab järgi teist mitte. Kui jumpereid vahetan võtab teise järgi ja esimst mitte. Kas äkki võibki asi olla selles et vindid peavad olema ühest Tüübist ja ühe firma omad?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
08.08.2003 10:42:53
|
|
|
See et kettad peavad identsed olema on tungiv soovitus aga sa võid raidida täitsa suvalisi kettaid, need kettad peaksid siiski olema ühesuurused ja võrdsete kiirustega et asi toimiks õigesti. Kumbki ketas peab olema Master nii et tömba jumperid kummagi ketta pealt maha ja siis üks ketas IDE1 ja teine IDE2 kaabli otsa ning "build array".
Mul oli selline jama et kui isegi panin jumperid kummalgi masteri peale siis ei leidnud kettaid ülesse aga kui eemaldasin jumperid siis sai tööle.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
cretzky
HV kasutaja
|
08.08.2003 11:25:11
nii |
|
|
Kas pead siis silmas et mõlemad vindid läheksid erinevate ide kablade otsa. Mul on seal plaadil kolm ide väljunid IDE1 IDE2 ja IDE3 raidi jaoks. Hetkel üritasin tavalise ata133 kaabliga nii et panin nad IDE3 pessa (raidi pesa) mõlemad. Või siiski peaks panema näiteks nad erinevate kablade otsa.
Olen scsi vintidega koguaeg tegelnud aga see ide raid tundub sipa müstilisena:)
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
08.08.2003 13:08:44
|
|
|
Kas sul on raidi jaoks ainult üks IDE pesa? Kui on mitu siis erinevate kaablite külge, kui on üks ....
Siis sa peaks vaatama raid manuali, emaplaadiga peaks kaasas olema selline, või siis raid funktsioonid on kirjeldatud emaplaadi enda manualis. Ma oletan et sellisel juhul peaks teine ketas slave olema.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|