praegune kellaaeg 25.06.2025 02:03:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
22.10.2008 11:28:25
GPRS modemiks Nokia 6100 |
|
|
Pmtselt mul mõistus koos mis moodi ma saan antud isendit kasutada GPRS modemina , sisuliselt telefon ju saab kasutada GPRS-i aga kuidas ma saaks kasutada seda nii et telefon teeb GPRS ühendust ja sama aegselt saaks ka Tava arvutiga internetis olla .lihtsalt Data kaabel Nokiale järgi , teine ots arvutisse, ja siis pean alles saama Nokia Sätteid näppida GPRS osas . Mis pidi ma peaksin asjale lähenema.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
22.10.2008 11:51:13
|
|
|
Mina kasutasin kunagi kui mul paarikuune netikriis oli selle sama telefoniga GPRS-i irda kaudu. Läks läpakasse ilma igasuguse Nokia omapoolse softita. Läpakast läks nett läbi võrgukaabli suurde raali ja mõlemad said korraga netis olla. Seadistasin alguses telefoni. Siis tegin arvutis ühenduse ja oligi ok. Nüüd seda telefoni ei ole enam ammu aga kui peaks vajadus olema siis vast läbi bluetoothi saaks ka.
Arvuti ja telefoni seadistamiseks vajalikku infot leiad mobiilside operaatorite kodulehel, olenevalt sellest mis operaatori teenuseid kasutad.
Näiteks elisas on kohe piltidega illustreeritud juhend: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Tugiinfo2/222/M-interneti-seadistamine
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|