Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  GPRS modemiks Nokia 6100 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 22.10.2008 11:28:25 GPRS modemiks Nokia 6100 vasta tsitaadiga

Pmtselt mul mõistus koos mis moodi ma saan antud isendit kasutada GPRS modemina , sisuliselt telefon ju saab kasutada GPRS-i aga kuidas ma saaks kasutada seda nii et telefon teeb GPRS ühendust ja sama aegselt saaks ka Tava arvutiga internetis olla .lihtsalt Data kaabel Nokiale järgi , teine ots arvutisse, ja siis pean alles saama Nokia Sätteid näppida GPRS osas . Mis pidi ma peaksin asjale lähenema.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2008 11:39:55 vasta tsitaadiga

Gizmoz, lähene nii pidi, et viska arvutile pc suite peale. Peale seda töötab kõik nagu valatult.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 22.10.2008 11:51:13 vasta tsitaadiga

Mina kasutasin kunagi kui mul paarikuune netikriis oli selle sama telefoniga GPRS-i irda kaudu. Läks läpakasse ilma igasuguse Nokia omapoolse softita. Läpakast läks nett läbi võrgukaabli suurde raali ja mõlemad said korraga netis olla. Seadistasin alguses telefoni. Siis tegin arvutis ühenduse ja oligi ok. Nüüd seda telefoni ei ole enam ammu aga kui peaks vajadus olema siis vast läbi bluetoothi saaks ka.

Arvuti ja telefoni seadistamiseks vajalikku infot leiad mobiilside operaatorite kodulehel, olenevalt sellest mis operaatori teenuseid kasutad.
Näiteks elisas on kohe piltidega illustreeritud juhend: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Tugiinfo2/222/M-interneti-seadistamine
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  GPRS modemiks Nokia 6100
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.