praegune kellaaeg 23.06.2025 11:50:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aPoiss
HV kasutaja

|
21.10.2008 22:26:41
automaatne meeldetuletus e-postiga |
|
|
Otsin lahendust, mis saadaks iga kuu kindlal päeval automaatselt mailide nimekirjale meeldetuletuse. Server on virtuaal.com'is ja koduleht on Joomla 1.0 peal. Kas keegi ütleks, et kuidas seda asja võimalikult lihtsalt-odavalt ja mõistlikult lahendada ?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
22.10.2008 01:19:32
|
|
|
meilid baasis, kirja võib saata kas või php skript, ma ei tea, aga ma usun, et ka virtuaal.com'il on mingi croni võimalus olemas, mis seda skripti mingil kindlal ajahetkel võiks käivitada..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mauk
HV vaatleja
|
16.07.2009 23:17:32
|
|
|
link :: veebimajutus
Selle jaoks mida sa siin kirjeldad on spetsiaalsed autoresponder programmid olemas. Pane Googlisse "autoresponder". Üks lihtne ja odav selline variant on Getresponse. Ise kasutan veidi kallimat Interspire E-Marketing nimelist asja. Kui sul on tuhandeid saajaid, siis ei soovita ise softi püsti panna ja saata, vaid maksa kuutasu proge kasutamise eest, muidu tekib sul spammifiltritega probleeme. Probleemid tekivad mudiugi niikuinii.
|
|
tagasi üles |
|
 |
stinger
HV kasutaja
|
17.07.2009 01:26:17
|
|
|
Virtuaalis on cron
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
aPoiss
HV kasutaja

|
21.07.2009 15:25:01
|
|
|
Spammiprobleemi mul ei teki, kuna mul ainult mingi 30-40 konkreetset aadressi, kellele iga kord sama teade läheks.
Leidsin ülesse ja virtuaalis on olemas küll selline asi nagu Crontab. Tore on see, et ma ei oska seda kasutada ja skripti tegemise õppimiseks kah aega pole.
Küll oleks tore, kui keegi teeks skript tõlkija: kirjutad oma soovi ja ....skript tuleb välja .
Äkki teate palju võib üks pisike skript maksta ja kelle käest seda üldse tellida ?
..... tänu stinger 'le on mul nüüd skript olemas
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|