Kahtlane, et sellele mängule oma teemat veel tehtud pole
Tegemist siis EA 3rd person survival-horror tüüpi mänguga, mis peaks esialgsetel andmetel välja tulema 21. oktoobril.
tsitaat:
Dead Space is a third-person action video game, being developed by EA Redwood Shores for PC, PlayStation 3 and the Xbox 360. It is currently scheduled for release in October 2008. The player takes on the role of an engineer named Isaac Clarke, who battles a polymorphic alien species called the 'Necromorphs' on board a stricken interstellar mining ship.
mäng tuleb 31. oktoobril _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
caarel123, noo ma ple varem näinud, nägin varem seda E3-l vms, seal näitas ka publikut ja siis see muusika käis _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimased gamplay videod gamesrhellis on ikka suht jõhkrad killimised, loodame et mängu tuleb hea, ja et ea asja pekki ei keera, mängu kallal suht kaua nokitsetud juba
Mis seal on siis? Pult olemas võib vabalt mängida ilma probleemideta.
IMO pult peab igal endast lugu pidaval PC mänguril olemas olema. Mõndasid mänge on ilma puldita täitsa mõttetu mängida (PoP seeria, AC, TR seeria, RE4, SH seeria, NBA Live, etc.)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.