praegune kellaaeg 19.06.2025 02:16:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
19.10.2008 18:02:14
GSM signaali tugevuse mõõtmise programm Java telefonile? |
|
|
Oleks vaja leida programmi, millega saaks mõõta GMS signaali tugevust protsentuaalselt. Võiks olla Java-põhine. On keegi millegi sellisega kokku puutunud. Arvutile on sellist tarkvara küll olemas, kuid soov oleks just telefonidele peale panna, et võrrelda levitugevust, kuna on kahtlus, et mu uue telefoni leviga mingi jama on. Kõigub palju ja levipulkasid vähe. Programmi abil saaks objektiivset infot.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.10.2008 18:20:03
|
|
|
ma nüüd ei mäleta, kas tegu oli symbiani programmiga või java programmiga, aga nimeks oli tal vist Celltrack... ise sain vajalikud mõõdistamised temaga tehtud
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
19.10.2008 18:20:43
|
|
|
myphoneexploreriga saab se telefonide levi vaadata siis,kui tel arvutiga ühendatud.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
20.10.2008 08:13:58
|
|
|
wfiles kirjutas: |
myphoneexploreriga saab se telefonide levi vaadata siis,kui tel arvutiga ühendatud. |
jah, arvutipõhiseid on veelgi. kuid arvutiga nagu kehva leviga piirkonda minek on problemaatiline tegevus.
carlking kirjutas: |
ma nüüd ei mäleta, kas tegu oli symbiani programmiga või java programmiga, aga nimeks oli tal vist Celltrack... ise sain vajalikud mõõdistamised temaga tehtud |
symbiani oma. mul üks telefon ongi symbian, teine java.
kas ma nüüd ei mõista või n80'le ei sobigi asi. hakkama igatahes ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
20.10.2008 08:57:10
|
|
|
kui sul symbiani baasil seade olemas siis julgeks pakkuda NSys Infot välja (võimalik, et esineb ka PhoNetInfo nime all). ta pole küll selleks mõeldud aga suudab näidata signaali mastiga. Edasiselt on olemas ka Viking Informatics CellGPS nimeline programm aga too oli vist tasuline ja pole ise proovinud. Peaks vist näitama signaali tugevust, mõeldud küll GSM mastide positsioneerimiseks läbi GPSi arvestades erinevates punktides signaali tugevust. Edasiselt märkasin ka programmi nimega CellTrack91 (või siis lihtsalt CellTrack), tundub just selleks mõeldud programm olema nagu sa soovid, ei tea öelda kas tasuline.
ot: |
Kindlasti on valikuid veel kuid need jäid silma. Ise olen nt avastanud huvitava programmi GSM mastidega, mis suudab määrata masti vahetudes kas sa oled kodu, töö või kino juures, sealjuures määrates bluetooth seisu, profiili, teemat jne. Selle nimeks oli Best GSMNavigator. |
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|