Auto vaade on üldse jumala halb, sest kaamera oleks nagu mingi vardaotsas (kui auto keerab, keerab kaamera kohe järgi). Kui kiire hooga kässarit tõmmata, võiks kaamera mõne aja pärast alles järgi tulla...
Pamperi või kapotikaamerad ikka head!
auto vaade on jah naljakas...gran turismo 4-as sõidan kusjuures autovaatega kõige paremini...pole ikka veel seda updatei värki korda saand...nõme
_________________ PSN: Kilitapja
viimati muutis xeon 18.10.2008 12:17:35, muudetud 1 kord
Ilgelt uhke oma üle, Tegin S10 sõidu siis kolmandale kohale ära ja sain 2 viie sekundilist penalti veel sõidu ajal Suht easy oli isegi ütleks 8) Fun Fun.
edit: haha, ja tuligi ära esimene koht S10, PIKA puuga olin ees, viimase ringi lõpp läks peeti kuna tahtsin pilti teha ja sõita samal ajal auto läks nata käest ära ja pilti tegin oma jalgadest
Tähendab neljandal ringil sain esimeseks, tehke üle vms, tegin pilti ka kohe kui selle Corvette alistasin.
edit2: Nonii, S klassis on siis vaid S1 ja S8 kullale sõitmata Kõik muud eventid on kõik kullad 8) Ei viitsi täna isegi sõita neid, peab sõitma mingi ringi ja siis parima aja kirja saama. Enivei, järgmiseks siis A klass C klass ammu kõik kullad.
edit3: Kuna vormel peatselt hakkamas siis tegin veel paar sõitu ja nüüd terve S klass on KULD
edit4: Noo oli ikka öö Kuid absoluutselt kõik sõidud on KULLAD nüüd
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xeon, cs-s kui huvitab , gt5-s veel ei tea, kuna ps3 sai just ostetud ning tellitud gt5p pole veel kohal...Kus näeks autode nimekirja mis hetkel GT5p-s on?
Väljakutse Platoonile!!! Vaata mis aja saad Arcadet sõites Londoni rajal Morrison Corvettega. Time trial, simulation standard ja aeg 55.207
Maailma tabelis neljandal kohal ja saad ka replayd minu sõidust vaadata. Jõudu
¤¤¤Aeg nüüdsest 55.117 ja 2 pokaali veini hinge all _________________ PSN: Karmodos
carisma, proovisin mõned korrad ja 1:56 tuli ei viicind rohkem, rõve rada ka Ja mul oli täna teine eesmärk, nüüdseks terve mäng siis läbi pm, mõned autod ostmata, tegin siis Manufacturers sõidud kõik, mis võimalik oli kullale ära Jeeee.
Enivei, nüüd sliipi ja ommiq vormel krt peab õlle ka tegema nüüd, higi otsaees _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ei aitäh,ütleme nii et kasvasin sellest välja...
aga muidu jah...usun et ei valmista gt5p sullegi pettumust...vähemalt ma ei tea küll kedagi kellele oleks
edit: krd fu*king updaei ei ole siiamaani saanud tehtud...googlei abiga sain teada et tuleb wired connectioniga teha...panin siis ka juhtme külge..nett on...sisse ta logis...aga updata-i teeb algul natuke ja siis viskab errori....tahaks krt mängida aga ei saa noh....
any suggestions? _________________ PSN: Kilitapja
endal on küll playstation wifi kaudu netiga ühenduses ja installis küll ära pärast mitut katset. seda panin muidugi tähele, et kui installisin, püüdsin vahepeal mobiiliga netti minna ja vaatasin, et ei olegi minu wifi leviala kuskil. järelikult jah, muu netiliiklus segab seda tõmbamist.
tegin modemile resa , ruuterile...muutsin mängu seda neti tüüpi....ei tea...huvitav on see... et ta naq tõmbab ligi veerand ära siis on..error...aa eks ma katsetan-ja-katsetan... _________________ PSN: Kilitapja
kunagi jäi kuskil netiavaruses silma, et kellelgi oli erinevate võrguhädade vastu aidanud media serveri ühenduse kinnikeeramine. lihtsalt mõte, et kui ei ole veel proovinud.
panin sellegi kinni...muidu viskas kogu aeg neti ühenduse ära..aga sain siis lõpux tehtud selle updatei...lülitasin oma arvutid välja ja jätsin siis netiühenduse ainult ps3-mele...1-mese korraga tegi kolmveerand...vähe närvi ei ajanud..aa siis oli juba lootust rohkem..panin uuesti ja tegi lõpuni...
tänud siis ka supporti eest siia teemasse... _________________ PSN: Kilitapja
Egas ei ole võimalik gt5 demo kuskilt downloadida? või mõnda varasemad GT mängu demo? siin miski pooltunnikest otsinud aga ei leia miskit moodi. _________________ roogi räime.
toivoku, teed (uue) kasutajakono ja elukohaks märgid vastavalt kas USA või Jaapani _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
store-st ikka... ainult japsi omast siis...krt mis värk sele drifti-ga on..enam ei lähe m3 ikka üldse risti elu psk on sõita drifti...rikuti drift ära...
kõik stablisaatorid tirisin maha...ja no ei lähe enam.... _________________ PSN: Kilitapja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.