praegune kellaaeg 19.06.2025 21:52:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fatal1ty
HV kasutaja
|
20.09.2008 05:26:52
asus p5kc bios flash probleem |
|
|
tahtsin biosi update teha emaplaadile (ennem kah update tehtud ja pole probleeme olnud) sai lihtsalt tootaja kodukale mindud ja sealt t6mmatud 6ige bios alla, ja siis seda asuse flashimise tooli kasutatud, muidugi m6ni m6tleb et tombasin vale biosi alla aga ei kontrollisin jargi mitu korda, nii nagu alati
ok hakkasin siis flashima, tegi nagu ara aga l6pus ütles mulle et, ei mingi selle falshimise ametlik kinnitimine failis. proovisin mitu korda et miks ara ei flashi siis, tegin siis kah lopuks resa ara, aga parast seda enam pilti ette ei v6tnud, lihtsalt hakkab toole (vendid hakkavad toole jne) pilti ette ei v6ta, siis lylitab valja 2 seci vahet siis proovib uuesti, aga ei midagi, ja nii pidevalt, proovisin selle cmos defaulti kah panna, aga ikka ei midagi. muidugi pidavalt sellel olema crash free bios3, et kui paned selle driverite cd sisse et siis peaks tagasi automaatselt flashima, aga mul ei hakka see masin enam toolegi, proovib ja siis lylitab valja kohe, et ta ei hakka mingit tagasi flashi proovima seal. lugesin kusagilt foorumist et kui kasutad seda winni alt seda asuse bisoi flashi et selle 6nnestumise t6enaosus on mingi 20% siis inimesed tehke teene ja proovige asusest eemale hoida, mul on olnud nii graafika kaartitega probleeme, lapakas on fucking ausus seal on mingi vent juba pekkis ja videkaartid mida ma olen proovinud on parajad saastad, mingit artifactid on sees pidevalt, ja emaplaadid wtf, teed asuse lehelt update ara ja siis jaad oma emaplaadist ilma, ja see asus crash free bios3 on parast pask. mul on see juba teine asuse emaplaadi yks on olnud intel ja teine amd, sellel amd'l on driverid jube peki pannud, ja kohe mitte ei t66ta midagi seal, mul pole teiste firmadega mingit probleemi olnud aga asus on sitem kui foxconn voi mis iganes low end, ja ma pole ainuke kellel probleeme asusega. veel yks asi juurde et emaplaadi manuaal on kah selline et kui biosi flash eba6nnestub siis pista aga cd sisse ja oled tagasi onlines, nad vist pole asja korralikult testinud et, alati ei t66ta see nii ffs, omfg
_________________ jou mis värk on |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
17.10.2008 09:06:39
|
|
|
ei oska küll otseselt aidata Aga keerasin ise ka ühe emaplaadi biossi nässu arvuti enam tööle ei läinud
viisin Tartu Ordi teenindusse kirjutati kivi üle ja asi töötab tänase päevani maksin vist mingi 2-3 sada krooni
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|