Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Küsin abi arvuti parandamise asjus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 14.10.2008 20:54:28 Küsin abi arvuti parandamise asjus vasta tsitaadiga

Ei oskand seda teemat kuhugi mujale panna, niiet loodan, et siia sobib.
Juhtus siis selline seik, et olin just hakkamas mängima F1-te mille just installisin ja märkasin, et mäng näitas mu arvuti konfiguratsioonil, et mul on 256MB mälu. Mõtlesin siis pikalt ja jõudsin tulemuseni, et tegelikult peaks olema 512MB. Sai siis arvuti lahti võetud ja mälud välja ning puhastasin kõik kohad ära, et järsku mindi ühendus halvaks keeranud. Olles ise hoopis teistes mõtetes juhtus nii, et panin mälud valetpidi sisse (nimelt mul ühe poolega mälud, see vist loeb midagi). Kuigi vist valet pidi annab neid panna, sest nad ei taha hästi sisse minna, siis ma suutsin seda. Pannes arvuti tööle hakkas ta piiksuma, lülitasin kiiresti välja ja panin mälud õiget pidi sisse tagasi. Ja nüüd ükskõik kuidas ma mälusid ei aseta (üks ühel pool, üks teisel pool, kaks tükki mõlemad sees) ei võta arvuti pilti ette... Mitte videokaardi taga ja mitte ka integreeritud vga taga. vahepeal piiksub, vahepeal mitte... Küsimus siis selline, et mis seal siis läbi võib olla? Videokaart, mälud, emaplaat, või midagi muud?
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2008 21:29:58 vasta tsitaadiga

Emaplaat lendab tavaliselt sel juhul. Kuigi see viga võib ka täiesti remonditav olla. Paar päeva tagasi alles lappisin emaplaati, kuhu oli mälu tagurpidi pessa surutud ja oli täiesti lapitav.

Kuigi - võib ka mälu surra, oletan ma rohkem emaplaati ennast.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 15.10.2008 22:03:48 vasta tsitaadiga

mälusid tagurdpidi pannes tavaliselt tuleb suitsu, ning põleb mälu läbi,oleneb muidugi ka emaplaadist, vt mälu pealt pinne (kõige alumised kontaktid) kas on mustad veidi aga no võib ka juhtuda et mälupesad kutud seeläbi
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 15.10.2008 23:33:52 vasta tsitaadiga

aga sellel juhul siis... peaks ostma uue mälu ja proovima algatuseks sellega? või võib see uue mälu kah läbi koolata kui ema katki on? või siis kohe uue emaplaadi juurde? ning kui osta uus emaplaat kas siis ühendades kõik vanad asjad külge siis hakkab normaalselt tööle kohe või vaja mingid uued draiverid värgid mõllata?
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 16.10.2008 21:35:52 vasta tsitaadiga

odavam oleks osta üks uus ja odav mälu ning sellega kõik pesad läbi proovida või küsid mõne sõbra käest, kontrolli ka kõigepealt kas pinnid mälupesas on korras mitte paindunud, äkki aitabki ainult pinnide korrastamine
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 16.10.2008 21:48:40 vasta tsitaadiga

Mälu tagurpidi sisse panna on küll väga raske, augud ju ei kattu, või surusid nii tugevalt, et läkski sisse?
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 16.10.2008 22:30:17 vasta tsitaadiga

ei tea tõesti mis mõttes oli, ja kuidas need sinna said, aga fakt on see, et sees nad olid, väga palju jõudud ei kasutanud, ju siis olid kuidagi poolpiduselt sees, päris Van Dammet ei mänginud küll
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Küsin abi arvuti parandamise asjus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.