Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Octane
HV vaatleja
|
16.10.2008 12:55:19
|
|
|
tegin läbi ja arvamus muutus, suht huvitav oli. vaatasin, et mg teami läheb ikka vahepeal vaja, teeb asja palju lihtsamaks.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Log
Kreisi kasutaja
|
16.10.2008 19:13:18
|
|
|
Ma ei saa aru mismoodi see salvestamine käib. Optionsis ei lase uut kasutajat vms ka teha, ütleb, et see juba olemas
Tegin mõned missioonid ära ja tulin main menu'sse ja nüüd pean siis kõike algusest alustama? , sest kuskilt ei näe, et load last save vms
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
16.10.2008 19:19:21
|
|
|
Continue peaks olema mitte load v save
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Log
Kreisi kasutaja
|
16.10.2008 20:33:37
|
|
|
omgwtf kirjutas: |
Continue peaks olema mitte load v save  |
No vahet pole, see teeb sama välja. Ei saa aru, milles see kamm on, tundub, et ainult mul see siis või...
Kui mängu ajal Escape panna, kas siis peaks olema ka mingi variant, et Save vms?
Pmst ta vist teeb auto-save iga missiooni järel, aga ei näe seda mitte kuskil
Krt närvi ajab siuke asi, võiks ju siis niisama viissada eeku ära põletada
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
17.10.2008 11:30:30
|
|
|
Esimesed pool mängu oli Peale seda vihma tuba läks möll juba päris heaks. Rohkem rahvast lahingus kuid need neetud videod võtsid tempo maha , kahju. Oleks tahtnud kahurist lasta nagu ühes traileris näitas. Panin tähele et need vennad kes trailerites jutustavad lähevad iga kuu paksemaks
Järgmine osa tuleb siis paari aasta pärast kuskil hangede vahel. Sama joru ajades ei paku see mäng enam pinget. Seebikas band of brothers oli tunduvalt etem.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
17.10.2008 11:38:44
|
|
|
Log, vali chapters ja seal saad valida erinevaid chaptereid ja nende checkpointe (autosave) ehk siis saad jätkata sealt kus pooleli jäi. Või sealt kus soovid, Continue on viimati mängitud save jätk.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
17.10.2008 11:39:17
|
|
|
Aah kirjutas: |
Panin tähele et need vennad kes trailerites jutustavad lähevad iga kuu paksemaks
|
sellepärast ongi siis need viimase aja trailerid kõik widescreenis, et mehed ikka jutustama mahuksid. samas pole ka ime, et nad paisuvad, kui töö on arvuti taga klõbistamine ja hobi vast sama palju ei erine.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Log
Kreisi kasutaja
|
17.10.2008 15:22:27
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Log, vali chapters ja seal saad valida erinevaid chaptereid ja nende checkpointe (autosave) ehk siis saad jätkata sealt kus pooleli jäi. Või sealt kus soovid, Continue on viimati mängitud save jätk. |
Seal pole midagi peale nende esimeste.(pre story ja teise chapteri esimene "Lost") Ta nagu ei salvesta seda kuskile või midagi sellist. Imelik on just see, et ta ei lase uut kasutajat teha, ütleb iga nime peale, et selline on olemas.
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
18.10.2008 14:26:48
|
|
|
nolifer kirjutas: |
mulle valmistas mäng igatahes pettumust, pinda käisid videod, halb graafika, meenutas oblivioni graafikat, 3 aastat ajast maas, ainult tegelaste näod olid suht ilusad, , ei meeldi |
Täpselt sama siin,mängu graafika halb/lohakas,paljudes kohtades laskmisel kuulid ei taba märki.Story jäi lühikeseks ja liiga kiiresti mäng lõppes.Pikad videoklipid,sakslaste korduma kippuvad repliigid,müüriäärne varjumine hakkasid lõpuks tüütama.Mängu menüü ei istu,loading/save/mission.Täiesti sisuvaene,mille missioonid piirdusid vaid tanki ja kahuri hävitamisega.Mängule külge poogitud püstol oli ainuke müstika sähvatus,mis mängule veidi elusära andis ja loomulikult II maailmasõja nostalgia.Minule valmistas see mäng samuti pettumuse,võrreldes näiteks COD4,Crysise jpm.Pärast läbimängimist jäi mälestuseks kummitama tühi tunne,"et kas see oligi kõik".Sellise mängu üle oleksin rõõmustanud aastal 2005,mitte 2008.Hindaks mängu veidi üle keskmise 7/10 punkti.
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
18.10.2008 14:32:22
|
|
|
Log kirjutas: |
Log, vali chapters ja seal saad valida erinevaid chaptereid ja nende checkpointe (autosave) ehk siis saad jätkata sealt kus pooleli jäi. Või sealt kus soovid, Continue on viimati mängitud save jätk. |
Seal pole midagi peale nende esimeste.(pre story ja teise chapteri esimene "Lost") Ta nagu ei salvesta seda kuskile või midagi sellist. Imelik on just see, et ta ei lase uut kasutajat teha, ütleb iga nime peale, et selline on olemas. |
Siis mingi kala sul sees,
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Log
Kreisi kasutaja
|
18.10.2008 15:55:28
|
|
|
Log kirjutas: |
Seal pole midagi peale nende esimeste.(pre story ja teise chapteri esimene "Lost") Ta nagu ei salvesta seda kuskile või midagi sellist. Imelik on just see, et ta ei lase uut kasutajat teha, ütleb iga nime peale, et selline on olemas. |
Siis mingi kala sul sees, |
Karta on küll jah. Ei aidanud reinstall kah. Kas see savegame kaust on ka kuskil olemas või kuhu ta võiks salvestada ?
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.10.2008 16:51:29
|
|
|
Kas keegi on mängu läbi ka teinus? Huvitaks ,et kaugel ma olen omadega kui päästsin lapse ära ja linna hakkasid lennukid pommitama.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.10.2008 17:34:22
|
|
|
jigsaw813 kirjutas: |
Kas keegi on mängu läbi ka teinus? Huvitaks ,et kaugel ma olen omadega kui päästsin lapse ära ja linna hakkasid lennukid pommitama. |
saad ju ise chapter menus vaadata
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
20.10.2008 10:41:01
|
|
|
Kas keegi on mängu läbi ka teinus? Huvitaks ,et kaugel ma olen omadega kui päästsin lapse ära ja linna hakkasid lennukid pommitama. |
Kuskil poole peal. Mäng alles läheb huvitavaks ja siis põmaki läbi. Siis mõtled et ka see oligi kõik. Selline oleks pidanud esimene osa olema. Mitte kolmas.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
20.10.2008 11:01:41
|
|
|
haha palju õnne teile ati graafikaga
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
20.10.2008 13:00:00
|
|
|
Niih mina ka seal vihma levelis nüüd. tekivad hallid kastid ja siis põmaki pilt must... jääb ainult need punased ringid ,et kus vastane on. Jälle see TORE AMD/ATI või on mängus viga?
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
20.10.2008 13:08:13
|
|
|
ma jõudsin ka paar päeva tagasi vihma chapterisse, vihm on täitsa ilus ja seda halli jura ei esine ja nii palju kui ma siit vaadanud olen, on küll jama ainult ati kaartidega olnud.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
20.10.2008 13:15:39
|
|
|
Oeh jah see pole esimene mäng mis jamab ja kindlasti ei jää ka viimaseks. Halb ost ja halvasti kulutatud raha:( Enam ATI/AMD õnge ei lähe. Kas ati kuidas ise ka kommenteerib miks nii paljud mängud jamavad?
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
20.10.2008 14:44:01
|
|
|
Oeh jah see pole esimene mäng mis jamab ja kindlasti ei jää ka viimaseks. Halb ost ja halvasti kulutatud raha:( Enam ATI/AMD õnge ei lähe. Kas ati kuidas ise ka kommenteerib miks nii paljud mängud jamavad?  |
Mida ****u sa ajad? See pole Ati süü. Gearbox ise keeras sitta, mängu foorumis oli ka sellest juttu. Tuli välja, et mängu tegijad ei testinudki mängu Ati kaartide peal enne kui mängu välja lasid...
Ning mis kuradi teistest mängudest sa räägid, et jamavad? Olen enamik uusi mänge ära proovinud ja pole ühtegi jama olnud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
20.10.2008 15:04:50
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
Oeh jah see pole esimene mäng mis jamab ja kindlasti ei jää ka viimaseks. Halb ost ja halvasti kulutatud raha:( Enam ATI/AMD õnge ei lähe. Kas ati kuidas ise ka kommenteerib miks nii paljud mängud jamavad?  |
Mida ****u sa ajad? See pole Ati süü. Gearbox ise keeras sitta, mängu foorumis oli ka sellest juttu. Tuli välja, et mängu tegijad ei testinudki mängu Ati kaartide peal enne kui mängu välja lasid...
Ning mis kuradi teistest mängudest sa räägid, et jamavad? Olen enamik uusi mänge ära proovinud ja pole ühtegi jama olnud. |
Mine mängi WoW ja keera shadow põhja, samamoodi ka crysis vaata mida huvitavat avastad!
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.10.2008 15:07:23
|
|
|
Mine mängi WoW ja keera shadow põhja, samamoodi ka crysis vaata mida huvitavat avastad! |
Mõttetu möla mõttetus kohas. Kui abi vaja, mine rage3d.com ja uuri foorumit.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
20.10.2008 16:15:40
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
Ning mis kuradi teistest mängudest sa räägid, et jamavad? Olen enamik uusi mänge ära proovinud ja pole ühtegi jama olnud. |
Mine mängi WoW ja keera shadow põhja, samamoodi ka crysis vaata mida huvitavat avastad! |
Mis jama sa ajad? Pole wowi mänginud (ok valetan, korra sai miski nädal proovitud, aga ei mängi seda.)
Crysis jookseb kenasti. Varjud on küll mediumi peal, aga mitte maas. Ja seda mitte, et Ati kaardid saastad oleks. Ega 8600'ga ka ei jooksutaks seda shadowd high peal ilusti ära.
Aga aitab ot'st.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
20.10.2008 17:31:02
|
|
|
mul hakkas ka seal vihma osas mingid anomaaliad, ausalt öeldes lasin ma selle mängu samas ka maha, halb graafika, ja polnud ka eriti põnev mäng, aga noh maitse üle ei vaielda
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
20.10.2008 18:58:30
|
|
|
nolifer kirjutas: |
mul hakkas ka seal vihma osas mingid anomaaliad, ausalt öeldes lasin ma selle mängu samas ka maha, halb graafika, ja polnud ka eriti põnev mäng, aga noh maitse üle ei vaielda |
Ei saa ka ise vihmast edasi kuna pilt läheb täiesti segamini aga maha nagu ei raatsi ka lasta
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veskioja
HV vaatleja
|
20.10.2008 19:17:19
|
|
|
Mul tekkis huvitav reaktsioon, kui olin just mingi tunnikese Gears of War'i mänginud ja siirdusin Hell's Highway'd mängima.
Kõik tundus nii cartooni ja värviline. Eks mõlemal mängul ole kerge värvi vahe ka.
Ennast tegelikult häirivad need ilgelt pikad vaheklipid (eks ta tüüpilisele konsoolivennale mõeldud, Gears of War'il on ka vaheklipid, aga lühemad ja minu arust ka huvitavamad). Nõustun kasutaja Aah, et vahin siis pigem Band of Brothersit.
Graafika on ka kuidagi vastukarva (võrreldes nt Cod4'ga), ei oska nüüd öelda, kas jooksutan kõik maxi, aga üsna kõrgel on küll. Sõjardite näod on küll detailsed.
Pole veel mängu läbi teinud, seega kritiseerida oleks vara, aga juba alguse chapterites (peale esimese Flaki lammutamist) on see duck, shoot, supress fire, run rutiin väga ära tüüdanud. Jällegi, ei oska öelda, kas nad ainult seda tegid Market Gardeni ajal, kui tegid, siis vaesekesed.
Edit: Minu juustu videokaardiga on kõik graafika high peal, reso ainult 1024x... .
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|