Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  T41 jookseb kokku märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 04.10.2008 08:14:45 T41 jookseb kokku vasta tsitaadiga

nisiis probleem t41 mis jookseb suht lambist kokku: ilma sinise ekraanita,, lihtsalt freeze
olen vahetanud mälu, kõvaketast, ja xp süsteemi aga probleem püsib.
ülekuumenemise osa sooviks ka välistada kuna ei ole juhtunud,
et mõnda mängu pelades (kui vendid undavad) hangumist näha on.
tavaliselt juhtub see internetis nokkides, viimati siis youtube vaadates

iBM ThinkPad T41 (TYPE 2373-4FG)
Pentium M 1600 2gb ram

kui keegi ehk teab midagi mis aidata võiks siis andku teada

PS: jah ma tõesti olen teadlik google otsingu süsteemist
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.10.2008 08:20:31 vasta tsitaadiga

Product: ThinkPad T41 2373-4FG
    Operating system: Windows XP
    Original description: P M 1.6GHz, 512MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 14.1 XGA(1024X768) TFT LCD, 32MB ATI Radeon 7500, 16x10x24x/8x CD-RW/DVD, Intel 802.11b wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro

Äkki su masinal kaa kallal see hirmus ja igivana jama video chipi külmjootega?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 04.10.2008 09:44:39 vasta tsitaadiga

_?? ma ei saa päris hästi aru kuhu sa sihid. tõesti video on 7500, aga cs pelades näiteks kui temp. tõuseb siis ei ole kunagi kokku jooksnud.

netist olen leidnud natuke nõu aga mitte midagi tarka, viimati mis tegin oli ac power control software unstall, pidi nagu aitama aga PIDI..

kokku jooksmisel mingeid artifakte ekraanile ei ilmu, pole kunagi näinud,, süsteem lihtsalt jääb seisma: hiir, klaver = 0 tulemus ainult poweri nupu

hoidmine ja peale seda tuleb korra AC juhe välja võtta et restart toimiks.

tõmbasin ibm lehelt pc-doctor 5 mis tegi ilgelt palju teste ka video osas(10 min) aga mitte mingit probleemi ei leidnud.

proovin kuskilt suruõhku leida ja plaadi peale puhuda, mis arvate 1/100 et on kasu_?

kui keegi teab mingit xp-l toimivat tasuta mälu testerit siis sooviks ka korra proovida
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 04.10.2008 09:52:50 vasta tsitaadiga

http://www.memtest.org/

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 04.10.2008 13:10:38 vasta tsitaadiga

inguma kirjutas:
_?? ma ei saa päris hästi aru kuhu sa sihid. tõesti video on 7500, aga cs pelades näiteks kui temp. tõuseb siis ei ole kunagi kokku jooksnud.

netist olen leidnud natuke nõu aga mitte midagi tarka, viimati mis tegin oli ac power control software unstall, pidi nagu aitama aga PIDI..

kokku jooksmisel mingeid artifakte ekraanile ei ilmu, pole kunagi näinud,, süsteem lihtsalt jääb seisma: hiir, klaver = 0 tulemus ainult poweri nupu

hoidmine ja peale seda tuleb korra AC juhe välja võtta et restart toimiks.

tõmbasin ibm lehelt pc-doctor 5 mis tegi ilgelt palju teste ka video osas(10 min) aga mitte mingit probleemi ei leidnud.

proovin kuskilt suruõhku leida ja plaadi peale puhuda, mis arvate 1/100 et on kasu_?

kui keegi teab mingit xp-l toimivat tasuta mälu testerit siis sooviks ka korra proovida
Mitte nii kardinaalselt ja hoopiski lauaarvutil nähtud asi ja aitas videokaardi väljavahetus.
tagasi üles
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 04.10.2008 14:08:07 vasta tsitaadiga

millegi pärast kahtlen et asi just videokaardis. siis oleks kokkujooksmise tõenäosus tublisti suurem mängude bufferdamisel. aga viimast ei ole juhtunud.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 04.10.2008 16:06:16 vasta tsitaadiga

T4x seeria masinate tüüpviga on paraku videoga seotud. Ei peagi teda kuumendama ega midagi. Kas kokku jookseb pigem lauapeal või süles?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
uupsu
HV kasutaja

sõnum 04.10.2008 19:56:27 vasta tsitaadiga

Võid proovida paberist/plastist vahejunni paigaldada klaveri ja video kiibi vahele ning siis klaviatuuri kruvidega korralikult kinni tõmmata. Minul üks T42 elab siiamaani paberi fixiga....
tagasi üles
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 04.10.2008 20:30:24 vasta tsitaadiga

doubt,, ma jätsin korra klaviatuuri kiibi kohalt avatuks ja puhusin teise vendiga õhku juurde aga ikka crashis..

olen tähele pannud et kiiremini jookseb ta kokku youtube või google videosi vaadates.

suht tõsine mure icon_sad.gif alles eelmine nädal soetatud
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 04.10.2008 20:38:37 vasta tsitaadiga

Sa põhimõtteliselt ei loe mis sulle kirjutatakse vist. Pane õhuke papiliistakas videokivi ja klaveri vahele ja keera klaver kõvasti peale, et too papitükk suruks videokivi peale. IBM T30'l on sarnane mure mälupesadega, mis asuvad masina alumise poole peal ja pikema kasutamise peale hakkvad logisema. Tulemuseks restardid ja blue screen.
tagasi üles
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 04.10.2008 20:51:10 vasta tsitaadiga

nu ma mõtlesin asja natuke teisest otsast jah, tean seda lahendust ühe teise arvuti puhul küll, lihtsalt lootsin et ehk viimane nii hullult peetis ei ole, et kohe brutaalsete lahenduste juurde minna.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.10.2008 21:18:14 vasta tsitaadiga

inguma kirjutas:
suht tõsine mure icon_sad.gif alles eelmine nädal soetatud

Vana arvuti küll, aga kas müüja sulle mingit garantiid ei andnud? icon_neutral.gif
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 12.10.2008 17:28:51 vasta tsitaadiga

Üldiselt võid küsida ka IBM esindusest kuna tegemist üldlevinud tehaseveaga. Võibolla vahetavad sul emaplaadi välja.

(Välismaiseid foorumeid sirvides jäi silma, et paljudel on sama probleem tekkinud ja mõnel juhul ka garantiikorras välja vahetatud.)
(Iseasi kas garantiiväliselt ka see vahetus nii libedalt läheb.)
tagasi üles
Paaver
HV veteran

sõnum 14.10.2008 16:48:04 vasta tsitaadiga

endal ,siis probleem 9600 video t42ga ,et suvalisest hetkest kaob pilt ära ja jookseb kokku või viskab pildi igast saasta täis , vahel aitab vasakpoolse käetoe löömine.

ei teagi kuidas sellele mudelile seda pappi fiksi teha kuna video on ju jahutusega kaetud

sorry kui kirja vead on ,hetkel kirjutangi sellise vilkuva ekraani taga
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 14.10.2008 19:11:59 vasta tsitaadiga

T42'l pole minu teada 9600 videot sees ja veel vähem tohiks ta olla jahutusega kaetud. Kindel, et millegagi mööda ei pannud? (Endal T42 kõrval ja videoks ilma jahutuseta 7500)

Võid seda papitrikki ikka proovida, pane kasvõi vaseliistakas - toimib kerge lisajahutusena. (Läpaka tagumine/koputamine/raputamine annab sulle 99% kindlusega tagurpidise efekti ja lõpuks ilmselt ei saa sa selle tulemusena üldse pilti ette.)

Võid igaks juhuks uurida veel ekraani kaablit, ehk on lahti logisenud.
tagasi üles
zorten22
HV veteran
zorten22

sõnum 14.10.2008 19:13:50 vasta tsitaadiga

g3n1us kirjutas:
T42'l pole minu teada 9600 videot sees ja veel vähem tohiks ta olla jahutusega kaetud. Kindel, et millegagi mööda ei pannud? (Endal T42 kõrval ja videoks ilma jahutuseta 7500)
Eksid, on ka 9600 kaardiga mudeleid.
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 14.10.2008 19:20:02 vasta tsitaadiga

Okei, minu viga. Jälle targem.
tagasi üles
Paaver
HV veteran

sõnum 14.10.2008 19:37:23 vasta tsitaadiga

ega neid 15" 9600 videoga masinaid tõesti palju ei ole.

proovisin ka selle triki ära kuid ,otseselt paremaks ei läinud , väga sogaseks pilt enam ei lähe ,kuid ära kustub küll pidevalt
tagasi üles
MPTrades
HV vaatleja
MPTrades

sõnum 15.10.2008 01:29:45 vasta tsitaadiga

aga jah, ma nüüdseks igast trikke asjaga proovinud , mälu vahetatud, ketast vahetatud, cpu jahutus vahetatud, 3 erinevat xp ära proovitud, aga midagi icon_sad.gif
olen tähele pannud et cpu alune osa tahab kuidagi liiga soojaks minna kokkujooksmisel. protsessori viga..._? miski paneb arvama ikkagi emaplaadi defekt.
seda vga kiibi viga ma ei usu, kuna video liikumisel kui see kiip rohkem kasutusel on siis probleemi ei tähelda ja ei teki ka artifakte ekraanile/ freeze intsidendi puhul. ma proovin homme helistada ühele sossepale, küsin palju see vahetus mulle maksma läheks.

igatahes väga halb kogemus HV kasutajalt "Peetrike" ,isegi saatsin kirja probleemidest jne. vastuseks sain ,et kuna asi ei olnud "p¤¤¤¤s kotis ostuga" ja ma sain läpakat 10 minutit auto kapotil soojendada siis ta ei taha kuulda mingitest tagasi ostust või vahetusest. väga halb!! icon_evil.gif
tagasi üles
-sokk-
HV vaatleja

sõnum 01.12.2008 22:18:38 vasta tsitaadiga

sain siis vea teada Dvd lugeja oli vigane,lyhises!!!
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 01.12.2008 22:19:24 vasta tsitaadiga

Alati on tegemist miski idioodiveaga. Tore et korda said. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  T41 jookseb kokku
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.