Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
strohher
HV veteran

|
03.10.2008 20:58:52
|
|
|
Csass, ma ei ole näiteks õllehinnaga ka rahul ja naine võiks ka taarat tassida ja sügis on vihmane ja kärss kärnas ja madagaskari mudamölakad tahavad muda asemel liiva närida...oiii ma olen rahulolematu...magnettormid isegi ei mõju.
Ära võta igat lauset nii tõsiselt. Elu on nagu kahe varbaga sita viskamine, ei tahaks nagu visata, aga pagana kerge on seda tegelikult teha
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
05.10.2008 21:57:05
|
|
|
Just, ma pole ka õllehinnaga rahul:P Ikkagi ei kommenteerima näitseks Rocca uue Prisma avamisel, et mõttetu pood, kuna õllehind on kallim, kui õlu.com kaudu usast tellides;) Ja hea näide on kohe minu eelmise posti järel, kus virisetakse minu GBP kursi kallal. No ei ole mul see kurss peas, vaid sai kopitud 1182.ee kalkulaatorist ja ennäe, tõesti on mõne päevaga see kurss liikunud. Valuutakursid liiguvadki ja sinna ei saa ju Eesti jaemüüjad midagi parata. Seetõttu lüüa jalaga uks lahti ja öelda, et ähh, game.co.uk on ikka odavam on suht mõttetu IMO. Tore siiski, et enamus inimesi asju positiivsemalt näeb ju;)
Anyway, ProGames pidi kuuldavasti ka siis, kui avamiskampaaniad läbi pakkumisi tulema, ehk siis nii mõnigi kord saab ehk ka game.co.uk jms hinnale vastu, kuid kindlasti ei saa see olla eesmärk.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
06.10.2008 15:07:51
|
|
|
tsitaat: |
kus virisetakse minu GBP kursi kallal
|
Csass, see kurss on ikka juba kevadest saati selline olnud
Ja rõhutan veelkord - Andrico uue kaupluse idee/avamine on igati kiiduväärt, lihtsalt ootan mitmekesisemat kaubavalikut ja paindlikumat hinnapoliitikat (nt. PS3-e Platinum sarja mängud ikka "täishinnaga" )
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
06.10.2008 15:15:11
|
|
|
käisin just seal, no sorri aga xbox360 mängude valik oli väga kesine, sama nagu igas teises poes. muidu hinnad ok.
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 311 loe/lisa |
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.10.2008 17:49:40
|
|
|
OCUser, aga sa saada neile kiri ja kirjuta, milliseid mänge sooviksid valikus näha
Nad peavad hindama iga mängu juures seda, kas ja kui palju seda müüdaks Eesti turul.
Vaid 1-2 mängu kaupa pole mõtet neil sisse osta, hinnad tulevad liiga kallid.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
06.10.2008 17:58:21
|
|
|
ei viitsi mina kirjutada tellin parem game.co.uk-st vms
_________________ !! |
|
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
06.10.2008 22:00:43
|
|
|
Mnjah, nagu kirjutasin 1182 selle kursi kopisin. Ju siis oli seal kevadine kurss:P A see selleks, kursid võivad liikuda, võivad ka mitte. game.co.uk ei ole Eestis asuv jaepood ja sellega ei hakka ProGames ka konkureerima. Mis valikusse puutub, siis Eesti on "vana" Euroopaga mängutüübilevikus kummalises asendis. Kui lääne pool on mängupoes 2/3 konsoolimängude all ja ka müügist enamuse moodustavad konsoolimängud, siis meil on tunduvalt populaarsemad jällegi arvutimängud. Nagu teada, määrab müüdava koguse suurus ka üksikeksemplari hinna, seega saab UK hinnaga konsoolimänge vaid ilmselt kampaania korras. Samas, never say never, asjalood võivad ka muutuda alati...
Igaljuhul toetab kodumaalt ostmine kohalikku majandust;) Sundmüüki ei hakata ju niikuinii tegema, pigem võiks mainida konkreetsemalt, mida võiks paremaks teha. Seda, et odavamalt võiks müüa niikuinii;)
P.S. Saatke Sakusse õllehindade suhtes tagasisidet
edit: oot, oot, vaevusin 1182.ee uuesti summa 24.99 GBP sisestama ja GBP ju grammikese kallimaks läinud selle mõne päevaga:
# Eesti Pank: 24.99 GBP = 505.955037 EEK
# Tollikurss: 24.99 GBP = 490.90856 EEK
# Müüa saab 24.99 GBP keskmiselt 495.44 EEK eest
# Osta saab 24.99 GBP keskmiselt 509.92 EEK eest
Et siis muutus vihje kursile arusaamatuks. Või oot, kas tõesti number 24,99 mõeldi kursina? Deem, see ju FarCry 2 hind sealsamas game.co.uk lehel, mis nüüd siis soodukaga kallim, kui Eestis, ilma transa ja käibetagi. Ehk siis lugege estikeelsed postid läbi, kui nii kiire koorelahutajaga GBPs arvutavas saidis surfata, siis on jah kõik imeodav, 100 raha maksvat toodet annab ikka leida:P
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.10.2008 22:22:49
|
|
|
Mängurist klassivend käis ProGames-is. Vaatas et mänge oli palju, vaatas hindu, läks prismasse ja ostis oma mängud odavamalt.
Mina olen võtnud oma kohuseks igale tuttavale teadmatule konsooliomanikule selgeks tegemise et eestist pole mõtet neid osta. Siiamaani olen inimeste rhakotte säästnud ja saavad muud riistvara juurde osta oma konsoolikatele.
Vabandan et nii negatiivselt, kuid lihtsalt praktika näitab seda et mul jääb kena kogus raha alles, eriti kui ostan veel mitu mängu ja seda kolmepäevase ootamise arvelt.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
06.10.2008 22:30:08
|
|
|
Csass, Eesti Panga kodulehe andmetel:
GBP Suurbritannia naelsterling 20,246300000
Seal 1182.ee on välja toodud sinu algsumma ikka.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
07.10.2008 09:30:09
|
|
|
no ma rääkisin valikust, mitte hinnast. lähed kõrvale euronicsisse või enterisse ja riiulitelt vaatavad vastu täpselt samad mängud, enteris paar krooni odavamadki. puudusid riiulitelt näiteks forza2, tdu, oblivion, mass effect, burnout paradise, gears of war, civilisation revolut`n, guitar hero, flatout, dirt jpm e. täpselt see mida rahvas ostaks. mina isiklikult olen küll nõus selle sada eeku lisaks maksma, et ei peaks kuskilt teisest euroopa otsast tellima ja ootama.
_________________ !! |
|
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
07.10.2008 10:01:24
|
|
|
Guitar Hero olemas mitmeid eri versioone eri platvormidele, sealhulgas X-karp, Dirt olemas, sealhulgas X-karp, Gears of War olemas, ülejäänud pole peas, võimalik, et on, võimalik, et tulevad. Kõiki olemasolevaid tooteid kindlasti pole üheski maailma poes, kuid tundub, et seekord oli valik piisavalt suur, et OCUser, ei märganudki mõnda. Ma usun, et kui mõnda mängu soovitada, siis võimaluse korral see ka müüki pannakse, eriti kui tegu tõesti laiemale rahvahulgale huvi pakkuda võiva tootega, nagu OCUser, list. Miks peaks jaemüüja klienti kiusama ja paremad palad tellimata jätma;)
Hind, nagu enne mainisin eri poodides erinev, mõni toode siin odavam, teine seal. ProGamesis praegugi kampaania ju. Kui tootel pole erisoodustust, siis saad letihinnast 10% alla. Abiks seegi ju;)
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.10.2008 10:08:33
|
|
|
loodetavasti selle poega seotud inimesed loevad seda teemat ja hangivad oma poodi launchi päevaks Guitar Hero World Tour-i ja Rock Band 2 (Xbox 360 versioonid näiteks). see oleks vinge
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
sada1000
HV kasutaja

|
14.10.2008 13:27:56
|
|
|
Mine sinna tootejuhiks tööle 8)
_________________ Xbox live kasutaja "sada1000" |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahulik
HV kasutaja

|
25.11.2008 15:54:30
|
|
|
Poekesel pole viga. Üks asi ainult häiris. Mängul, mida ma soetasin oli originaalkile eemaldatud ning plaat välja võetud. Riiulis oli siis tühi karp mingi ajutise kile sees. Letis võeti ajutine kile maha, otsiti sahtlist vastav ümbrikus plaat (mingi hinna lipikule kirjutatud suvalise numbri järgi) ja siis pandi see koos ümbrikuga orginaalkarbi vahele lihtsalt. No kammoon! Kuidas ma saan kindel olla, et key pole jalutama läinud kui kõik karbid vähemalt korra lahti käinud? Kas tootja niimoodi lubab neid üldse avada? Ma saan aru, et ei taheta terveid karpe jätta riiulile, sest kardetakse vargust aga palun kulutage raha valvesüsteemidele ja ärge kiskuge karpe lahti.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
25.11.2008 16:01:21
|
|
|
Sellist asja ei oleks mingil juhul ostnud, kui karp kilest välja väljas rääkigu, mis tahes
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
25.11.2008 18:05:09
|
|
|
OT:
tsitaat: |
sest kardetakse vargust aga palun kulutage raha valvesüsteemidele ja ärge kiskuge karpe lahti
|
"Tühi karp" ongi parim valvesüsteem (isiklikud kogemused muusikapoes töötamise ajast, kus olid turvakarbid ja -väravad) Ma olen alati sellistes situatsioonides uurinud, kas kiles eksemplaari pole ja kui pole (nt. viimane) siis küsinud allahindlust - kui ei anta ja hind "tavaline", läinud ja mujalt ostnud...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
08.07.2009 13:31:08
|
|
|
Uus täiendus odavamalt mängude liigutamiseks:
Rocca al Mare ProGames alustas kauplemist kasutatud konsoolimängudega.
Ostame tagasi Teie kasutatud konsoolimänge ja pakume müüa valiku soodsaid kasutatud konsoolimänge Rocca al Mare ProGames kaupluses.
* Võrreldes uute mängudega, hakkavad kasutatud mängude hinnad olema 30-70% odavamad.
* Mängu eest makstav hind sõltub konkreetsest mängust. Kui ostate samaaegselt uue mängu, mille väärtus on üle 500 krooni, siis teie poolt meile müüdava mängu eest makstav summa on oluliselt kõrgem.
* Konkreetse toote eest pakutud hinna ütleb teile Rocca al Mare ProGames klienditeenindaja.
* Kasutatud mängude saadavuse kohta täpsem info Rocca al Mare ProGames kliendinteenindajalt.
* Mängude müüja peab olema vähemalt 18-aastane teovõimeline isik. Alla 18-aastase isiku puhul on vajalik lapsevanema või eestkostja kirjalik nõusolek.
* Sellega seonduvalt on kasutajatepoolne mängude ostu-, müügi- ja vahetustegevus Andrico/ProGames foorumis keelatud. Reegel kehtib nii loodavate teemade, kasutajaprofiili info kui ka allkirjade suhtes.
* Täpsemad tingimused Rocca al Mare ProGamesis.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
08.07.2009 13:38:51
|
|
|
Kas kasutatud mängud on siis sama hinnaga, mis muidu Inglismaalt tellides uued mängud? Tihti kõnnin sealt mööda ja ei soovi pahaga öelda, aga imestan, et ikka pole pood kinni läinud. Ju siis on neid teadmatuid.. kahjuks selline antireklaam pole vist väga eetiline kuigi inimeste rahast on kahju.
Jõudu.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
08.07.2009 14:03:10
|
|
|
Mario, ära virise palun eksole. Sina oled muidugi geenius, kuid siinsamas ülalpool ei saadud aru isegi ostuhinna ja kursivahest. Nii mõningi inimene soovib eestikeelset seletust, misasi see mängukonsool üldse on näiteks ja palju muudki, mida siiski vaid kodumaises poes saab. On olnud ka Eestis, sealsamas Progamesis sooduskampaanias ja on ka UKs ja Uruguais. Kõik siiski ei ole niivõrd teadlikud targad ja ilusad, kui sina, et osta alati UKst, isegi, kui sealt kallim tuleb:P Rääkimata sellest, et kasutajatugi ja Tarbijakaitse käed sinna ei ulata...
Müüd siin HVs kraami, tulumaksu ikka maksad?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
08.07.2009 14:10:36
|
|
|
Ma ei virise vaid muretsengi sellepärast, et inimestel on vähe teadlikkust, mille varalt nende rahakott hulga tühjem on. Puhas mure, ei muud. Ei ole vaja ärrituda.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.07.2009 14:42:28
|
|
|
Pole lehte uurind, kas kõik PC mängud max 299.- eeku? MarioA., pidas silmas eelkõige vast PS3 ja XBOX360 pelasid mille eest meil silmagi pilgutamata küsitakse tonn ja peale ja mis välismaalt tellides koos postiga max 600-700.- läheb.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
08.07.2009 14:45:39
|
|
|
Kipub jah nii olema et need mängud mida preorderida ja konsoolimängud on tuntavalt soolasema hinnaga ProGamesis. Sellegipoolest progames on vajalik pood Eestis, kasvõi selleks et seletada inimestele mis mängukonsool on nagu csass eespool mainis.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|