praegune kellaaeg 15.08.2025 14:37:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RistoR
HV vaatleja
|
13.10.2008 21:06:43
Probleem XP kasutajakontodega |
|
|
Juhtus selline asi et tegin piiratud 6igustega kasutaja arvutisse....aga nagu oma kasutajasd v2lja logisin enam sisse ei saa logida...lihtsalt puudub mu kasutaja ja n2itab ainult seda piiratud 6igustega kasutajat....oma m6istus on otsas...iga asi mida teha 8ritan et oma accounti tagasi saada viskab ette acsess denied... aidake palun!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
13.10.2008 21:21:56
|
|
|
Logi ennast siis Administrator alt sisse, seleks, et Administrator alt sisse saaksid logida pead enne logimist vajutama kolme kurikuulsat klahvi korraga Ctrl + Alt + Del seejärel saad ülemisele reale kirjutada Administrator alla paned parooli, kui seda sul pole siis läheb ilma, XP Homel saad Administrator kasutajasse sisse ainult safe modes
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
RistoR
HV vaatleja
|
13.10.2008 21:32:18
|
|
|
aga mis ma edasi võiks teha? ma kustutasin limited accoundi ära aga nüüd normaalselt käivitades näitab aint täiesti tühja accoundi valiku ekraani...ei tahaks nagu koguaeg safe modes ka käia:
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
13.10.2008 21:39:02
|
|
|
RistoR kirjutas: |
aga mis ma edasi võiks teha? ma kustutasin limited accoundi ära aga nüüd normaalselt käivitades näitab aint täiesti tühja accoundi valiku ekraani...ei tahaks nagu koguaeg safe modes ka käia:  |
Teed uue täis õigustega kasutaja või muudad enda eelmise või piiratud kautaja õigusi
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|