Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.10.2008 14:00:49 vasta tsitaadiga

eriti narr on see, et nüüd kui elisa reklaamib kvaliteetset 3.5G võrku üle tallinna, siis istun mina praegu konkreetselt edge'i taga juba mõnda aega ja ei ole märkigi sellest, et asi võiks paremaks minna, või kui korraks viskabki hsdpa peale, siis läheb jälle sama kähku läheb ka tagasi LSPITA (loe: low speed pain in the ass) connectioni peale. siukest jama ei ole muidugi ammu olnud, a ikkagi tüütu.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 05.10.2008 15:20:22 vasta tsitaadiga

Renq, vali WCDMA only icon_razz.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
matt
HV kasutaja
matt

sõnum 10.10.2008 17:07:26 vasta tsitaadiga

heip. tahaks liituda m-internetiga, aga mõtlen siin millist modemit osta. peaks ju tehniliselt saama nii, et ostan ise omale meeldiva modemi (unlocked ikka) kasvõi ebay-st ja siis liitun siin kellega kavas.
leidsin, et on mingid uuemad : E226, E172, E272 - kõigil kirjas, et ilma firmware updateta 7,2Mbit/s ready..
nende vanemad alternatiivid? : E220, E169, E270 - need hetkeks rohkem levinud eks, kas kellelgi on võrdlusmomenti tekkinud, et milline tundlikum/stabiilseb vms. olla võib, või ei maksa sellist asja nende vahel taga ajadagi?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 10.10.2008 21:21:05 vasta tsitaadiga

Minu tänane hommik Elisa modemi kasutajana:
eile õhtust oli jäänud modemi programm arvutisse laetuna mällu aga ühendus oli katkestatud. Hommikul ühendust looma hakates teatas modem, et tal juba on mingi ühendus loodud ja teist enam ei suuda. No tere sügis! Tuli siis kaablist lahti kiskuda.
Umbes tund aega hiljem modemi programmi total crashe ehk kokkujooksmine ja sulgumine. Ühendust sain kasutada 35 minutit ja 32 sekundit ning 11,56 MB. Mis teha, päeva jooksul juba teist korda lahti ühendada.
Eesli interneti rõõmud. Rex ja d3t kui Eesli sabarakud aga hüüavad nüüd kindlasti vastu: happy, happy, joy, joy(multika tegelaste repliik).
to matt. Võta parem mõni levinum kuid kasvõi vanem modem. Nende uute puhul ei tea kunagi, milline saab olema praagi protsent ja suurem toote mass peaks tagama ka enimlevinud probleemide kõrvaldamise. Endal on E220 millel peal Eesli tarkvara ja häda laeni. EMT omal on tootja tarkvara ja töötab palju stabiilsemalt. Elisa võrk ja modem aga nõuab vodafone (Vigadest pungil) tarkvara.

rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2008 22:53:30 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Rex ja d3t kui Eesli sabarakud aga hüüavad nüüd kindlasti vastu: happy, happy, joy, joy(multika tegelaste repliik).

Kurat võtaks, uuenda oma modemi soft ära, mitte ära tule meid sabarakluses süüdistama! Kuidas sa nii puupea saad olla?? Elisa võrk ei nõua mingit Vodafone'i tarkvara! Seadete alt määrad APN: internet ja kasuta suvalist device'i!
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 10.10.2008 23:11:06 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
montez kirjutas:
Rex ja d3t kui Eesli sabarakud aga hüüavad nüüd kindlasti vastu: happy, happy, joy, joy(multika tegelaste repliik).

Kurat võtaks, uuenda oma modemi soft ära, mitte ära tule meid sabarakluses süüdistama! Kuidas sa nii puupea saad olla?? Elisa võrk ei nõua mingit Vodafone'i tarkvara! Seadete alt määrad APN: internet ja kasuta suvalist device'i!

vähemalt igav ei hakka icon_biggrin.gif huvitav, et mõnel mehel kaob pidevalt nett ära, nii palju kui mul ema sellega netis passib, ei ole ta küll hädaldanud ja samuti ei ole ma näinud, et ta msn'is edasi tagasi siiberdaks.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 12.10.2008 15:01:18 vasta tsitaadiga

matt, ise kasutan viimasel ajal e169. Väga hea lahendus, uplink võiks olla pisut suurem, aga kirjade ja uudiste lugemiseks rohkem kui küll.
montez, mine häbene icon_exclaim.gif

tagasi üles
mait5555
HV kasutaja

sõnum 13.10.2008 01:14:50 vasta tsitaadiga

Elisa reklaamib, et neil Tartus parim levi 3,5G kohapealt. Minu kogemused aga näitavad, et paljukirutud Tele 2 puhul vähemalt Tartus ühendus tunduvalt stabiilsem ja kiiremgi, aga ma kasutan M-netti ka ainult päevapiletitega. 3GB on ikka kuus suht väike andmemaht.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.12.2008 15:44:52 vasta tsitaadiga

huh... täna on netikiirus küll paras okse... üle edge'i ei lähe pekstes kah mitte.
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2008 17:16:24 vasta tsitaadiga

Minul endal on hakanud viimastel nädalatel ilmnema modemi eneslik ühenduse katkestamine. Mõnikord juhtub see 1 mb brausimise järel, teisalt jälle 12 mb järel. Samuti ei ole suutnud seda seostada ajaliselt mingi valemiga, et näiteks x minutit pärast mitteaktiivsust toimuks katkestamine.

Eesli internet tuleb kuulutada inimsuse vastaseks käkiks!

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 14.12.2008 19:00:57 vasta tsitaadiga

ma pole kaua teemat jälgind, aga montez, oled sa juba selle firmware ära uuendand, või istud ikka vana otsas?
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2008 19:18:59 vasta tsitaadiga

ei ole ja peagi seda tegema, sest eeldatavasi sain operaatorilt kvaliteetse asja, mis peab vastu kogu 24 kuulise perioodi.
Tõenäoliselt võtan selle garantii asja teist korda ette. Isetegevust ei tee. Ma maksan neile liigagi palju, et hakata veel ise mässama. Pealegi rikuks selline isetegevus garantii.

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 14.12.2008 19:51:46 vasta tsitaadiga

Mis te arvate olukorrast kus interneti kasutamise koht jääb EDGE levi piiripeale ja kogu ühendus venib vaid üle GPRS kiiruse... modemiks siis see mingi USB pulk (huawei) kuhu sim kaart sisse käib, sellel on lisa antenni pistik kah, vaatasin et nt ebayst (äkki ka mõnest kohalikust poest?) leiaks mingi rahaga isegi sobiva välise antenni, kas see võiks kiirusomadusi paranada ja ka näiteks EDGE kättesaadavusele kaasa aidata?
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 14.12.2008 21:15:53 vasta tsitaadiga

montez, kas sa mängid idikat või led? See ei riku garantiid totu rsk.
kaspar00, pigem oota kuni levi paraneb thumbs_up.gif

tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 14.12.2008 21:28:35 vasta tsitaadiga

sai jah suht samale järeldusele jõutud, või noh pigem, et mõne teise võrgu omadusi seal piirkonnas proovida...
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 14.12.2008 23:10:23 vasta tsitaadiga

montez, lõpeta juba see jonn
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.12.2008 23:11:17 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
ei ole ja peagi seda tegema, sest eeldatavasi sain operaatorilt kvaliteetse asja, mis peab vastu kogu 24 kuulise perioodi.
Tõenäoliselt võtan selle garantii asja teist korda ette. Isetegevust ei tee. Ma maksan neile liigagi palju, et hakata veel ise mässama. Pealegi rikuks selline isetegevus garantii.

see on umbes sama hea jutt, kui et videokaardi driverite uuendamisel kaotab kaart garantii... ja kunal mõnel, bfg'l vist on päris pikk garantii...siis istudki terve aja vana softiga ja kräunud, et miks uued mängud ei tööta ja erroreid loobib icon_smile.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.12.2008 23:19:56 vasta tsitaadiga

kaspar00: ELFA-kataloogis on vastavad antennid täiesti olemas, kui otsida viitsid icon_wink.gif
www.elfa.ee
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 14.12.2008 23:30:53 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
kaspar00: ELFA-kataloogis on vastavad antennid täiesti olemas, kui otsida viitsid icon_wink.gif
www.elfa.ee

viitsin ikka, aga eks hind paneb asja paika, kui mugavam ja soodsam on näiteks teenusepakkujat vahetada siis milleks teha asja
keeruliseks ebaselge tulemuse nimel.
PS! oskad mõnele konkreetsele tootele viidata ja positiivseid kommentaare jagada siis... vaatan suure huvi ja rõõmuga!
PPS! on sellel huawei pulgal oleval antennipistikul mingi spets nimi kah?
tagasi üles
atss
HV vaatleja
atss

sõnum 14.12.2008 23:30:56 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
montez kirjutas:

see on umbes sama hea jutt, kui et videokaardi driverite uuendamisel kaotab kaart garantii... ja kunal mõnel, bfg'l vist on päris pikk garantii...siis istudki terve aja vana softiga ja kräunud, et miks uued mängud ei tööta ja erroreid loobib icon_smile.gif

OT<jutt ei ole driverite uuendamiset, vaid firmware vahetamisest, mitu korda sa ise oled oma videokaardi biost uuendanud>OT
mul oli soomes Elisa võrgus samasugune kamm, ei aidanud firmware vahetus ega erinevate sissehelistamisprogrammide kasutamine, kohalikega vesteldes selgus,
et mina ei ole ainuke, kellel esineb samasuguseid probleeme.
Kes rohkem kaebamas käisid, nendel vahetati see teisttüüpi modemi vastu välja, kuna minu modem oli isiklik kolisin üle dna-sse ja probleemid kadusid.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 14.12.2008 23:37:30 vasta tsitaadiga

atss, ma olen 2 korda biose vga'l uuendanud icon_razz.gif
tagasi üles
atss
HV vaatleja
atss

sõnum 14.12.2008 23:45:36 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
atss, ma olen 2 korda biose vga'l uuendanud icon_razz.gif

ja mina ei ole ühtegi korda. Kas siis sellest järeldub, et ma ei tohi vigase videokaardi garantiikorras väljavahetamist nõuda?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.12.2008 23:50:04 vasta tsitaadiga

kaspar00: Eks ELFA-st pead ikka ise uurima, et milline antenn on tundlikum või vähemtundlikum ja milline neist kas otse sobib Sinu modemiga. Või pead lisaks ostma veel ülemineku ühelt tüübilt teisele.

Ise ma tegin millalgi enda tarbeks väikse kodutöö ja paari päevaga oli mul teada, milline väliantenn oma pistikuga sobiks minu telefonile, mis ka on modemina kasutusel. Mobiil-interneti pakkujaks samuti siis Elisa.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.12.2008 00:01:18 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:

No vii siis garantiisse, kus nad 99% tõenäosusega ise selle mõni minut aega võtva firmware upgrade'i ära teevad. Halvemal juhul annavad uue samasuguse vana firmwarega seadme asemele. Lihtsalt see aeg oled nädal-paar ilma netita. Vaba valik. Mis siin nii pikalt ühe koha peal kaagutada.

kaspar00 kirjutas:
Mis te arvate olukorrast kus interneti kasutamise koht jääb EDGE levi piiripeale ja kogu ühendus venib vaid üle GPRS kiiruse... modemiks siis see mingi USB pulk (huawei) kuhu sim kaart sisse käib, sellel on lisa antenni pistik kah, vaatasin et nt ebayst (äkki ka mõnest kohalikust poest?) leiaks mingi rahaga isegi sobiva välise antenni, kas see võiks kiirusomadusi paranada ja ka näiteks EDGE kättesaadavusele kaasa aidata?

Võimsam antenn aitab loomulikult levi parandada. Selleks antenn ongi. USB pulgasse integreeritud antenn on välisantenniga võrreldes levi koha pealt väga mage lahendus. See on kompromiss kompaktsuse nimel levi arvel.

atss kirjutas:
OT<jutt ei ole driverite uuendamiset, vaid firmware vahetamisest, mitu korda sa ise oled oma videokaardi biost uuendanud>OT
mul oli soomes Elisa võrgus samasugune kamm, ei aidanud firmware vahetus ega erinevate sissehelistamisprogrammide kasutamine, kohalikega vesteldes selgus,
et mina ei ole ainuke, kellel esineb samasuguseid probleeme.
Kes rohkem kaebamas käisid, nendel vahetati see teisttüüpi modemi vastu välja, kuna minu modem oli isiklik kolisin üle dna-sse ja probleemid kadusid.

Nii on. Firmware on konkreetse toote osa. Selle uuendamist võib garantii korras nõuda. Siiski ei tuhista selle omal käel uuendamine toote garantiid. Antud toote (Huawei E220) korral on surmkindel, et firmware uuendamine lahendab tihedate iseeneslike katkemiste ja modemi hangumise probleemi. Mina olen selle ka omal käel ära proovinud. Montez on lihtsalt masohhistlik puupea, kes sellest aru saada ei taha.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2008 00:13:18 vasta tsitaadiga

Hahahaa, elisa Eeslid siin kilkavad, et neil asi töötab. Sööge heinu! Kui minule antud seade pole kasutuskõlblik, siis oleks loll hakata seda ise parandama. Tark inimene viib garantiisse ja laseb huawei E220 saasta välja vahetada.
Viin siis garantiisse ja kui asi ei parane, siis jaanuaris uuesti. Kolme garantii paranduse järel pidid lepingu tühistama ja raha tagasi maksma.
Kahjuks pole Eesli võrgus lahkumine võimalik veel 6 kuud.

Seniks, kasutage kõik ükskõik millist mobiilset internetti aga mitte Elisa oma!

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.