TH3 Run #399 will take place this Sunday, October 12th, meeting at 1pm at Rävala 11, which is directly next to the Ministry of Foreign Affairs building.
Hooker Sniffer is the hare. If you have a vehicle, please bring it, since we might drive to the run site.
P.S. Reminder of Eurohash 2009 in Antalya, Turkey - www.antalyahash.com/eurohash2009.htm
When: 22th - 24th of May, accomodation: 5 star hotels in Antalya
(five star treatment and unlimited booze for this price!)
Before 31th Oct 2008 200 (3130 EEK)
After 1st Nov 2008 300 (4650 EEK)
Ilm on nii nutuse väljanägemisega kui olla saab, kuid loodame väga, et ei hakka kallama.
Raja panen Männikule, Raku kanti. Millegipärast usun, et seal pole veel Tallinna Hasherid jooksnud, seega tuleb huvitav rada kõigile.
Koguneme täna Männiku busside lõpppeatuses. Peatuse nimi on Männiku, Männiku tee lõpus.
Kell 13:00 on kokkusaamine ikka Islandi väljakul, seega palun tulge autoga.
Lisaks veel, et tänane On-In toimub Männiku Pubis. http://www.mannikupubi.ee/
See on uus koht, kus isegi mina käinud veel ei ole, kuid saabki selle koha ära vaadata. Hinnakiri ja menüü on netis olemas, saate sirvida mis teid ees ootab. Mõne sõbra käest olen küsinud, päris korralik koht pidavat olema.
Seega kel võimalus, tuge
//kes otse tahab tulla, siis miski 13:20 olge bussi lõpppeatuse parklas.
///Jama, jäite vägevast rajast ilma ...
Mina sain oma trenni tehtud, seega minu päev läks korda, kuid kohale tulid vaid Mikk ja Tanel(telefonikõne järgi), seega teistele kõigile: kui eestlane ajab iba kurja ilma üle, siis vaadake ise aknast välja. Jah, pool 10 oli pilved ja puha, kuid tegelikult oli ilm sportimiseks ideaalne. Parajalt soe ja samas õlu jääb jahedaks
Nojah ... mis siis ikka. Järgmine on meie 400. jooks, seega kes selle maha magab, peab ikka puhta pohmas olema _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
No ilm Eestis on ju teadupärast selline, et muutub poole tunniga totaalselt teistsuguseks.
Aga ok, järgmine kord hoian suu kinni. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Kas meil juubelijooksuks "Hare/s"on teada ja millises linnaosas sörk toimuda võiks? Üritan kuidagi sobitada pühapäevast (low quality) sporti oma graafikuga.
Täna toimus ajurünnak ja toimub vanalinna pubides Hash Pub Crawl 8)
8)
Tean ka sättida pisikese bowlingu trenni õhtuks, kui ma seda mõistet just vääriti ei mõista.
Nõu ja jõuga võin abiks ka olla pühapäeval, aga eelnevalt oleks mulle vaja ette teatada laupäeval, et teaksin arvestada.
Maskid, pasunad, mütsid ja kostüümid on teretulnud ma arvan
Tallinn Hash House Harriers are proud to announce a Special Event, to celebrate our 400th Run on Sunday, 26th of October A.D. 2008
We will do it old-school Pub Crawl style in Tallinn Old City, so you don't need to bring your car, because we will not drive to the run site
We'll meet at 1pm at Rävala 11, which is directly next to the Ministry of Foreign Affairs building, where we will start with the the run
olen homme ilmselt tulemas aga see selleks - tahtsin tegelikult juhtida tähelepanu veebilehele ja vajadusele seda siiski aktiivsena hoida ning värsket infot kajastavana.
Kui hästi läheb, toon 3 kutti kaasa ... Priit ja veel kaks selli, loodetavasti võib juubelijooksul ka "newcomereid" olla ... _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Mina omalt poolt soovitaks ikkagi enne välja vaadata ja siis riidesse panna, kuna tuul on tugev ja pole neid soojakraade kah eriti palju. Olgugi et palju ei jookse, mingi müts tuleks nii ehk naa pähe panna ja/või sall kaela, kuna mida rohkem pubisid selja taha jääb, seda vähem mõtleme me alajahtumisele, mõni paneb hõlmad lahti tänavale ja ongi mokas. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Ma leian, et kui teha korralik 400 juubelijooks, siis jätaks ma tänase jooksu sinnapaika ja teeks selle järgmine nädal. Ilm on ikka koledamast veel koledam Ma saan aru jah eestlane su teooriast, et pole halba ilma vaid on halb riietus, aga täna on tuul, hoovihm ja madal temperatuur - ükskõik mismoodi riidesse panna, on ikka suht ebamugav olla.
Juba valmistun. Pole sellel ilmal häda midagi, siis aastaid tagasi tuli ka korra paksem lumi maha ja külmakraade oil tavalisest rohkem, autojuhid olid, kui kanad ilma peata ja keegi ei liikunud.
Niipalju siis "nordic" riigist.
Palun kõigi ees vabandust, et olin sunnitud varem lahkuma ja sooviksin teada, et kes oli sunnitud mu mahla kinni maksma, et ma saaks talle üle kanda.
Kuigi jah, üritus oli kena.Kui võtta seda kui sporti, siis pisut ületreeninimisega minu puhul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.