Täitsa hea, aga granaadiviskamine on kuidagi ülejõu käiv. Viskab seda neidi sama kaugele, kui Värnik oda. Paar korda viskasin ja siis tundus see üli kehv olevat. Muidu lagunevad asjad väga hästi, nagu paljudes videodes näidati.
krt, päike tuli haigla tagant välja ja paistab nii teravalt aknast sisse, isegi läbi udu, nii et ei saa praegu enam edasi mängida. tuleb pimedamat aega oodata _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Aga kuidas asi "keskklassi" raua peal jookseb näiteks 8800GT
ma liiga palju ei ole veel mänginud seda, aga esialgu jookseb küll sujuvalt.
2 asja häirivad. subtiitrid panin sisse, a ei näita neid. ja teine asi on see, et iga kord trepist üles/alla jooksmisel Matt väriseb nagu ma ei tea mis asi. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
8800GT peal jookseb väga hästi minul(profiilis masina conf). kõik töötab laitmatult(eile mängisin 8 tundi järjest, lihtsalt ülikõva), core, subtiitrid, jne. kõik mis lubati lõhkuda, on olemas.
Paremat mängu pole olemas, minu silmis vähemalt!!!
loodan et väga loll tegu ei olnud osi vista basicu vastu vahetada
tahaks ikka seda game põhjas settingutega m2ngida _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Jookseb mega hästi,endal hetkel üksik 3870 sees ja E8600 @ 4500MHz
Asjad lagunevad korralikult aga laibatükeldamist pole,see peaks tulema kõige raskema astmega aga see on lukus niiet tuleb normaliga ennem lõpuni mägida
Endale meeldib headshoti replay
wanawoll, ,misasja ,alles kõige raskema raskustasemega n2eb alles laibatykeldamist we? _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ei pole mingit pilti sul spoilas Need käed ja jalad lendavad vaid plahvatuste mõjul granaadid,bazookad jms
Ei tia mida see Ageia sade sellele pelale juurde annab?
ma pole täna veel jooma hakanudki, a pilti ikka ei näe. firefox näitab punast ringi ja IE punast risti. tee mis tahad, jäsemeid njetu.
krt, ei istu mulle see salkade komandeerimine hiirega, pole päris selline täristamismäng nagu enamus _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
viimati muutis Renq 09.10.2008 18:25:19, muudetud 1 kord
Not Found
The requested URL /aAfkjfp01fo1i-12753/loc959/06302_biahh_2008-10-09_01-41-07-90_122_959lo.jpg was not found on this server. _________________ Imperfection is perfect
Imagevenue-s hotlinkimine keelatud, ainult siis saab kui konto omale sealt ostad. Näitavad enne reklaami ja siis saab pildile ligi. _________________ Imperfection is perfect
viimati muutis Mart352 09.10.2008 18:56:11, muudetud 1 kord
Lendavad küll tükkideks. Mul õnnestus granuga kaks meest korraga ribadeks lasta.....käed jalad ja pead lendasid....seda demonstreeriti veel aegluubis
Vahest tuleb see aegluup kuskilt.....võiks isegi tihemini olla.....
ni mäng läbi, 10 tunniga. Tuli kiri, et autentic tase lahti aga kudias ma selle saan valida? ei ole algul seda lkus saab valida, new game, ainult continue. oskab keegi aidata?
Õppige pilte edastama Aga jala lasin ostsast kuulipilduriga MG-ga mida saab kaasas kanda videost näete ju Tase on niiraske kui alguses panna saab. Igatahes haige on Haigelt lahe!!! Hullemalt lahe WW2 tunne on sees.
32-34sec jälgige..
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.