Skeptik, see rool näeb ikka väga junn välja
GTR ja GTR 2 on head simud jah kuid neis on ainult touring autod ja kõik. Muutub igavaks lihtsalt samas vahepeal tundub, et juhitavus on ikka väga kahtlane. GT5-s nata normaalsem ikka, ei lähe NII kergelt käest ära auto.
think again... http://www.youtube.com/watch?v=-dWjLRhd8w0
lihtne on öelda junn millegi kohta ilma põhjendamata, onju? jään sult sama põhjalikke vastuväiteid ootama nagu seal videos, võid need mulle PS-i panna, et mitte seda teemat rohkem OT-ga risustada
ja GT5P pole igav oma väikese autode/radade valiku ning damage puudumise poolest?
GT's pole kunagi olnud damage modelit, GT 5 Prologue'st saab esimene.
Kui mängus on üle 70 auto (mis on pmst sama nagu näiteks Burnout Paradises või mõnes Need for Speedis) 16-man online ja uuendused mis lisavad autosid, radu ja featuure siis mida sa veel tahad Gran Turismost?
GT's pole kunagi olnud damage modelit, GT 5 Prologue'st saab esimene.
Kui mängus on üle 70 auto (mis on pmst sama nagu näiteks Burnout Paradises või mõnes Need for Speedis) 16-man online ja uuendused mis lisavad autosid, radu ja featuure siis mida sa veel tahad Gran Turismost?
16-player online on hea asi, samuti DLC pakkide näol sisu lisamine (mis on ka teistes automängudes), aga 70 autot terve sellise mängu peale on väga vähe (FM2-s on ainuüksi saksa masinaid nii palju). nii et ootame aastat 2010 kui mäng viimaks valmis on...
Skeptik, see rool näeb ikka väga junn välja
GTR ja GTR 2 on head simud jah kuid neis on ainult touring autod ja kõik. Muutub igavaks lihtsalt samas vahepeal tundub, et juhitavus on ikka väga kahtlane. GT5-s nata normaalsem ikka, ei lähe NII kergelt käest ära auto.
umm, nii palju kui ma lugenud selle kohta olen siis öeldakse, et see on parem kui G25
Lepa, parima pildi saad kasutades component kaablit - müüb näiteks kasutaja Skeptik
P.S osasid teistele regioonidelele tehtud mänge (nt. kui sul EU konsool ja mäng USA oma) sa mängida ei saa
Tänud Nagu eile selgus, siis telekal ei olegi RGB sisendeid ja vaja hoopis midagi
SELLIST ehk Scart otsaga... Kui kellelgi on, pakkuge julgelt!
Lepa, kui component sisend puudu, kasuta kaasas olnud kaablit ja seda üleminekut:
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=SCART%2050
Tulevikus ostad nagunii parema "pildikasti" ja kasutad HDMI kaablit 8) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
see üleminek pilti paremaks ei tee. pole ka pointi kui ta teleril komposiitsisend nagunii olemas on. soovitan soojalt sul see tellida: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1357 , siis saad oma praeguse teleriga maksimaalse pildi kätte.
alla 100.- EEK eest saad kätte, aga kohale tuleb u. kahe nädalaga.
Kuna tuleb fifa09 ps 3 ? Kui väljas siis kust seda hankida saab ? Ning müüa oleks 4 ps3 mängu. Mängudeks siis: Segarally NBA Fifa08 Pes08 ning suurema soovi korral gta4
Kuna tuleb fifa09 ps 3 ? Kui väljas siis kust seda hankida saab ? Ning müüa oleks 4 ps3 mängu. Mängudeks siis: Segarally NBA Fifa08 Pes08.
Fifa09 väljas. Mina saan enda oma kätte hiljemalt reedel. Kaubamajja pidi müüki tulema 10-11 okt. Eks näis. Teistes kohtades veel pole Käisin kõik läbi..
Kui mingi hetk enda oma saad siis Online mängimisest oled huvitatud? _________________ Aitan kaupadega USA-st. Ebay, paypal-iga maksmine, kaupade transport.
Pisikesest mutrist kaatriteni välja. Ise asun USA-s.
rass94,
1. mis mõte on/oli sellel 3-aasta vanuse "uudise" tsiteerimisel
2. see nädal ilmus, osta saad kauplusest, nt. siit:
http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/11059
3. tee müügiteema _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
vaatame...[/quote]Kuna tuleb fifa09 ps 3 ? Kui väljas siis kust seda hankida saab ? Ning müüa oleks 4 ps3 mängu. Mängudeks siis: Segarally NBA Fifa08 Pes08.[/quote]
Fifa09 väljas. Mina saan enda oma kätte hiljemalt reedel. Kaubamajja pidi müüki tulema 10-11 okt. Eks näis. Teistes kohtades veel pole Käisin kõik läbi..
Kui mingi hetk enda oma saad siis Online mängimisest oled huvitatud? [/quote]
Ega ma m6tlesingi muidu üldisemalt et kuna poodidesse tuleb! Ex ikka v6ib pelada fifa parim. Ega sa pole huvitatud mu pakutud mängudest?
Ei ole huvitatud, kuna need juba vanad ja uued tulemas ja GTA4 pole nii hea.. oleks mõni hea rallikas siis küll.. _________________ Aitan kaupadega USA-st. Ebay, paypal-iga maksmine, kaupade transport.
Pisikesest mutrist kaatriteni välja. Ise asun USA-s.
Kui paljudel on/kasutavad PS3 Eye Camera't - on ostmist väärt _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ma sain Eye of Judgementiga kaasa, ning peale selle et näiteks ka Burnout Paradise seda kasutab .. ei leidnudki rohkem otstarvet.
Muidugi saab seda kasutada kui tavalist veebikaamerat ka arvutiga.
Fifa 09 on ülihea(missiis, et ma veel eriti ei oska mängida, esimene jalkamäng ps3-mel mul, demosi olen mänginud enne). Ma sain selle lausa 3 päevaga game.co.uk-st kätte
logitech13, äkki täpsustad mis kaabliga sa ühendasid ja telerite mudelid (+ mis mäng/mängud "udused" on) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
osta jah hdmi juhe...pärast ise ka imestad kui ilus pilt tegelt on...ise ostsin arvutikeskusest mingi 115.- oli vist...aga neid peaks igas elektroonika poes olema müügil..
lisaks siia ka et graafika muutus oli mul nii suur et colin mcrae:dirt auto juhitavus muutus sujuvamaks... 8) _________________ PSN: Kilitapja
ehitama ei pea midagi...võtad mis kaabliga pilt-->mis resosi sul toetab( paned linnukesed ette ) --->ja siis valid soundi ka läbi hdmi kaabli...
ta järjest annab sulle need settingud...rasket ei ole seal midagi... _________________ PSN: Kilitapja
logitech13,
RGB -> Full
Super-White -> On
+ "mängid" teleka enda heledus/tumedus _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
keegi ps3eye'st lahti ei taha mõistliku hinnaga saada? ainuke trophy mis burnoutis puudu on see mille saab siis kui onlines kellelegi pildi saadad (ja siis saan platinumi) :P
hädapärast ostaks ehk selle ps2 eye'gi või laenaks korra mõne õlle eest vms :D
hädapärast ostaks ehk selle ps2 eye'gi või laenaks korra mõne õlle eest vms
Minu teada saad sellega vaid PS2-e mänge mängida ja chat'ida PS3-l
Ise plaanin ostu just LBP pärast... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
hädapärast ostaks ehk selle ps2 eye'gi või laenaks korra mõne õlle eest vms
Minu teada saad sellega vaid PS2-e mänge mängida ja chat'ida PS3-l :roll:
Ise plaanin ostu just LBP pärast...
ps2 eyetoy töötab ka kui trophyt tahta...
tegelikult töötaks isegi suvaline usb webcam aga pole ühtegi :P
tho see on tõsi et lbp jaoks läheks anyway vaja vist :)
kuna minu küsimise peale oli suur vaikus (eeldan et kõigil 100% seda anomaaliat ei esine) siis hoiatuseks panen uueasti asja kirja, et ps3 ostjat ei tabaks ebameeldiv üllatus nagu mind)
anomaalia ise: kui mängida gta4 või cod4 (ainult nende kahe mänguga siiani) vähemalt 30 minutit hakkab vent puhastusreziimis ehk siis täiel kiirusel tööle. põhiline on see, et kõik töötab ideaalselt aga ainult see ebameeldiv vuhin ületab isegi 360 mürinad. muumaailma foorumid on selle murega poste täis ja seda võib esineda kõigi mudelitega.
kuna minule müüja sellest mind ei teavitanud ja ma pold ka ühestki ps3 jamast kuulnud, sai see ilma ostutsekita ostetud, niiet väljavahetada võimalus on väga väike.
kui keegi arvab et teda see vuhin ei häiri või gta or cod ei huvita, siis võib mu 40gb ps3 ära osta, panen varsti müügiteema üles
kuna minu küsimise peale oli suur vaikus (eeldan et kõigil 100% seda anomaaliat ei esine) siis hoiatuseks panen uueasti asja kirja, et ps3 ostjat ei tabaks ebameeldiv üllatus nagu mind)
anomaalia ise: kui mängida gta4 või cod4 (ainult nende kahe mänguga siiani) vähemalt 30 minutit hakkab vent puhastusreziimis ehk siis täiel kiirusel tööle. põhiline on see, et kõik töötab ideaalselt aga ainult see ebameeldiv vuhin ületab isegi 360 mürinad. muumaailma foorumid on selle murega poste täis ja seda võib esineda kõigi mudelitega.
kuna minule müüja sellest mind ei teavitanud ja ma pold ka ühestki ps3 jamast kuulnud, sai see ilma ostutsekita ostetud, niiet väljavahetada võimalus on väga väike.
kui keegi arvab et teda see vuhin ei häiri või gta or cod ei huvita, siis võib mu 40gb ps3 ära osta, panen varsti müügiteema üles
mingid leheküljed tagasi keegi rääkis et tal vahetati ps3 välja selle tõttu...
mingid leheküljed tagasi keegi rääkis et tal vahetati ps3 välja selle tõttu...
Kusjuures mul sama teema Bad Companyga. Peaks ka vist hakkama välja vahetamist uurima, ehk võimalus saada 80GB asemele
meile soetati puhkenurka ps3 ja sellel oli gta4 kaasas. üks kolleeg vaatas teist, kes mängis ja küsis: 'miks sa õue ei lähe?? seal saab ka samamoodi nürilt ringi tuiata.' minu meelest parim review sellele mängule. ja graafika on ka ausalt ütelda nutune.
pseye jaoks on kaks/kolm spetsiaalset mängu (operation creature feature ja trials of topoc) ning pihutäis interaktiivseid (noh, niivõrd/kuivõrd) screensaver-eid (mesmerize ja tori-emaki). lapsed vehivad nende screensaver-itega vahel päris pikalt. eyecreate (filmimisproge) oleks päris lahe (efektid/filtrid jmss), aga tulemus on ultimatiivne kräpp (esiteks on reso väike ja teiseks kompressimine armutu). no, lapsed jällegi nahistavad. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
saan ma õieti aru, et kutt ehitas töötava virtuaalmehaanilise aritmomeetri?? mul hakkas halb praegu.. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.