Järjekordne uus rada on valmis saanud. http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1642 . Esimesed 3 korda sõidetud ja mulje on väga hea. Kui 1. korral oli aeg 4.36 siis 3. korral juba 3.50. Hakake aga harjutama!
Ei sõida. Mulle meeldib rohkem oma lõbuks sõita ja siis kui tahtmine tuleb, aga seal on reeglid ja kindlad päevad millal sõita. Kui ma väga punnitama hakkan, siis läheb sõit metsa kah.
Viimase aasta olen põhiliselt tournamendis sõitnud (u 20 000 km) ja kui rekordeid vaadata, siis maailma arvestuses on ajad esimeses tuhandes (kohad 140-960, vaid 2 rekordit 1106 ja 1281), eesti arvestuses jäävad rekordid 3 ja 80 koha vahele.
Järjekordne uus rada on valmis saanud. http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1642 . Esimesed 3 korda sõidetud ja mulje on väga hea. Kui 1. korral oli aeg 4.36 siis 3. korral juba 3.50. Hakake aga harjutama!
Ma eile leidsin RBREL foorumist selle raja. Kaardilugejat peab kuulama, muidu jäädki tiirutama
Aega ei vaadanud/mäleta aga Xsara ja Impreza N12 sõitsin. Muidu päris hea rada.
Oleks keegi oskaja, kes RBR-i natuke ringi kirjutaks, et radu/autosid jne saaks tavalistele lisada, mitte et peab vahetama. Tournament plugin-is on vähemalt shakedown ja saab radu eraldi valida. _________________ Imperfection is perfect
Mida ja kust ma pean alla laadima, et sõita snow czech,snow france, ptd on snow-france ja muid selliseid radasid? Installitud on "physics_snowfrance.rbz", aga snow france ikka sõitma ei lase.
Vana füüsikafaili (physic.rbz) võtad mängu kaustast ära ja paned teise kohta, et pärast vajadusel tagasi panna. Kui see (physics_snowfrance.rbz) on alla tõmmatud, siis paned selle oma mängu kausta, nimetad ta ümeber "physic.rbz". Nüüd pead sellesse uude "sonwfrance" füüsikafaili oma auto füüsika ka panema vastavalt cars.ini failile. Kui see on tehtud, siis pead saama pluginas neid võistllusi sõita. _________________ 80-ndate kung-fu filmid on tegijad.
Tänud muffello, aga see efekt on pea sama, mis sõita märga rada kuiva ilma rehviga. Lootsin midagi sellist, et lumi ja vallid ka olemas, nagu kunagi ammu oli mul mingi "muda mod" - tegi talve rajad kruusaseks. Talve rajad on küll väga realistlikud, enam läbi vallide hooga ei sõida.
2 päeva pole enam tournamenti sisse saanud. Panen kasutaja ja passi paika, aga sisse ei saa - "data error". Olen vaadanud, et mõned mängijad siiski katsetel saavad sõita. Samas aga saan "rbr.onlineracing.cz" lehele sisse probleemideta.
Probleemile oli väga lihtne lahendus - (igapäevaselt kasutan Firefoxi) olin IE brauseril kõik security optionid põhja lükanud ja see mõjutas ka teisi asju, segas ka Firefoxiga allalaadimist.
oleks üks kiire küsimus..
nimelt siuke probleem et mäng ei suuda jätta meelde nuppe. Paned kõik paika ja saab mängida. kuid kui minna mängust välja ja uuesti sisse siis on asjad kadunud. Mängin puldiga (Logitech Cordless Rumblepad 2). Arvutil peal Vista. Samas on arvuti olemas kus kõik töötab ja jätab meelde. Kaks mängu varianti olemas. Üks on selline mis on savegame ehk installi ei vaja - lihtsalt tõstab peale ja paned käima. Ühes arvutis töötab teises mitte. Teine variant mängust on installikaga ja sama probleem. Kuid meenus üks asi mida tegin vanemal arvutil. Nimelt tahtsin tööle saada vibrat (tulutu) kuid tuli lasta mingid failid registryst maha.. oskab keegi öelda mis failid need on.. lihtsalt ei mäleta. Ja muidugi kui keegi oskab aidata sellessuhtes et kuidas saada vibrat tööle puldil? ei tööta üheski mängus see asi. Plaadi pealt ka lastud tarkvara peale.
Keeruline tekst vb aga kes asja jagab peaks aru saama..
tänud!! _________________ E-mail: matt18@hot.ee
tervist, sõidan isegi rbri kasutajaks markx1509, nüüd see aasta siis läksin wrc peale tagasi, vahepeal proovisin n rühma.
Kiiruselt olen vist suht keskmine. Mõtlesin et võiks mingisuguse hinnafoorumi meeste vahelise võistluse teha.
ok.. nuppude värgi sai tööle.. kuid nüüd uus probleem.. õigemini kaks... nüüd peal arvutil XP ja crashib pidevalt välja.. patch on peale lastud.. 1.02
teiseks on see et raja rekordid ei jää mällu.. kui sõita aeg ära siis näitab, kui minna mängust välja ja uuesti sisse on vanad ajad. milles võid värk olla?? _________________ E-mail: matt18@hot.ee
ok.. nuppude värgi sai tööle.. kuid nüüd uus probleem.. õigemini kaks... nüüd peal arvutil XP ja crashib pidevalt välja.. patch on peale lastud.. 1.02
teiseks on see et raja rekordid ei jää mällu.. kui sõita aeg ära siis näitab, kui minna mängust välja ja uuesti sisse on vanad ajad. milles võid värk olla??
Kas seal ei olnud menüüs valik: "Save Progress" vms? _________________ möhhh..
Hea uudis!! Komistasin Youtube´s (http://www.youtube.com/watch?v=CqFzYmKCBTo) videosid vaadates järjekordse uue raja otsa "Eneryda" -- pole küll veel pacenotes´e, aga ehk on mehi , kes oskavad pacenotes´id valmis kirjutada.
Pilt oli ka, vähemalt mul natuke liiga teraline (sõiduteeosa just) - hakkas silmadele, aga muidu on hea kiire ja lai rada (u 10,5 km ja aeg peaks tulema parematel meestel alla 5min.) Raja saab siit---> http://www.megaupload.com/se/?d=JNS1X9VP
Mis toimub?
Esimest korda korraldatakse Eesti Race of Championsi. Osalejaid on kolmest liigast, F1CEL-st,LFS EE-st, ja RBREL-st. Mänguna otsustati kasutada rFactorit, mis annab küll F1CEL sõitjatele tohutu eelise, kuid kus oli valida paljude modide vahel ning sai teha ka oma enda RoC raja.
Millal?
RoC on planeeritud 31.-le jaanuarile. See on laupäevane päev. Alustatakse kella kuue paiku ning hetke plaanide järgi on lõpp umbes kell 8, kuid ilmselt nii kiiresti hakkama ei saada.
Kust saaks jälgida?
Kogu üritusest üritatakse teha ka otseülekanne. Kommentaatoriteks mehed metsast, ehk inimesed nendest samadest liigadest. Siiani puudub enamusel neist live tegemise kogemus, niiet ärge väga karmid alguses olge, küll nad hakkama saavad. Live aadress peaks tulema: mms://80.79.115.174:3350/roc*. Probleeme on tekitanud teised playerid, kuid WMP on alati hakkama saanud.
Veidi ka rajast ning modist mida kasutatakse.
Videoülevaade ütleb vist kõik:
Miks mul viskab mängu käivitades peale seda toojalogo ( valge tausta ) järgi khe mingi errori, Microsoft Visual C++ Runtime Libary
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. please contact the application's support team for more informaation
mille probleem ?:S WINDOWS VISTA !
Tõenäoliselt mängid läpakaga ja läpaka graafikakaart ei tööta selle mänguga korralikult kui üldse. Võimalik, et ka Vista ja graafikakaardi driverid Vistale ja see mäng ei käi kokku hästi.
Raske öelda.
Edit: RBRELi uus 2009 a. hooaeg on ka kohe algamas varsti. Kes huvitatud, vaadake järgi ajage roolilt tolm maha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.