|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
01.10.2008 21:40:12
|
|
|
Peaks asuma Raadil, rohkem neid vast ei ole. Siis tuled kesklinnast piki Narva maanteed Raadi poole. Sõidad mäest üles(Narva mägi) ja siis paned mööda uut teed otse edasi, kuni tuleb valgusfoor. Sealt keerad paremale ja paned edasi, kuni tee pmst saab otsa/jaguneb. Sealt keerad vasakule(peaks ka juba sildid juhatama).
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
02.10.2008 14:36:35
|
|
|
piix kus seal arkis on homod ikka koos, krt kui nõudlust on miks nad ei paku siis korralikult teenust, nemad saavad ju kasumit, nüüd pean ootama kuu aega kuni eksamile saan, samas autod seisavad tühjalt maja ees ja eksamineerijad kohvitavad puhkeruumis. Elagu Eesti Autoregistrikeskus
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
02.10.2008 14:50:47
|
|
|
| Kas heterod ei kohvita?
|
|
| Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
02.10.2008 15:16:43
|
|
|
Keegi peab ju tööd ka tegema.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
02.10.2008 16:57:22
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| mul on tuttav eksamineerija tallinna argis. see "kohvitab" siis kui sõitja välja ei ilmu ja seda juhtub päris tihti. |
kui kohale ei ilmu, kas siis läheb eksamiraha raisku?
teoreetiliselt peaks ju minema
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
02.10.2008 21:33:30
|
|
|
| peamaha kirjutas: |
| nemad saavad ju kasumit |
ARK vist otseselt riigilõivu niiehknaa enda kätte ei saa... ja äriettevõte ta ju ammugi pole (hoopis riigiasutus ja on ju teada mismoodi riigiasutustes üldjuhul asjad käivad) nii et mis kasumist siin rääkida...
Minul polnud küll muret see kuu aega oodata. Sai rahulikult sõitmist harjutatud, et siis kindla käe ja meelega eksamiajal sõitma minna
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
02.10.2008 22:08:17
|
|
|
terve suvi lubadeta sõitmist harjutatud, väike hirm tuleb ka varsti sinimundrite vastu, ükskord ju peab juhtuma, ptui ptui ptui.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
02.10.2008 22:17:57
|
|
|
| nii nii ma nüüd kah MEWO's. Meditsiini kursused on jubedad :S
|
|
| Kommentaarid: 118 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.10.2008 10:13:11
|
|
|
tehtud, raisk! 8)
sattusin pärnus ainukese nais-eksamineerija peale. tegin ühe suurema vea kah, aga käitumise idee oli õige, vaid teostus tiba aeglane.
isegi imestasin, et nii hästi läks. sest sama ja eelneva päeva lisa-õppesõitudel suutsin ikka tähelepanust tungitud vigu teha.
aga lõpp hea kõik hea, 13 kuud ja load käes
nüüd siis auto vaja ülevaatusest läbi saada ja siis on kõik valmis
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
03.10.2008 11:57:12
|
|
|
| peamaha kirjutas: |
terve suvi lubadeta sõitmist harjutatud, väike hirm tuleb ka varsti sinimundrite vastu, ükskord ju peab juhtuma, ptui ptui ptui.  |
Mul ka kahjuks novembri alguses selline seis ees.
|
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
03.10.2008 12:24:51
|
|
|
Tegin täna sõidu ära arkis, esimene kord oli. Nüüd saab sõita 8)
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
2 :: |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
03.10.2008 19:16:05
|
|
|
Kas on mõtet rooli ronida, kui "tegemine" võtab aega 13 kuud?
Ullikesi liiklus täis. Kes ei saa foori alt rohelisega minema, kes teeb parempööret 5km/h...
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.10.2008 20:02:27
|
|
|
| Linnavurle kirjutas: |
Kas on mõtet rooli ronida, kui "tegemine" võtab aega 13 kuud?
Ullikesi liiklus täis. Kes ei saa foori alt rohelisega minema, kes teeb parempööret 5km/h... |
ära nüüd üldista
töökaaslane suutis 4 aastat koolis käia, see tähendas küll seda et vahepeal üldse ei käinud jne aga sai siiski load kätte ning ei ole selline nagu kirjeldad
endal läks 10 kuud sisuliselt, sellest 4 kuud samas vahepeal sõitsin emaga legaalselt (see juhendajavärk ms)
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
03.10.2008 20:10:31
|
|
|
mismoodi ma suutsin kogu kupatuse siis 3 kuuga ära teha? ma olen mingi keenjus vä?
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
03.10.2008 20:19:42
|
|
|
lauri, sa pole ainus, mul läks küll B-ga 5 kuud aga sellest ~2 kuud oli uue eksami ootamine, CDE võttis kokku 2 kuud :p
Kurat, mida te seal koolis teete ? Vaevalt sõiduõpetajad paari aastaga nii kehvaks muutunud on, et õpetada enam ei suuda... Ja kui sõita ei oska võtke lisatunde aga mitte nii, et korra kuus käid õppesõidus ja väide, et õpetajatel pole aega... no siis leidke autokool kus on aegu või laske mõnel sõita oskaval vanemal/sugulasel juhendajapaberid teha...
_________________ Elektri hind koos tasudega |
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.10.2008 20:28:22
|
|
|
ref, mina sõitsin keskmiselt kord nädalas vist niikaua kuni ametlikke sõidutunde võtsin
peale seda 2x päevas eraautoga 3 kuu jooksul ning siis 4 sõidutundi et õpetaja veenduks et ma nüüd oskan sõita ja siis juba arki
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
03.10.2008 20:32:57
|
|
|
| No ma ei tea..mul autokooli minekust kuni lubade kättesaamiseni läks aega miski 11 kuud, eks autokoolis sai vahepeal kord kuus sõitmas käidud jms..ja eks oli seal muidki põhjuseid. Aga ARK's tegin sõidu esimese korraga ära, olgugi et tolle päeva hommikul oli palavik 38,9.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
03.10.2008 20:35:56
|
|
|
mikk36, miks ? Kokku on vaja läbida 40 sõidutundi (ok, koolid teevad 2 tundi korraga, so. 1h sõidad). See tähendab, et autokool kestab vähemalt 20 nädalat (st. mingi 2 ja pool kuud)... sellisest õppimisest pole kasu eriti, järgmiseks tunniks unustad poole ära juba.
Ok, ise sõites on veidi kasu asjast, ma eeldan, et sul istus kõrval keegi, kel sõitmisest aimu ja juhendas, selgitas kus vigu tegid ja mida oleks paremini saanud ?
Niisama autoga kulgemine annab juurde ainult nö. julgust sõita, mitte aga kogemusi ja teadmisi õigesti sõitmisel. Näiteks mu autokooli õpetaja õpetas veidi valesti - pööretel jms asjadel sidurit libistama, see lollus on aga mulle siiani külge jäänud, teinekord unustan end ja libistan kenasti... (pole autole just tervislik) - loo moraal on selles, et kui õpid ühtmoodi (valesti) siis sellest on kuradima raske lahti saada... ise õppides võib aga kenasti mõni lollus külge jääda (näiteks regulaarselt unustad mõnd märki või ei viitsi jälgida pidevjoond ja vahetad rida jms asjad... mis iganes kahesõnaga)
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
03.10.2008 20:37:56
|
|
|
Inimesed võiks endale aru anda, kas sobivad rooli või mitte. Direktoriks igaüks miskipärast ei lähe, aga roolis peavad kõik olema (ehhki on täiskohaga blondiinid liikluses).
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.10.2008 20:44:57
|
|
|
ref, miks mida ?
mul oli põhiline probleem see, et ei märganud kõiki märke, mitte et ei suutnud teiste autode seas liigelda
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
03.10.2008 20:54:43
|
|
|
mikk36, miks sellesmõttes, et miks autokooli sõitu vaid korra nädalas oli? kas mingi kooli poolne blokk või ise ei pannud aegu kirja vmt ? Sessuhtes, et seadus (või määrus, täpselt ei tea, eelmine sügis autokoolis räägiti) ei luba teha mitut sõitu ühel päeval, kuid keegi ei keela iga päev sõitmas käia.
Oleks mul autokool käsil käiks ma küll pea, et iga päev sõitmas, et võimalikult kiirelt asi nö. kaelast saada... olen ma ainus selline ?
Aga jah, mu meelest võiks autokooli õpe olla pikem, asjalikum ja intensiivsem - nii kuu/paar igapäevaselt tunnike sõita annaks päris hea baasi (~50h sõidukogemust), praeguse seaduse järgi ju eeldatakse, et 20h autoroolis annab piisava koolituse ja kogemuse, et näiteks tipptunnil tallinna kesklinnas hakkama saada.
Samas, enamik, kes ARK eksami vabalt ära teevad, on enne autokooli või autokooli ajal ise oma autoga harjutamas käinud (kes seaduslikult, kes mitte) - see peaks eelmist mõtet veidi toetama...
Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral ? (usun, et neid on, kuid vähem kui neid, kes on lisaks harjutanud )
Ja tõesti, kõigil ei ole liiklusesse asja...
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
03.10.2008 20:59:15
|
|
|
| tsitaat: |
Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral ?
|
Mina olen. Käisin ainult autokoolis sõitmas ja tegin eksami ka esimesel korral.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.10.2008 21:01:51
|
|
|
ref, võibolla oli ka kaks korda nädalas, kes mäletab seda mis 4a tagasi oli
praeguseks kokku läbitud kilomeetreid 60-70k kanti vast
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
03.10.2008 21:06:02
|
|
|
| ref kirjutas: |
| Oleks mul autokool käsil käiks ma küll pea, et iga päev sõitmas, et võimalikult kiirelt asi nö. kaelast saada... olen ma ainus selline ? |
Ei ole, isegi oleks iga päev käinud kui võimalus oleks. Kõik ei ela linnas autokooli "kõrval". Autokooli ajal elasin linnast 5 km kaugusel ja pidin bussiga linnas käima, mis alati ei sõitnud siis kui mul oleks kõige parem olnud.
Teiseks on sõiduõpetajatel mitu inimest ja tihti langevad nende meelis/vabad ajad kokku. Vähemalt mul oli tihti nii, et ideaalsed ajad olid juba kinni.
Ise tegin 5 kuud, mõni samal kursusel sai 3 kuuga hakkama.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
03.10.2008 21:15:35
|
|
|
| Mart352 kirjutas: |
Ei ole, isegi oleks iga päev käinud kui võimalus oleks. Kõik ei ela linnas autokooli "kõrval". Autokooli ajal elasin linnast 5 km kaugusel ja pidin bussiga linnas käima, mis alati ei sõitnud siis kui mul oleks kõige parem olnud.
Teiseks on sõiduõpetajatel mitu inimest ja tihti langevad nende meelis/vabad ajad kokku. Vähemalt mul oli tihti nii, et ideaalsed ajad olid juba kinni.
Ise tegin 5 kuud, mõni samal kursusel sai 3 kuuga hakkama. |
Ma käisin esimest korda autokooli ~4km jala, tõsi, iga päev sõite polnud, kuid sai orgunnida ja ~3-4x nädalas oli miimimum, vahel ka 2h jutti..
Pigem oli mu "nutt ja hala" suunatud linnades elavatele ning kuid ja aastaid autokooliga maadlejatele (maal ja kuhugi kaugele õppesõitu tegema käies on veidi teised teemad - nõus, ei saa häid aegu ja väga sant on kuhugi sõitu käia igasuguse ilmaga).
Reeglina kas ei viitsita vaba aega leida või ei taheta õpetaja kriitikaga nõus olla (õpetaja on närvihaige ja ei lase sõita jms - ok, vahel ongi nii aga tihti on õpilane ise ka vastav) ning venitatakse... Samuti ei tunnistata tihti endale seda, et tegelikult ei oska ja kui siis õpetaja soovitab lisatunde minnakse kohe kooli vahetama - loll õpetaja/kool, tahab räigelt raha, nõme värk...
Mul omal täditütar, kes vist juba kolmandat aastat üritab - ei taha halvasti öelda aga ma loodan, et tal see ei õnnestu, küll ei sobi üks õpetaja ja küll on sõidutunnid liigalt kallid ja küll on teooriaeksam nõme ja veel mustmiljon häda. Sellise suhtumise korral on ühistransport oluliselt õigem valik.
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
03.10.2008 21:16:22
|
|
|
| Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral? |
mina näiteks
sõidutunde tuli kokku 18.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
03.10.2008 21:17:59
|
|
|
[quote="lauri"]
| Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral? |
mina näiteks
Olen, nii A kui ka B esimese korraga
8)
|
|
| Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
03.10.2008 21:26:55
|
|
|
ref kirjutas:
Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral?
|
Mina näiteks. Ma käisin autokoolis ligi 11 kuud seetõttu, kuna kooli kõrvalt kõik ajad ei sobinud ning lisaks olid Odiumis metsikud järjekorrad. Sel põhjusel ka autokool venis. Muidugi ei saa märkimata jätta et esimene sõiduõpetaja oli eriline närvihaige kes tegelikult ei tohikski õpetada,minu arvamus on selline. Ja normaalne on 40 sõidutundi, mul tuli kordades rohkem. Põhjuseks sõiduõpetaja ning asjaolu et varem olin sõitnud ühe korra autoga.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
03.10.2008 21:31:34
|
|
|
| lauri kirjutas: |
mina näiteks
sõidutunde tuli kokku 18. |
lauri, järgmine kord quote'i sulgudes olev osa ka Ma olen täitsa kindel, et päris mitmed on ARK eksamid esimese korraga ära teinud ja pole samal ajal lisaks harjutanud.
Aga kas sa tõesti polnud kordagi varem autoroolis olnud ? Isa või vanaisa ei lasknud harjutada ? St. mida mõtlesin on see, et palju on olnud neid, kes istuvad elus esimest korda juhiistmele autokoolis, mujal ei harjuta ning siis teevad edukalt eksami ära?
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
03.10.2008 21:34:35
|
|
|
Aga kas sa tõesti polnud kordagi varem autoroolis olnud ?
|
Mina istusin autokoolis esimest korda rooli
No ei olnud lihtsalt autot. Vaene aeg
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
03.10.2008 21:37:42
|
|
|
Aga kas sa tõesti polnud kordagi varem autoroolis olnud ?
|
Mina näiteks olin ühe korra ennem autot juhtinud, kuid see oli miski aastaid ennem kui ma autokooli läksin. Ja varem ei old istunud, kuna isa on meremees ja ta tihtipeale oli merel ning aega õpetada ei olnud. Vanaisa eriti ei tahtnud lubada autoga sõita ning ega ta ise ka eriti sõitnud.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.10.2008 21:43:49
|
|
|
Kas on võimalik nii, et platsisõitu autokoolis pole?
mul on kohustuslikust 40 korrast läbitud 37, kuid platsil pole seni käinud
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
03.10.2008 21:48:00
|
|
|
| Amphor, jah.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
03.10.2008 23:48:46
|
|
|
Ma tegin autokooli u. 5-6 kuuga. Esimesed 3 kuud venisid seetõttu, et õpetajal polnud vabu aegasid, sealt edasi venis kuna Plekkliisu üritas mind kinni hoida. Viisin paberid mujale, sain lõputunnistuse kätte ja jäin ARK'i järjekorras ootama.
Teooria 2. katsel ja sõit ka 2. katsel.
Kokkuvõtvalt niipalju, et Plekkliisut ma eriti soovitada ei julge. Vabasid sõiduaegasid pole, lõpuks võidaks stoppama hakata.
|
|
| Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
225 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
03.10.2008 23:52:54
|
|
|
| Kui keegi teab kus saaks kiirelt ja lühidalt (ühe päevaga) esmaabikoolituse teha, siis andke tuld.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
04.10.2008 09:26:28
|
|
|
aga seljuhul mis ma ette võtan, kui ARKis tuleb platsil sõita, parkida jne.
Ise kuskil harjutada vist...
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.10.2008 09:37:22
|
|
|
Ma tegin ka ARK'is esimesel korral eksamid ära. Autokooli peale läks vist 6 kuud, Novembri lõpust algasid teoorialoengud iga nädal ja mingi hetk hakkasid sõidud (nädalas korra-kaks, 2 sõidukorda järjest) kuna ma ei olnud eriline rooliblokk, siis kõiki sõite ma ära ei jõudnudki teha, õpetaja tegeles pigem nendega, kelle sõiduoskused olid veidi vajaka. Kooli teooriaeksam oli väike komistuskivi (teema oli selles, et iga teooriatund tehti kirjalikke tunnikontrolle ja kui seal paar valet vastust olid, läks mingi x arv küsimusi eksamile juurde) aga kuna sellel ajal juba olid ka ARKis järjekorrad suured ning ajad pandi ette kinni, ei jäänud muud üle, kui öeldi, et nüüd on ARK'i minemise kord ja asi klaar. Juhiluba tuli 23.4.2004
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
04.10.2008 11:19:48
|
|
|
Paljud siit on ainult autokoolis sõites saanud oma juhtimisõiguse esimesel korral ?
|
Ka mina sooritasin nii sõidu kui teooriaeksami esimesel korral. Ainus autojuhtimise kogemus enne autokooli oli kunagi ammu tatikana 100m roolis istuda (jalad ulatusid napilt pedaalideni)
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.10.2008 11:24:22
|
|
|
mina elasin 8 aastat teadmisega, et ma ei saa mitte mingisugust juhtimisõigust ja sellest tulenevalt ei tegelenud selle aspektiga enam: siklid ja mopid müüsin maha kui teise linna kooli läksin. perearsti vahetus ja mu expromt küsimus, et kas ma ka saan, tõid positiivse tulemuse. nüüdseks on siklig 2 aastat ja 1 nädal käes, autot neli kuud. rikkumisi ei ole. eksamid esimesel korral sooritatud..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.10.2008 11:28:19
|
|
|
oot...miks ei pidanud saama?
Mul keska ajal rääkis üks õpetaja sama värki...temal oli silmadega teema
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.10.2008 11:36:26
|
|
|
oli silmadega teema
|
mul on kah.
aga autokoolidest veel. ma tegin sikli andres tikk u ja tema " ritmo " kaudu. autot hakkasin ka seal tegema. kui meediasse ilmus see piitsutamise keiss, kadus tikk kolm nädalat enne seda " kiiresti määramata ajaks välismaale" ja mulle väljastas koolitõendi keegi raido, otsida ei viitsi.. õnneks joppas nii, et sain peale tõendi saamist väga kiiresti argis asjad aetud ja roosa plastiku kätte. vahepeal oli isegi hirm, et ritmo antud tõendid võidakse tühistada ja load seeläbi kehtetuks tunnistada.. aga kõik laabus: piitsutamises sõõdistanud poiss, keda ma ka korra nägin, võttis vist oma süüdistused tagasi ja kuriteo koosseisu puudumisel lõppes see asi ära. tiku musta seat leon i ei ole ka linnapeal näinud enam.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t1m0
HV vaatleja

|
04.10.2008 13:13:05
|
|
|
11 september 2007 läksin autokooli ja 3 detsember samal aastal sooritasin ARK'i sõidueksami ja jäin lube ootama.
Kõik suutsin ühe korraga ära teha ja sõidutunde jäi ka päris palju tegemata. Kevadel aga plaan uuesti minna, A ja C kategooriate järgi.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru
|
05.10.2008 04:33:35
|
|
|
midagi 2-3 kuu vahele jäi autokooli astumisest juhiloa väljastamiseni. autoga tuli sõidukordi neli, tsikliga null autokooli tsikkel oli lihtsalt katki ja tsikli tunnistus anti juhul kui vastasid jaatavalt küsimusele "kas sa sõita oskad?" aga no eks see oli eelmine sajand ka
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.10.2008 07:39:32
|
|
|
kaasvõitleja batman rääkis, et kui ta omal ajal Aini lube tegi, siis esimene sõidutund nägi tegelikkuses välja nii, et kaevati vana jawat sõiduõpetaja keldrist/laoruumist välja ja aeti käima. kah " eelmine sajand" teine tuttav lasi omale kunagi samamoodi pandud Aini lubadesse tagasi panna. load on piiranguta, tema reaalne sõidukogemus on paar kilomeetrit voshodiga. sellel aastal ta ratta selga isegi mitte proovima ei saanud.. aga ARK lasi tal ainult teooriaeksami uuesti teha. sõitma ta ei pidanud kategooria ennistamiseks.
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
09.10.2008 21:16:00
|
|
|
kas ARKis saab sõidueksamile minne valida ka, kas diisel või bensiin?
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|