Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
02.10.2008 18:49:05
Viasati komplektiga vabade kanalite vaatamine. |
|
|
Nimelt kui hästi saab vaadata vabasi kanaleid Astra pealt viasati komplektiga?
Möned on rääkinud et ei v6ta vabade kanalite pilti ette jne.
Ehk räägiks need kel kogemust veidi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
02.10.2008 19:45:53
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
Viasat on piiranud tuuneri softis nähtavate kanalite nimekirja. Sellest ka see linnalegend. Kõike ja kõiki vabu ei näe.
 |
Mul seisab eelmisest majaomanikust üks Pace Viasati ds230nv tuuner. Mõtlesin, et viskan minema, aga seda postitust lugedes tekkis mõte, et kas seda softi kuidagi muuta ei sa, et tuunerit tavaliseks tuuneriks muuta?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.10.2008 10:51:46
|
|
|
Viasat on piiranud tuuneri softis nähtavate kanalite nimekirja. Sellest ka see linnalegend. Kõike ja kõiki vabu ei näe.
 |
... oleneb komplektist ehk ikka ?
Mul vedeleb siin üks Viasati Thomson DSI4200
... ja sellel küll mingit piirangut ei paista olevat, vähemalt ei mäleta, et omal-ajal miskit leidmata oleks jäänud selle karbiga
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.10.2008 11:10:20
|
|
|
... see apastraat seisab mul kuskil kapiotsas karbis, ei viitsi jamada sellega enam aga no ei mäleta, et selle ja HVR4000 leitud kanalite arv oleks just kolossaalselt erinenud, võib-olla oli sealt midagi spetsiifilist puudu, mida ma ei osanud tähele panna, kuid need, mida mina otsisin, leidis küll kõik üles ...
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
26.10.2008 21:56:38
|
|
|
DigeBeni, tee sellega kiire test - pane 19e peale ja skänni, vaata, palju kanaleid leidis ja siis vaata palju neid lyngsat'is kirjas on või palju näiteks driim leiab. Vahe on kolossaalne! |
bullshit Vaatan ise Thomson DSI 4200-ga Astra ja Hotbirdi vabu kanaleid ja sisse loeb ta absoluutselt kõik FTA kanalid, mis neilt sattidelt tulevad Küll, aga on osade (suht väheste) vabade kanalite puhul ekraanil kiri "tundmatu operaator" ja pilti ei näita. Kuid ka neile vähestele, Viasati poolt mitte tunnustatud kanalitele, on osadele võimalik väikse nipiga pilt ette saada. Aga see on Thomson 8) Pace ja Samsungi junnidega on asi tõesti natuke nutusem Samas saab siiski ka nendega vaadata enamust populaarsematest vabadest kanalitest.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|