Milleks maksta ilget pappi mängu eest ja siis teiste savesid kasutada ? Siis võid ju juba koodidega ka lasta _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
Momor32 mälukaart koos mementoga on abivahend, et saada käima vajalikud programmid. Ma arvan, et alla 700.- seda sakätte ei saa, niiet lihtsalt selle 1 operatsiooni teostamiseks pole asi mõttekas. Samas memor32 igati lahe asi lihtsalt savegamede ga jauramiseks. Esiteks tal palju ruumi 32mb. Teiseks, sa saad oma saved tõmmata arvutisse ja vastupidi. Niiet igati hea asi. Aga kui tahad originaalmälukaarti bootivaks, mine parem mõne sõbra juurde, kellel olemas vajalikud asjad. Või kui pole sellist sõpra, kuuluta siin oma soovist. See selline väike töö, et 1 ajab asja ära.
Ja kui ma teen oma mälukaardi bootitavaks, siis ma saan selle abil mänge mälupulgast laadida(ja Memor32-t mul edaspidi ei ole vaja),või mis?
Jep. Näiteks veel 1 variant, kui sind ei huvita igast pudi-padi ja tahad ainultmängida ja kõik. Sedasi panin 1 sugulasele uLaunchElf asemele bootima USBAdvance. Installid pulgale mängu, pulk pleikarisse ja kõik. Aga igast tehnofriikidele soovitan soojalt seda ULE versiooni. Ja mainimata jäi 1 pisiasi veel. ULEga saab ka kopeerida mängude seive ja midagianes mälukaardilt ja vastupidi näiteks usb pulgale. Sedasi saab ka oma seive arvutisse.
Nagu aru sain sul see Memor32 olemas? Äkki saaks sul seda kuidagi laenata?
Plaan siis osta endale SpeedLinki PS2 DVD pult ja tahtsin paari asja küsida:
*Sellel Speedlinki omal tuleb kaasa ka vastuvõtja millele saab teise puldi otsa panna, aga olen kuulnud, et osadel Fat ver. on võimalik ilma selleta, et mingi vastuvõtja on sisse ehitatud ning tahtsin teada, kas ka minu omal on ning mis on vahet. Minu mudel on: "SCPH-30004".
*Kas puldiga on võimalik ka ps sisselülitada, niiet ei pea koguaeg ronima ps2 juurde? _________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Nii tegin kõik nagu JOKKER666-e õpetuses kirjas oli (moditud-ps2). Sain sinna uLaunchElf sisse ilusti mälukaardilt buutides, aga kui tahan seal selle USB advance .elf faili tööle panna läheb pilt mustaks ja freezib kinni. Ainult reset aitab. MCboot läks sealt ilusti tööle. On mingeid alternatiive USB advance-le? _________________ O_o
djelton, Kui õieti mäletan , siis viimane pekk konsool oli SCPH-39004 ja sellel oli IR vastuvõtja sisse ehitatud - pesitses täpselt On/Off ja Eject nupu vahel . SCPH-30004 tuli vist paraku IR vastuvõtja külge panna !
furyy, ma kasutan mäluka pealt mängude mängimiseks mälupulka mitte ps2 hdd-d ja seal lehel on ainult HDloader mida minumeelest mälupulgajaoks kasutada ei saa. _________________ O_o
minul on need augud kasutamata, ps2-st tuleb sama juhet mööda scarti ka heli ja mängivad teleka kõlarid.
ma olen aru saanud, et sinna rca otstesse saad panna kas näiteks dvd pleieri rca otsa ja siis lülitiga valid kumba pilti telekas näitab, et kas siis dvd oma või ps2 oma
ja loogiliselt peaks sealt kätte saama ka ps2 helisignaali mida siis näiteks kodukinosse edastada (koju jõudes peaksin katsetama)
Õigesti on meelde jäänud 8)
Mul läheb sinna veel üks scart, nimel arvuti oma. Samas saab selle vist omakorda RCA-sse suunata vist... _________________ Tunguusia tundraahv
Nii tegin kõik nagu JOKKER666-e õpetuses kirjas oli (moditud-ps2). Sain sinna uLaunchElf sisse ilusti mälukaardilt buutides, aga kui tahan seal selle USB advance .elf faili tööle panna läheb pilt mustaks ja freezib kinni. Ainult reset aitab. MCboot läks sealt ilusti tööle. On mingeid alternatiive USB advance-le?
endal täpselt sama jama ning lahendust pole leidnud....tüdinesin ära juba paar kuud tagasi, kõik pakutud variandid andsid alati sama tulemuse-MUST PILT ja jookseb kokku, muu toimib ladusalt , saan filme, muusikat läbi HDD,mäluka kätte boodib mälukaardi pealt jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.