Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Arvuti küsib koguaeg parooli ja userit kui kohalikku võrku minna... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.10.2008 16:44:53 Arvuti küsib koguaeg parooli ja userit kui kohalikku võrku minna... vasta tsitaadiga

Miks see nii teeb? Kuda ma nii saan teha, et enam ei küsiks neid. Nimelt on kataloog ühes masinas kuhu läbi võrgu vaja minna kuid koguaeg küsib parooli ja userit, isegi kui vajutan, et remember siis seda ta ei tee :/
Oleks hädasti abi vaja..
Ühes masinas Vista ja teises XP muidu ka.. Vista masinaga siis üritatakse minna XP arvutis olevasse kausta ja koguaeg vaja parool ja user sisse toksida. Kuid, mis mõte sellel paroolil ja useril üldse nii on thumbs_down.gif Üks inimene tohib seda ainult teada ja nii peaks see inimene koguaeg kohapeal olema....

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.10.2008 17:12:29 vasta tsitaadiga

Kas tahad, et parooli poleks või tahad, et parool jäetaks meelde ega küsitaks iga kord?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.10.2008 17:49:12 vasta tsitaadiga

Tahan, et ei küsitaks enam
tagasi üles
innar11
HV kasutaja
innar11

sõnum 01.10.2008 18:12:10 vasta tsitaadiga

endal sama jama..
ja lisan veel seda, et kui firewall peal, siis ülteb et network path not found..
ja kui firewall maas, siis küsib kasutajat ja parooli..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 01.10.2008 18:35:22 vasta tsitaadiga

Ressurssi (faile/printerit) jagavas arvutis (st serveris) peab lihtsalt olemas olema sama kasutajatunnuse ja parooliga kasutaja* või siis peab ressurssi välja jagama Guest kasutajale (anonüümne ja paroolita kasutaja). Viimasel juhul puudub muidugi võimalus ressursi kasutust mingile kasutajate grupile piirata - kõik kes on serveriga samas kohtvõrgus, saavad ka jagatud ressursile ligi.
Kolmas võimalus on kasutajatunnus ja parool salvestada "Manage My Network Passwords" abil. Kui sa sellele kasutajale parooli ja kasutajatunnust avaldada ei taha, pead seda tegema ise oma käega. (CP -> User Accounts -> <nimi> -> Manage My Network Passwords)

Kõige parem lahendus töökindluse ja turvalisuse seisukohalt on muidugi esimene.

* kui sellel kasutajal pole serverisse õigust konsoolilt sisse logida, tuleb see ära keelata: gpedit.msc -> Local Computer Policy -> Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> User Rights Assignment -> Deny Logon Locally -> Add User or Group -> Advanced -> Find Now... -> valid kasutaja -> OK jne

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.10.2008 09:18:49 vasta tsitaadiga

Aitas siis selline asi:

On the XP machine, create a new administrator account and assign a password to it, go to start > run > type in secpol.msc. That will open a window called Local Security Settings. Expand Local Policies > User Rights Assignment > and it the right pane, double click "Access this computer from the network". Remove "Everyone" from the list and add the username you have created.

Also make sure you have something shared on the XP machine.

Ainult, et everyone jätsin ja lisasin sinna läppari kasutajanime kohalikust võrgust icon_smile.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Arvuti küsib koguaeg parooli ja userit kui kohalikku võrku minna...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.