Kvaliteet on jama ja väga vaikne, aga oskab keegi öelda mis looga tegu? Ma olen seda igalpool kuulnud ja paljud tuttavad ka, aga nime ei oska keegi öelda. Sõnade järgi googlest kah üles ei leidnud.
tere. otsin ühte räpilugu. algab nii, et alguses on lihtsalt muusika ja kui mees laulma hakkab siis sõnad on inglise keeles kuidagi nii.... 60% willpower, 20% luck... jätkab nagu neid protsente.
täpsemalt ei oska kahjuks kirjeldada. hea trenni lugu on _________________ ostan, müün ja kahetsen
Kvaliteet on jama ja väga vaikne, aga oskab keegi öelda mis looga tegu? Ma olen seda igalpool kuulnud ja paljud tuttavad ka, aga nime ei oska keegi öelda. Sõnade järgi googlest kah üles ei leidnud.
Eurospordi pealt näitab aeg-ajalt mootorrattavõistluste (motogp ja kross) niiöelda vaheklippi, kus taustaks mingi rokilikum lugu väga meeldejääva kitarrikäiguga. Keegi tuvastada oskab?
ZHI-VAGO - celebrate the love, mis läks sujuvalt üle Paradisio - bailando peale. miski megamix ehk?
Noh, see pubis salvestatud, ju lihtsalt mingi miximise progega kokku lastud. Aga tänud loo nime andmise eest, saan siis nüüd uurida, mis remixe ja asju leidub.
Klaver mängib taustal vat seda tahaks
Kuna endal on see sama lugu ja ilma sõnadetta sama lugu aga siiski tahaks aiunult seda klavri pala ehk keegi oskab öelda mis nimega see on.
Eurospordi pealt näitab aeg-ajalt mootorrattavõistluste (motogp ja kross) niiöelda vaheklippi, kus taustaks mingi rokilikum lugu väga meeldejääva kitarrikäiguga. Keegi tuvastada oskab?
heh, lõin teema lahti, et sama küsimus siia visata ehk tõesti keegi oskab aidata? _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.