Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP DV6599 laadija märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
auditehh
HV kasutaja
auditehh

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.01.2008 16:16:43 HP DV6599 laadija vasta tsitaadiga

Asi siis selles et laadija suriseb ja läheb väga tuliseks laadimise ajal läpaka taga. Üle 5-10 sekundi laadijat käes hoida ei saa, sest siis hakkab juba kätt põletama. Muidu iseenesest ta töötab ja laeb aga kas peabki laadija selline olema icon_question.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 27.01.2008 17:45:51 vasta tsitaadiga

vaevalt
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 27.01.2008 19:16:34 vasta tsitaadiga

Servicenet tegeleb Pavilionide garantiiremondiga ja vaadates palju neid läikivaid jubedusi seal käinud on, siis nendelt küsides peaks adapteri kohta ka mingi adekvaatse vastuse saama...
tagasi üles
auditehh
HV kasutaja
auditehh

sõnum 27.01.2008 20:40:57 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Servicenet tegeleb Pavilionide garantiiremondiga ja vaadates palju neid läikivaid jubedusi seal käinud on, siis nendelt küsides peaks adapteri kohta ka mingi adekvaatse vastuse saama...

Tänud, saatsin neile maili homme ehk saab siis rohkem teada selle adapteri kohta.
tagasi üles
totukas
HV vaatleja

sõnum 28.09.2008 22:10:22 vasta tsitaadiga

Ja mis lahendus on? Minul sama problee, aga garantii juba läbi. Kuna mulle esinduses öeldi, et laadiale on garantii vaid 3 või 6 kuud (ei mäleta ka kumb) ja see juba läbi... Aga see surisemine käib meil kohe päris algusest,a ga kahjuks ei olnud aega mul esindusse minna ja rumal olin ka, et kohe ei läind...
tagasi üles
auditehh
HV kasutaja
auditehh

sõnum 05.10.2008 22:09:38 vasta tsitaadiga

totukas kirjutas:
Ja mis lahendus on? Minul sama problee, aga garantii juba läbi. Kuna mulle esinduses öeldi, et laadiale on garantii vaid 3 või 6 kuud (ei mäleta ka kumb) ja see juba läbi... Aga see surisemine käib meil kohe päris algusest,a ga kahjuks ei olnud aega mul esindusse minna ja rumal olin ka, et kohe ei läind...

Elionis käisin kunagi muret kurtmas ja öeldi et kui tahan lasta seda kontrollida siis oleksin laadiast ligi 2 nädalat ilma. Nii kaua ilma arvutita olla aga ei saanud ja kasutasin seda edasi. Praegu läheb ta siiani päris tuliseks ja piriseb parajalt aga töötab endiselt. Kahtlane on see asi aga töötab, nüüd garantii arvutile ka läbi, nii et kui lõpetab toimimise siis tuleb ise uus osta.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP DV6599 laadija
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.