Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KuriVaiM1
HV veteran

|
25.09.2008 20:22:03
|
|
|
in-sane kirjutas: |
Oskab keegi öelda kuidas see volumetric smoke ja wet surfaces sisse lülitada...mängus seda teha ei anna...Jooksutan Vista 32 biti peal |
seadista full dynamic lighting DX10 all
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Permo
HV vaatleja
|
25.09.2008 21:34:01
|
|
|
Nojah,1.5.04 patch peal aga see tekitas mul uue bug-i.Iga kord kui üritan Gordonist Garbage-isse või kuhugi mujale tulla tuleb tavaliselt küsimus"Do You Wish To Move To Next Area?"
Vastusevariandid peaksid olema "Yes" või "Ei".Aga mul on ainult "Yes" ja kui ma sellele vajutan siis ta ei liigu järgmisesse alasse vaid läheb tagasi nagu ma oleks "No" vajutanud.Olen proovinud mingit gamedata muutmist ,kuid mul see ka ei aidanud.Ei tahaks nagu uut mängu kah alustada.Seljas SEVA suit,relvades HPSS (vms) ja Scope-iga Ak ,mis on seni parim relv mida minu arvates upgrade-ida on mõtet ja tasub ära.14 000 rubla kah ja korralik Detector...
|
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
25.09.2008 21:41:47
|
|
|
Permo, umm , travel fix oled proovinud ?
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
25.09.2008 21:57:25
|
|
|
travelfix pluss midagi nippet-näppet juurde ja ei peagi TravelFixi pärast täitsa otsast alustama
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
25.09.2008 22:13:45
|
|
|
Sry rahvas...minu viga...ei pannud tähele alguses, et lighning quality alla tekib veel üks valik... mis siis DX 10 jaoks...aga jah sellega katsetades on suht võimatu mängida eks peab vist raudvara uuendama vms....aga jah suht aegluubis oli kõik, ükskõik kas olid päikese varjud peal või ei...aga travelfix ka ei tööta alati....igaljuhul kui ühest kohast teise ei saa siis proovige teist kohta...ma ei saanud näiteks army warehouseist red forestisse...aga siis läksin prükkari kaudu sinna ja kõik töötas. Tänaseks siis läbi tehtud ja hea oli...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
26.09.2008 07:56:20
|
|
|
Permo kirjutas: |
Nojah,1.5.04 patch peal aga see tekitas mul uue bug-i.Iga kord kui üritan Gordonist Garbage-isse või kuhugi mujale tulla tuleb tavaliselt küsimus"Do You Wish To Move To Next Area?"
Vastusevariandid peaksid olema "Yes" või "Ei".Aga mul on ainult "Yes" ja kui ma sellele vajutan siis ta ei liigu järgmisesse alasse vaid läheb tagasi nagu ma oleks "No" vajutanud.Olen proovinud mingit gamedata muutmist ,kuid mul see ka ei aidanud.Ei tahaks nagu uut mängu kah alustada.Seljas SEVA suit,relvades HPSS (vms) ja Scope-iga Ak ,mis on seni parim relv mida minu arvates upgrade-ida on mõtet ja tasub ära.14 000 rubla kah ja korralik Detector...  |
Travelfix on mõttetu Proovi parem TravelMODi
tsitaat: |
For version 1.5.0.4.
This mod enables all level changers within a level, and also
sets the Guides travel prices to zero, so you can move freely
around the zone independently from the main storyline. |
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait6
HV vaatleja
|
26.09.2008 13:58:27
|
|
|
Sain siis kah Clear Skyd proovida. Masendus tekkis peale kohe... Ei anna võrreldagi esimese osaga (+Oblivion lost mod oli ka peal). Ainuke pluss mis oli, oli relvade ja armori upgrademis võimalus. Tüübid oleksid võinud ju lihtsalt esimesele osale expansion packi teha, kus on uued tegelased, mapid ja relvad ning veits ka graafikat paremaks teha. Praegu on küll nii, et uuem osa jookseb hoopis halvemini, graafika siis kokkuvõttes halvem kui esimesel osal. Läbi põõsa vastaseid maha ei saa lasta, kuulid jäävad põõsasse kinni. Meetri kauguselt sai automaadiga (Viper 5 "tuunituna" suurema salvega) terve salve mehele ülakeha piirkonda tühjaks lasta, see ei teinud talle midagi, isegi põlvili ei kukkunud. Vastaseid spawnib kohe vägakiirelt juurde, swampis ülemise väljapääsu juures kastika juures jõuad ühed mehed maha võtta ja stashi ära korjata kui juba hüppavad uued mehed võsast välja, kuhu vähemalt mina küll minna ei saa kuna kiiritus on suht suur. Esimeses osas kui mingi koha tühjaks tegid oli ikka tükk aega vaikus, sai toimetada ja uurida. Graafika tundub ka kuidagi anima vmv moodi (nagu fable). Üks suur miinus veel minujaoks, et Clear Sky baasi ei saa ise siseneda ja üleüldiselt baasides ei saa relva käes hoida. Mängitavus on ka kuidagi jõle sktechy.
Mina igatahes pelan vana osa edasi ja olen siiamaani vaimustuses ning ei hakka uuepeale närve raiskama ja soovitan näteks kasutaja gap-il, kes pole esimest osa mänginud vana peale tõmmata koos viimase patchi ja oblivion lost modiga ning proovida hoopis vanemat osa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
26.09.2008 14:23:10
|
|
|
rait6, laskmise kohta ütleks, et sa ei oska lihtsalt lasta, tuunitud viperiga üks-kaks bursti ~30m kauguselt laseb vabalt maha . Proovi Toz + max upgraded dartiga lasta, äkki saad pihta
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait6
HV vaatleja
|
26.09.2008 15:02:29
|
|
|
Haha, ennast kiidelda on suht nõme, aga essas osas võin terve freedomi või duty baasi või mõne muu suurema ala käsirelva ja headshotide ja masteri raskusastmega silmagi pilgutamata ette võtta. Võibolla on küll see oblivion lostiga veits liiga kergeks muudetud, aga no niihull, nagu clear skys asi on, ei ole ka normaalne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
26.09.2008 15:13:58
|
|
|
AI on ikka suht loll seal mängus.
Nii et pole mõtet uhkustada, kõik me võime ja olen isegi teinud
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.09.2008 15:17:34
|
|
|
rait6, see mis sa siin suust välja ajad on täielik möla.
See et sa kekutad siin et SOCis sa nii pro oled, see tuleneb sellest et SOCis on vastased lollid nagu lauajalad, lasta nad ei oska üldse.
SOCis saab kõige viletsama püstoliga võta maha terve kamba military tüüpe, kuna nad lihtsalt ei oska lasta...
Ma olen SOCi pelanud ja ma ütleks et CS on 2X parem, võibolla mitte story poolest aga vähemalt gameplay ja raskuse ja graafika poolest.
Relvad on CSis realistlikumad, paremini animeeritud jne.
Ja see et vastased kiiresti spawnivad olen märganud ainult teatud kohtades.
Läbi põõsaste SAAB lasta küll.
Ja graafika pole mitte mingist otsast "anima" moodi. Tekstuurid ja modelid on palju ilusamad/teravamad/realistlikumad kui SOCis.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defeee
HV kasutaja

|
26.09.2008 16:03:56
|
|
|
rait6, kui hull seal on siis? liiga raske?
järelikult sa pole siiski nii osav tuleb välja.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 17:00:02
|
|
|
tunduvalt raskem on küll, neid indikaatoreid ei paista hästi silma, ja vahepeal läks lambist elu maha, polnud kiiritust egamitte midagi, tegin süsti 2x ,jõin viina ära, side+elu, ikka surin ära, loodan et uus patch tuleb kiiresti välja, 1.504 panekut ei sa enam üldse mängida, cräshib kohe peale stardivideot ära, ei aidanud ka reisntall
viimati muutis nolifer 26.09.2008 17:01:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
26.09.2008 17:12:58
|
|
|
tsitaat: |
kui hull seal on siis? liiga raske? |
Ise mängin seda master astmega ja midagi rasket küll pole ja need kes siin ütlevad, et raske neil on lihtsalt vähe oskusi. Tuleb käia mängu storiga kaasas, ja igale valule on rohi olemas. Minu arust on kõik SP shooterid/rpg mitte rasked, sest Pc ise on ikka loll mõne koha pealt, kuigi on nähe, et edasi arenemist on.
Ise soovitan mängida rohkem MP mänge, sest seal on vastas inimene kes on ette arvamatud, võidu himu täis ja pole kindlat käekirja nagu Pc on.
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
26.09.2008 20:06:57
|
|
|
Spoiler 
Peale Red Foresti külastust väike kogumik moona
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
26.09.2008 20:48:00
|
|
|
rait6 kirjutas: |
Haha, ennast kiidelda on suht nõme, aga essas osas võin terve freedomi või duty baasi või mõne muu suurema ala käsirelva ja headshotide ja masteri raskusastmega silmagi pilgutamata ette võtta. Võibolla on küll see oblivion lostiga veits liiga kergeks muudetud, aga no niihull, nagu clear skys asi on, ei ole ka normaalne. |
Ma saan siis aru, et NORMAALNE ehk reaalne on see, kui sa üksinda terve "masterite" baasi silmagi pilgutamata tühjaks teed.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
26.09.2008 20:55:15
|
|
|
Patch pidi täna tulema ?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
26.09.2008 21:16:36
|
|
|
lükkub edasi paar päeva, sest pole veel päris valmis
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 21:21:26
|
|
|
t6nn_k kirjutas: |
lükkub edasi paar päeva, sest pole veel päris valmis |
Ja siis sellepärast peab kohe edasi lükkama
Jumal pärast see on ju Stalker, inimesed on harjunud juba et see ei saagi kunagi valmis
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
26.09.2008 21:22:57
|
|
|
parem las nokitsevad veel mõned päevad siis ei pea kohe uut pätsi ootama hakkama
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 22:46:23
|
|
|
Araablane kirjutas: |
Jumal pärast see on ju Stalker, inimesed on harjunud juba et see ei saagi kunagi valmis |
shadows of chernobyl-is olid ainult kerged bugid, cs on ikka täitsa piiksus
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
26.09.2008 22:53:00
|
|
|
nolifer kirjutas: |
Araablane kirjutas: |
Jumal pärast see on ju Stalker, inimesed on harjunud juba et see ei saagi kunagi valmis |
shadows of chernobyl-is olid ainult kerged bugid, cs on ikka täitsa piiksus |
no kerged bugid võibolla a selle eesti tuli tervelt 5 patchi jagu parandusi.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
26.09.2008 23:11:30
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
Spoiler 
Peale Red Foresti külastust väike kogumik moona  |
kas kõik see staff mitme rännaku pealt kokku kogutud või ühekordne ca 55 - 65 kilone moon?
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|