praegune kellaaeg 23.06.2025 08:08:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rcvt
HV vaatleja
|
01.08.2003 17:34:59
Avi faili compressmine... |
|
|
...tegin ühe klipi sof2 mängus sain sellest nüüd lõpuks avi faili ka valmis. Aga mure on see et selle pikkus on 1 min ja 18 sekundid aga suurus on 174 mb:P oleks nagu vaja se avi ära compressida aga ma nagu ei ole leidnud ühtegi töötavat programmi. Äkki on kellelgi mingi konkreetne programmi nimi millega saaks hästi compressida... ja klip on mul ilma hääleta... või äkki kellelgi lausa link siia visata..mis viiks otse avi formaadi compressimise programmini
-=Tänan=-
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcvt
HV vaatleja
|
02.08.2003 00:38:56
|
|
|
NO seal on jah compress aga kuda ma selle asja saaksin siis ka ära compressida ?! mul ketas nii koos muidu on filmi suurus 174 mb ja ilma hääleta:> pole varem tegelenud sellega:>
_________________ -=Enne kui teed, mõtle hoolikalt=- |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
02.08.2003 00:56:39
|
|
|
Kuna öö hakul ei viitsi sind otsingule saata siis proovi seda
terminaator kunagi ennemuistel aal kirjutas: |
Üldiselt kui sa oled oma video tv-kaardi kaudu salvestanud siis tuleks VirtualDubMod'is Video-Filters menüü alt sisse lülitada deinterlace filter. Samuti tuleb Video menüü alt valide Full processing mode. Kui Xvid installitud, siis Compressioni alt valid Xvid, vajutad Configure. Sealt edasi "Encidong mode: 2 pass - 1st pass", siis vajutad "Advanced options". Global tab'i alt paned valikud järgmiselt: "Motion search precision - 6 Ultra high", "Quantization type - H.263", "FourCC - XVID (määrab ära millena default'ina dekodeeritakse)", "VHQ mode - 4 - Wide Search", teed linnukese "Use chroma motion'i" ette, ülejäänute ette ei tee ja B-frame'id paned järgmiselt 2/150/75/0, samuti teed linnukese "DX50 B-VOP compatibility" ette. Seejärel võtad ette Debug tab'i (kõige viimane) ja teed seal linnukesed "Chroma optimizer'i" ja "Use trellis R-D quantization'i" ette. Nüüd kolm korda OK'i kuni Compression menüü on täielikult kinni. Seejärel File - Save as, seal paned faili nimeks näiteks 1pass ja TEED LINNUKESE "Don't run this job now..." ette! Nüüd Save. Ja uuesti Video - Compression menüü ette, sealt uuesti Xvid ja Configure ning "Encoding mode'ks" paned "2 pass - 2nd pass Int." ja "Dezired size'i" lahtrisse kirjutad video faili soovitava suuruse _kilobaitides_ (Kbyte = Mbyte*1000 ). Nüüd kaks korda OK, siis File - Save as, nimeks paned näiteks 2pass ning uuesti TEED LINNUKESE "Don't run this job now..." ette ja Save. Nüüd File - Job control, sealt valid esimese ja start... Ja nüüd võib minna üks 12 tundi aega... |
viimati muutis GertR 02.08.2003 13:30:55, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
02.08.2003 11:44:40
|
|
|
Deinterlace' filtrit ära kasuta, see on vaid tv-kaardist või video-in'ist salvestatu puhul vajalik.
Mul ei ole midagi selle vastu kui mind tsiteeritakse, aga autori võiks ka ära märkida.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
02.08.2003 13:27:36
|
|
|
Oleks märkinud küll, aga kuna ei saatnud teisi otsimisele, siis ei viitsinud seda ise ammugi teha.
Õpetus oli aga mul teksti kujul salvestatud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|