Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
teretalv
HV veteran
|
11.09.2008 16:39:43
|
|
|
mu sülearvuti ost nihkus edasi ja nüüdsest vaatan kauge kaarega mõõda nendest millede aku kestab max 4 tundi ja mida te siin müüte laske hind alla vbl siis isegi ostaks
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddo
HV kasutaja

|
12.09.2008 00:06:55
|
|
|
electron kirjutas: |
Tegelikult peaks uudistes kirjas olema ka mis mahtuvusega aku juures. Mul näiteks teist aastat Delli läpakas juba, mis töötaks peaaegu nädal aku pealt. (Akuks suur auto aku). |
Hea point. Meie auto on kõige kiirem (kui valid reaktiivmootoriga variandi)! Mis puutub väliseid akusid, siis teatud tingimustes võiks isegi olla võimalus kasutada näiteks suletud pliiakusid. Need annaks ilmselt ka nii mõnegi tunnikese juurde. Aga nende kasutamiseks peaks olema võimalus, et laptop ainult töötab selle välise allika pealt, mitte ei hakka oma sisemist akut laadima ja selle käigus rohkem energiat korstnasse kirjutama.
Samas tuleb tõdeda, et uue generatsiooniga on akude vastupidavuse seisukohast tegemist küll. Samas maksab olla kannatlik ja vaadata, et milline s*** selle võidujooksu käigus pinnale ujub.
Endale sümpatiseerub rohkem Dell.
   |
0 :: |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
12.09.2008 20:58:09
|
|
|
inimeseke kirjutas: |
Eestis pannakse ikka mehemoodi otsa hinnale ju veel, 25k odavaima eest ei üllataks ikka üldse. |
Lammaz oled kui Eestist ostad!
|
|
tagasi üles |
|
 |
dash
HV vaatleja
|
12.09.2008 23:36:05
|
|
|
Ma oletan, et 24h tööaeg on tüüpiline reklaami-vale. Ilmselt eeldab see kindlat hüpoteetilist konfiguratsiooni, mis mitmekordistaks masina hinna: proset, pisikest SSD ketast ja pirakat akut ning arvatavasti eriti midagi peale Word-i ja screen-saveri ei saa selle 24h jooksul käivitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
13.09.2008 14:24:20
|
|
|
XR kirjutas: |
tsitaat: |
Üldiselt oleks HP võinud siiski jääda vaid printerite tootmise juurde, see tuleb neil oluliselt paremini välja.
|
spetsialist oled jah?
Kui nüüd täpsustada, siis HP Business seeria on Compaqi Business seeriast tulnud ja Compaq oskas kohe VÄGA hästi läptoppe teha.
Ehk siis printerite firma ostis korraliku firma, mis oskas läptoppe teha ja ka VÄGA häid servereid.
Ma ise olen HP-ga peaaegu 6 aastat tegelenud ja vanast Compaqi redline-ist pärit, ma peaks nigu ühtteist teadma selle teema kohta.
Tõesti mul on südamest kahju, et HP julges oma nime Pavilionide peale panna ja nüüd mustab Compaqi nime Presariotega.
Presario oli küll kah Compaqil ka väga halb seeria, aga see lõpetati õnneks kiirelt ära. |
täpselt, HP tehku printereid, hoidku läpakatest, pihukatest, arvutitest jms eemale.
|
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
runover
HV vaatleja
|
14.09.2008 12:43:11
|
|
|
Ennem kui fantaseerima hakate, lugege ikka teemat. Ostes selle läpaka standard raua ja hinnaga, sate heal juhul 4h aku pealt tööaega (millest mõistagi ei räägita). Kui ostad endale lisa aku (+3000EEK) ja SSD ketta (mis maksab 64GB puhul ca ~15000 EEK) ja kui valid läpaka õige ekraaniga ja kasutad HP poolt ettekirjutatud softi, alles siis võid loota nimetatule ligilähedast tööaega. Kuidagi liiga palju "kui"-sid ikka . Ma pakun, et keegi teist ei hakka endale kontori tööks ostma ala 30K+ maksvat läpaka komplekti .
|
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
14.09.2008 22:27:27
|
|
|
Ma pakun, et keegi teist ei hakka endale kontori tööks ostma ala 30K+ maksvat läpaka komplekti icon_wink.gif.
|
Mul praegu kolmas läptop, üle 30k maksnud uuena.
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
19.09.2008 15:16:52
|
|
|
"SSD-kõvaketas" Mis sohilaps see veel on? Kas ma olen jälle midagi maha maganud?
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
chazzz
HV vaatleja
|
23.09.2008 23:39:46
|
|
|
HP tuleks kauge kaarega mööda kõndida, vahet pole mida nad müüvad.
_________________ vahest külastan! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.09.2008 22:57:16
|
|
|
chazzz, ära pane ühte patta kodu- ja ärikasutajatele mõeldud läpakaid icon_idea.gif
|
eks ärimaailmas saabki rohkem inimesi nöörida ja rohkem karistamatult ning on ka suuremad numbrid mängus
ja kehtib ka selline reegel et tavakasutaja asi maksab sentitega aga ärilistel eesmärkidel kasutatav sama asi võib maksta koguni miljon
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
24.09.2008 23:06:11
|
|
|
eks ärimaailmas saabki rohkem inimesi nöörida ja rohkem karistamatult ning on ka suuremad numbrid mängus
|
mis mõttes rohkem karistamatult nöörida?
Äriklassi läpakate arendusse investeeritakse tunduvalt rohkem, kui consumer läpakate omasse (viimaste arendustöö ja tootmine ostetakse reeglina sisse odavtootjatelt)
Äriklassi läpakad on reeglina parematest materjalidest (magneesiumkorpus), tehnilised lahendused on paremini läbi mõeldud, testitud ja sertifitseeritud ning kestavad kauem (pikem garantii).
Lisaks, consumer läpakaid müüakse mõnikord alla omahinna, et turuosa säilitada.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.09.2008 14:15:56
|
|
|
Võtke rahulikult - tavatöötamisel ei saa kasutada kunagi selleist testreiimi, kui seda tehases, spetsiifilises keskkonnas, saavutatakse. Tahaks näha mismoodi suudab arvutiomanik tagada töötamise ajaks spetsiifilist koormust koos kindla ja täpse ruumi temperatuuri ja niiskusega.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|