Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ottf
HV veteran
|
23.09.2008 19:29:13
|
|
|
Ei ütleks, et tsenseerima hakatakse... näide wowi foorumitest. Kui sa seal ei läbusta ning su tekst on argumenteeritud ning mõistlik siis võid isegi blue posti vastu saada mingi mõistliku vastusega...
Eve onlines samamoodi....
Eks tsensuurivad ikka need kes paska toodavad... Funcom jne....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.09.2008 20:26:46
|
|
|
Oi kuidas mulle meeldib mängu lambist sulgumine. Lendasin just T3 alade poole ja pew, kjuusse kohale number 400.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.09.2008 21:47:25
|
|
|
KUST MA RATSU SAAN OSTA?
Ise küsin. Ise vastan. Inevitable city vms.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik71284
HV kasutaja

|
24.09.2008 08:14:18
|
|
|
tänuavaldus winenosale huvitavate kirjelduste eest,mis on minu huvi mängu vastu ainult tõstnud hoolimata kõigist probleemidest
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
24.09.2008 09:33:12
|
|
|
Timberg kirjutas: |
KUST MA RATSU SAAN OSTA?
Ise küsin. Ise vastan. Inevitable city vms. |
palju maksis? kuulisn et see pidi suht taskupärane olema, mitte nagu mõnes teises mängus
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 09:56:46
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
palju maksis? kuulisn et see pidi suht taskupärane olema, mitte nagu mõnes teises mängus |
15g nigga
erik71284 kirjutas: |
tänuavaldus winenosale huvitavate kirjelduste eest,mis on minu huvi mängu vastu ainult tõstnud hoolimata kõigist probleemidest (y) |
Nii ta on, nii ta on. Ainuke probleem on selles, et winenose valis jultunult vale poole!
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik71284
HV kasutaja

|
24.09.2008 10:13:00
|
|
|
endale pakub siiani enim huvi chaos chosen ja DE witchelf.Wowis warriorit pea 3 aastat pelatud ja tahaks midagi sarnast siingi(arms warriorit st)
mis tõstatas minus järgmise küsimuse :greatweaponiga chosen on väga gimp? ehk siis kas suure relva üles korjamisega ei muututa prot spec warrioriks dps gearis?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 10:21:51
|
|
|
erik71284 kirjutas: |
mis tõstatas minus järgmise küsimuse :greatweaponiga chosen on väga gimp? ehk siis kas suure relva üles korjamisega ei muututa prot spec warrioriks dps gearis? |
Ei. Ei ole gimp. Vähemalt level 20 kandis. Olen näinud tanke, kes teevad 40k+ damaget, mis on igati ok näitaja T2 scenarios.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.09.2008 10:36:36
|
|
|
Kui keegi endale odavalt täismängu võtit tahab, siis tulistage PS. Ei hakka hetkel ise veel täismängu kütma, ootan mõne kuu ja vaatan siis.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirm
HV vaatleja
|
24.09.2008 10:42:44
|
|
|
Hullud on minu arust warrior priestid, kes suudavad esikolmes damage done järgi olla. Ja nende healing done on ka sama suur number.....
Aga hea on näha, kuidas järjest suurem enamus orderist õpib CC'ma. Eile võitsime enamuse scenarioid, 1 keep on ka haruldaselt kaua meie käes olnud:D
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.09.2008 10:46:48
|
|
|
cirm kirjutas: |
Aga hea on näha, kuidas järjest suurem enamus orderist õpib CC'ma. Eile võitsime enamuse scenarioid, 1 keep on ka haruldaselt kaua meie käes olnud:D |
Eilne mängude tase oli täiesti uskumatult hea jah. Order lausa oskas mängida ja kõik BG matid venisid peaaegu aja lõpuni välja, sest hoolimata sellest, kelle käes oli artefakt, võitis väga tihti hoopis vastasemeeskond kuna punkte korjati nii kiiresti. Väga tore oli.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
24.09.2008 10:48:03
|
|
|
Eile õhtu oli väga hea ja tore!
Alustuseks kolasin ma Ekrundis ja Mount Bloodhornis ringi, et Tome of Knowledge asju üles leida. Leidsin kõik peale ühe tüübi ja ühe koha - Da War Maka. Ma leidsin selle masina üles.. ja see on üks VÄGEV masin. Dwarfidel on nende üüratusuur lemmik-kahur Helga, aga Helga on kääbus võrreldes Da War Makaga. Sinna ligi hiilimine oli omaette teema.. War Maka ümber on palju neid level 55 kolle, kes sulle 30 000 laksu panevad. Kolm korda pidin sinna tagasi jooksma enne kui nende vahelt õige tee üles leidsin. Järgmisena oli veel parem nali - nimelt War Maka ümbrust loetakse RvR alaks, mis tähendab, et mind muudeti kanaks. Kaagutasin seal siis ringi kuni üks level 4 goblini mängija lõi mind umbes 4000 jagu. OUCH.
Edasi oli meil guild event plaanitud, enne mida sai kolm scenariot tehtud ajaviiteks ja see jäi täiesti viiki - ühe võitsime, teise kaotasime ja kolmandas jäime täpselt viiki. 183 vs 183. Aga siis oli aeg ka ürituse jaoks küps. Panime warbandi kokku ja astusime Altdorf Sewersisse ja leidsime, et tegemist on ühe grupi jaoks mõeldud dungeoniga, ehk siis warband jäi alles, aga sattusime erinevatesse kohtadesse. Astusime välja tagasi ja tõstsime gruppe pisut ringi.
Me astusime sisse uksest mille taga on level 15 championid. Neid tuleb kahe-kolme kaupa ja õnneks ei respawni. Ja vahepeal tuleb tavalisi loomi 10 jagu peale. Area ise suur ei ole, aga asustust on seal küll väga tihedalt. Lisaks sellele kolm nimelist. Üks tüüp üksi ja lõpus kaks HERO-t koos. Kumbki grupp ei saanud neist jagu vist eile kuna sinna on vaja ikkagi kahte tanki ja kahte healerit.. või siis lihtsalt oluliselt kõrgemat levelit. Need HERO-d seal teevad ropult area damaget lisaks niisama kõvasti löömisele.
Esimene osa üritusest oli seega üpris ebaõnnestunud, samas nüüd on teada mis seal on. Ahjaa, seal sees loomi tappes tuleb aeg-ajalt teade stiilis "you have contributed to city rank" või midagi taolist. Niisiis, edasi leidsime ühe Sewersi sissepääsu kus olid level 13 loomad vastas ja see oli juba lihtsam. Ka seal leidus üks nimeline, kelle mõlemad grupid ka maha tapsid. Meie grupile kukkus sealt inseneri saapad, "bind on pickup", osa kahesest setist. Teine grupp sai mingi ironbreakeri jupi. Tolles areas oli ka kaks questi, millest teist ei õnnestunud kellelgi ära teha kuna "investigate sewers" lihtsalt tööle ei hakanud, ükskõik kuskohas seal siis ringi joosta. Võib-olla peab selle jaoks kõrgema leveli sewersisse minema, eitea.
Kokkuvõttes võib ürituse õnnestunuks lugeda - eesmärk oli uurida sewersit ja eesmärk sai täidetud. Lisaks sai kokku gildiliikmetega, kellega varem ei olnud kokku saanud ja harjutada grupis koostööd ning õppida tundma teiste klasside omadusi.
Peale üritust panime ühe grupi kokku ja jooksime ikka päris mitu korda T2 scenariot läbi. Me olime küll mitmes kohas queues, aga käima läks ainult Empire T2. Kõik korrad peale ühe me võitsime. Meie main tank on nüüd level 20 ja hobusega ja see on suureks abiks. Aga niisama on ka kõrgema levelina juba päris vahva neid scenarioid teha. Ma ise olen level 19 praegu, niiet on veel aega seda nautida Kõige vahvam scenario eile oli selline kus alguses oli kerge läbu nagu alati ja siis tekkis destructioni pool seda keskmist torni selline ühtlane rinne kus korraga võideldi. Healerina oli see väga hea - sai hästi targetida omi tüüpe ja kõik healida kes läheduses olid. Ja kui servades vastased maha surid, siis keskele tekkis suurem surve ja me surusime destructioni päris nende alguspunkti. Samal ajal üks tüüp tegi lipuga paar ringi ja oligi kogulugu
Gild on level 7, täna saab level 8. Täna/homme läheme kindlasti võtame ka battlefield objectiveid ja üritame võimalikult palju scenarioid teha, et renown rank järgi jõuaks realm rankile. Kui me T3 areasse jõuame, siis seal alguses ei tasu eriti loota, et me scenarioid võidame kuna me oleme siis uue tieri madalad levelid, seega hakkab realm ranki jälle renown rankil eest ära libisema. Niisiis, et suuremat probleemi hiljem ennetada, tuleb T2 ülemises otsas olles võimalikult palju scenarioid teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
24.09.2008 11:59:32
|
|
|
Spoiler 
Winenose kirjutas: |
Eile õhtu oli väga hea ja tore!
Alustuseks kolasin ma Ekrundis ja Mount Bloodhornis ringi, et Tome of Knowledge asju üles leida. Leidsin kõik peale ühe tüübi ja ühe koha - Da War Maka. Ma leidsin selle masina üles.. ja see on üks VÄGEV masin. Dwarfidel on nende üüratusuur lemmik-kahur Helga, aga Helga on kääbus võrreldes Da War Makaga. Sinna ligi hiilimine oli omaette teema.. War Maka ümber on palju neid level 55 kolle, kes sulle 30 000 laksu panevad. Kolm korda pidin sinna tagasi jooksma enne kui nende vahelt õige tee üles leidsin. Järgmisena oli veel parem nali - nimelt War Maka ümbrust loetakse RvR alaks, mis tähendab, et mind muudeti kanaks. Kaagutasin seal siis ringi kuni üks level 4 goblini mängija lõi mind umbes 4000 jagu. OUCH.
Edasi oli meil guild event plaanitud, enne mida sai kolm scenariot tehtud ajaviiteks ja see jäi täiesti viiki - ühe võitsime, teise kaotasime ja kolmandas jäime täpselt viiki. 183 vs 183. Aga siis oli aeg ka ürituse jaoks küps. Panime warbandi kokku ja astusime Altdorf Sewersisse ja leidsime, et tegemist on ühe grupi jaoks mõeldud dungeoniga, ehk siis warband jäi alles, aga sattusime erinevatesse kohtadesse. Astusime välja tagasi ja tõstsime gruppe pisut ringi.
Me astusime sisse uksest mille taga on level 15 championid. Neid tuleb kahe-kolme kaupa ja õnneks ei respawni. Ja vahepeal tuleb tavalisi loomi 10 jagu peale. Area ise suur ei ole, aga asustust on seal küll väga tihedalt. Lisaks sellele kolm nimelist. Üks tüüp üksi ja lõpus kaks HERO-t koos. Kumbki grupp ei saanud neist jagu vist eile kuna sinna on vaja ikkagi kahte tanki ja kahte healerit.. või siis lihtsalt oluliselt kõrgemat levelit. Need HERO-d seal teevad ropult area damaget lisaks niisama kõvasti löömisele.
Esimene osa üritusest oli seega üpris ebaõnnestunud, samas nüüd on teada mis seal on. Ahjaa, seal sees loomi tappes tuleb aeg-ajalt teade stiilis "you have contributed to city rank" või midagi taolist. Niisiis, edasi leidsime ühe Sewersi sissepääsu kus olid level 13 loomad vastas ja see oli juba lihtsam. Ka seal leidus üks nimeline, kelle mõlemad grupid ka maha tapsid. Meie grupile kukkus sealt inseneri saapad, "bind on pickup", osa kahesest setist. Teine grupp sai mingi ironbreakeri jupi. Tolles areas oli ka kaks questi, millest teist ei õnnestunud kellelgi ära teha kuna "investigate sewers" lihtsalt tööle ei hakanud, ükskõik kuskohas seal siis ringi joosta. Võib-olla peab selle jaoks kõrgema leveli sewersisse minema, eitea.
Kokkuvõttes võib ürituse õnnestunuks lugeda - eesmärk oli uurida sewersit ja eesmärk sai täidetud. Lisaks sai kokku gildiliikmetega, kellega varem ei olnud kokku saanud ja harjutada grupis koostööd ning õppida tundma teiste klasside omadusi.
Peale üritust panime ühe grupi kokku ja jooksime ikka päris mitu korda T2 scenariot läbi. Me olime küll mitmes kohas queues, aga käima läks ainult Empire T2. Kõik korrad peale ühe me võitsime. Meie main tank on nüüd level 20 ja hobusega ja see on suureks abiks. Aga niisama on ka kõrgema levelina juba päris vahva neid scenarioid teha. Ma ise olen level 19 praegu, niiet on veel aega seda nautida Kõige vahvam scenario eile oli selline kus alguses oli kerge läbu nagu alati ja siis tekkis destructioni pool seda keskmist torni selline ühtlane rinne kus korraga võideldi. Healerina oli see väga hea - sai hästi targetida omi tüüpe ja kõik healida kes läheduses olid. Ja kui servades vastased maha surid, siis keskele tekkis suurem surve ja me surusime destructioni päris nende alguspunkti. Samal ajal üks tüüp tegi lipuga paar ringi ja oligi kogulugu
Gild on level 7, täna saab level 8. Täna/homme läheme kindlasti võtame ka battlefield objectiveid ja üritame võimalikult palju scenarioid teha, et renown rank järgi jõuaks realm rankile. Kui me T3 areasse jõuame, siis seal alguses ei tasu eriti loota, et me scenarioid võidame kuna me oleme siis uue tieri madalad levelid, seega hakkab realm ranki jälle renown rankil eest ära libisema. Niisiis, et suuremat probleemi hiljem ennetada, tuleb T2 ülemises otsas olles võimalikult palju scenarioid teha. |
lugedes neid lugusid mis sa siin kirjutad tekib igakord tahtmine netti minna endale mäng ära tellida ja joinida warhammer onlinega, nu miks nu miks te Orderi poolele läksite
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 12:48:48
|
|
|
Lugedes neid lugusid tahaks mu "vapper" goblin Bloblo Winehousile isiklikult oda habemesse susata.
Muide endiselt on kõik eestlased KEP'i (destro) oodatud. Tulge tulge :)Order on gei.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.09.2008 13:26:38
|
|
|
Order on gei. |
No kuule!
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 14:22:40
|
|
|
Gei olemises ei ole midagi halba. Ärge suhtuge winehousi ja tema toredatesse jüngritesse eelarvamusega, nad on ok :p
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
24.09.2008 14:24:43
|
|
|
Hehehe
www.keeleveeb.ee:
gay - lustlik, kelmikas, kirev
Kusjuures, meil on isegi üks naisterahvas teamspeakis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.09.2008 14:29:12
|
|
|
Kusjuures, meil on isegi üks naisterahvas teamspeakis. |
Lollus! Naised ei mängi arvutimänge.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
24.09.2008 14:38:08
|
|
|
Scart kirjutas: |
Lollus! Naised ei mängi arvutimänge. |
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 14:49:11
|
|
|
Te kasutate teamspeaki! Ahahaaaa... Mees püüa kordki elust näha oma päkatsi habemest kaugemale. Tee endale teene ja tule ning saa mu goblini odaga lähemalt tuttavaks .p
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.09.2008 14:59:35
|
|
|
Kellel teamspeakis, kellel kodus
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
24.09.2008 15:01:33
|
|
|
No kodus on mul neid 2 tükki niikuinii. See ei olnud joke, et rahvas on 30 ringis, käib tööl ja on pereinimesed
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.09.2008 15:09:03
|
|
|
Kuidas sa siis veel mängida jõuad või sul need naised seal tegelevad ise üksteisega?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.09.2008 15:13:58
|
|
|
No kodus on mul neid 2 tükki niikuinii. |
Jõhker multitasking käib. Teamspeak. Kindluse kaitsmine. Kodus kaks naist. Oi oi..
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
24.09.2008 16:48:29
|
|
|
No kodus on mul neid 2 tükki niikuinii. |
Jõhker multitasking käib. Teamspeak. Kindluse kaitsmine. Kodus kaks naist. Oi oi.. |
Aasta lause
Anyway mõtlesin et äkki winenose viitsib mingi review teha mängust.
Ning ega veel patchist midagi kuulda pole olnud?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |