Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
23.09.2008 00:59:53
|
|
|
Mitu korda selle relvaga teda laskma peab ? mingi 50x ?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
23.09.2008 02:07:54
|
|
|
Spoiler 
no ma ei tea, ei tahtnud deltat võtta sest see ei pidand granaate su ymber näitama(ma arvan, et see oleks suht räigelt närvirakke kulutand) ja koreakad ei räägi inglise keelt, tahtsin ikka kuulda mida nad kommenteerivad. enivei võtsin veterani või mis iganes see kolmas raskus oli, mängisin 2 päeva, esimesel 2h ja teisel 3 ning mäng läbi, tegin kõik secondary objectivid alati ära ja kõik vennad kes olid lasin ka alati maha, meelega ei jätnud kedagi ellu  . ma ei tea aga ma poleks osand elusees osand oodata, et see oli lõpuboss, see suri täpselt sama lambiselt nagu teisedki loomad, arvasin, et lihtsalt mingi tugevam ufo. mäng oli pmtselt läbi jooks, sitax kerge kuidagi ja lühike aga kõik muu meeldis väga. graafikaga olin yli rahul, isegi minu masin suutis pool enthusiast(need rohkem perfi nõudvad asjad oli enthusiast), pool gameri peal nii välja vedada, et kogu mängu jooksul sain mingi 2s-3s kohas aint mõne nõksu, muidu oli yli sujuv. soovitan soojalt läbi teha kel arvuti vähegi lubab.
a ja seda "lõpubossi" lasin ma mingi 10x max
ma tegin nii, et jooksin tuimalt talle nina ette ja hakkasin näkku paugutama, kui ta mind kätte võttis tõmbasin talle veel mingi 1-2 pauku sisse, siis ta viskab sind minema ja kordad sama jama. langeb suht kiirelt...20-30sec vms
ise kui seda relva käisin otsimas algul ei leidnud lihtsalt yles, mingi räige möll käis ymber ringi, millegi pärast otsisin lennuki otsadest koguaeg, keskelt jooksin lihtsalt mööda. mingi 10-15min madistasin seal lennukis nendega enne kui selle kohvri leidsin.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
23.09.2008 07:28:42
|
|
|
Spoiler 
Octane kirjutas: |
isegi minu masin suutis pool enthusiast(need rohkem perfi nõudvad asjad oli enthusiast), pool gameri peal nii välja vedada, et kogu mängu jooksul sain mingi 2s-3s kohas aint mõne nõksu, muidu oli yli sujuv. |
Päh. siis ikka siuke tunne,et mul mälu vähe.
Aga okei, sorri, see oli viimane "jookmsise" kohta post minult siia .
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
23.09.2008 08:22:05
|
|
|
Noh Sain kä siis mängu
Noo.. ütleme ,et vähemalt algus on Crysisest tunduvalt huvitavam ja hoogsam. Ise tegin esimese mapi läbi nüüd olen teises, ja igav hakanud veel pole
Seaded on kõik enthusiasti peal, tänu prosele mis on hetkel def. esineb slow downe ja fps droppe, eks kui viitsib peab kellama millalgi
Tundub, et mehed surevad nüüd kiiremini kui Crysises, mis on hea muidugi.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
23.09.2008 11:59:42
|
|
|
võtsin ka läbi steami eile selle mängu läbi, 12GB sikutamist (või vähemalt näitas nii) oli muidugi päris palju, aga hommikuks oli valmis. õhtul ajan asja pöördesse.
hinnaks tuli miski 380 krooni (netipangast krediitkaardi väljavõttest vaatasin), seega imho väga hea hind on.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
23.09.2008 12:55:32
|
|
|
krt see soo-dzungel oli lahe kust rongiga läbi sõidad. siukest võiks mängus rohkem olla
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.09.2008 14:20:43
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
...korealased... |
Et igav on ja omab kõike mängus, sest AI on sooda. Ilge kõva vend paistab jutu järele olevat. Ei tea kas ka on ikka nii Ma söön oma mütsi ära kui seesama "sooda AI" su persooni vähemalt kolm korda parematele jahimaadele ei saada enne kui delta raskusastmega mäng läbi saab.
AI on Crysises (ja jutu järgi ka Warheadis) täiesti võrreldav parimate shooterite omaga. RL sõdurite käitumine on kahtlemata AI omast peajagu üle, aga seda ma ütlen, enamus genereeritud korea sõdureid annab silmad ette suvalisele noobile MP-s. Nii laskeoskustelt kui ka taktikalt.
See, et 5 m kaugusel mõni koreakas ei pilguta silmagi kui ta kaaslane karjatab, mind ei üllata. Selliseid asju juhtub kõigis shooterites, AI läheb vahetevahel lolliks. Võibolla tulevikus--- kui on mingi hüperarvutid laual ning iga AI poolt genereeritud sõdalane on tark nagu pärisinimene ja erinev juukseotstest aluskarvadeni välja.---võibolla siis peaks kehtestama IQ mängupiirangu pelajatele endale, et lollemad ärgu näppigu, arvutil hakkab igav
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
23.09.2008 14:49:10
|
|
|
Tbit kirjutas: |
krt see soo-dzungel oli lahe kust rongiga läbi sõidad. siukest võiks mängus rohkem olla  |
See olt tõesti lahe.
Warhead plahvatused on ikka mega ilusad, crysises oli päris nirud võrreldes warhead-iga.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
23.09.2008 17:41:54
|
|
|
kas stoori on pikem või lyhem kui esimesel osal?
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
23.09.2008 17:58:21
|
|
|
Krt mind saadeti juba esimeses osas ikka päris kõvasti looja karja......no ma ei tea....kui deltaga siin vanad kordagi surma ei saa ja tundub liiga lope olema. Siis tasuks võtta lonks külma vett ja arvutist nädalane puhkus võtta.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
23.09.2008 18:34:43
|
|
|
Eks suremiseks ole seal mängus ka igasugu võimalusi.
Tulistasin kapis seisvaid alko pudeleid,ajasin kogemata kapi ümber jäin ise alla=tappa
Harrastasin max speed modes pilukatele peale jooksmist ja püssikabaga nende mahanottimist aga juhtus ka et jooksin ennast vastu pilukat surnuks,"kõvad" mehed nad ikka.
Samas võib ka öelda et loseritel ikka juhtub ...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.09.2008 19:03:37
|
|
|
Seal dunglis on hea Predatorit mängida. Cloak peale, hiilid mingile pilukale ligi puude tagant ja siis Max Strength peale ja kõrist kinni eemale teistest. Siis kaarega viskad piluka teiste keskele, vaatad, mis teevad
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.09.2008 19:59:45
|
|
|
loser kirjutas: |
Eks suremiseks ole seal mängus ka igasugu võimalusi.
Tulistasin kapis seisvaid alko pudeleid,ajasin kogemata kapi ümber jäin ise alla=tappa
Harrastasin max speed modes pilukatele peale jooksmist ja püssikabaga nende mahanottimist aga juhtus ka et jooksin ennast vastu pilukat surnuks,"kõvad" mehed nad ikka.
Samas võib ka öelda et loseritel ikka juhtub ... |
Kui sa rolli täielikult sisse elaksid ja prooviksid olla Psycho ....Kui ma mängin, siis ei aja taga b...marke, tapetute arvu, metoodilisust, nänni ja eriti efektset killimist vaid proovin võimalikult persooni sisse elada. Vana harjumus AD&D ja LARP-i mängimisest. See annab mängule täiesti uue mõõtme ja kaifi.
Minu jaoks pole Crysis sport vaid mäng mis on nagu elu. Lähed teise maailma ja oled keegi teine. US eriüksuslane " mingis kuradi verises koomiksiraamatus", nagu Psycho sarkastiliselt esimeses osas ütles Prohvetile.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
23.09.2008 20:56:12
|
|
|
Enne mängimist lugesin , et mäng on suhteliselt lühike aga ei uskunud , et nii lühike saab üldse mäng olla
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
23.09.2008 21:06:47
|
|
|
pilt on ilus kuid see j22rada tõmbab arvuti ikka päris kooma
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
immot
HV vaatleja

|
23.09.2008 21:36:39
|
|
|
Mul võttis rongi sõit kohati pildi väga kooma.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
23.09.2008 21:38:06
|
|
|
sai õhtul ette võetud ja rongini jõutud. täitsa meeldis. igatahes vanast crysisest tiba rohkemgi. seni kõige rohkem meeldis koopa/kaevanduse level, siis ak-47 + lasersihik + sniper scope ja pilukate päid kaugelt jahtima.
3ghz quad ja tiba klokitud 8800gt elas 1680x1050 resol "gamer" tasemel täitsa rahuldavalt (ei hakanud rohkem timmima, süsteem ise auto-detectis). eks mõni lääg oli, aga seda vast rohkem tekstuuride cachemise pärast, mitte otseselt freimreidi; lisaks polnud gamer tasemel küll mitte midagi vajaks, superluks pilt oli.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
23.09.2008 21:48:52
|
|
|
imelik on see et warheadiga saan panna AA peale mis tavalise crysisega tõmbas ikka täiega kooma kuigi setingud olid high
nüüd pea kõik enthusiasti peal ja AAga fpsi langus v2ga väike
lihtsalt super
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
23.09.2008 22:06:38
|
|
|
caarel123, Sama siin selline tunne nagu AA ei töötakski Vahet pole kas võtad AA maha või lükkad 8X peale FPS on sama...
Aga mäng on tõesti kerge isegi Delata raskusega.. MP's power struggelis ikka nii ära treeninud, et SP tundub selle juures lilleke Kui surma saangi siis täiesti lollitamise pärast, kui tõiselt mängida siis võib ilma suremata täitsa vabalt selle mängu Delta raskusega läbi teha....
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
23.09.2008 22:08:21
|
|
|
TruePlaya kirjutas: |
caarel123, Sama siin selline tunne nagu AA ei töötakski Vahet pole kas võtad AA maha või lükkad 8X peale FPS on sama...
Aga mäng on tõesti kerge isegi Delata raskusega.. MP's power struggelis ikka nii ära treeninud, et SP tundub selle juures lilleke Kui surma saangi siis täiesti lollitamise pärast, kui tõiselt mängida siis võib ilma suremata täitsa vabalt selle mängu Delta raskusega läbi teha.... |
Siis on tore ju.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
muffello
HV vaatleja

|
23.09.2008 22:13:06
|
|
|
Sain ka täna mängu läbi - alates väljatuleku hetkest kokku peaaegu 8 tundi sai mängitud, kui uskuda Steami statistikat (7,7 h). Mängisin Gamer settingutega, ilusti jooksis. Külmunud ala hakkas hullult katkuma, nii et pidin vahepeal Mainstreame peale panema. Graafika meeldis, mäng ise ka, nii et rahast kahju pole. Seda ka veel, et valisin kõige lihtsama raskusastme, et ei peaks hullult pingutama.
_________________ 80-ndate kung-fu filmid on tegijad.  |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
24.09.2008 00:24:00
|
|
|
talv tõmbas korralikult kooma. kahtlaselt...proovisin korraks alt-tabiga windoosasse minna...ja tagasi tulles oligi jälle kõik okei. mingi kähhi probleem vms. aga muidu väga mõnus märul...raske paremat tahta.
btw , kui ülikonna numbreid veits häkkida siis on funfactor eriti laes. ntks jooksin suure kiirusega vastaseid pikali. mingi 10min järjest
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.09.2008 00:52:11
|
|
|
üks häppy crysise sõdur... http://hot.ee/platinumcdrw/happy.jpg 8) Lahedad bugid seal ... vanas Crysises olid kah igasugu "veidrused" aga seda näen esimest korda.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
24.09.2008 01:19:05
|
|
|
g-nome kirjutas: |
ja tagasi tulles oligi jälle kõik okei. mingi kähhi probleem vms. |
mul oli ka sellist juhust. mingil hetkel kukkus järsku 5-10fps peale. tegin quick loadi ja uuesti sama koha peale jõudes kõik sujuv.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|