Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eldarion
HV vaatleja

|
23.09.2008 17:18:45
Realtek HD audio ei tunne ära audiosisendit/väljundit |
|
|
Emaplaat on GA-P35-DS3 ja onboard audio ei reageeri absoluutselt mitte ühelegi pulgale, mille porti torkad ei arvuti taga olevatesse audio portidesse ega ka arvuti ees olevasse kõrvaklapi porti. Enne on selline viga arvuti restardiga ära kadunud, nüüd on siis audio lõplikult kadunud ja miski, mida siiani olen proovinud pole audiot tagasi toonud. Uuendasin draivereid, tõstsin kõlari ja kõrvaklappide pulki igatpidi ümber, ei midagi.
Realtek HD audio manager ei anna märku mitte kuidagi, et midagi oleks ühendatud ja nii kõlaritest kui ka kõrvaklappidest tuleb täielik vaikus. Ma kahtlen et midagi läbi on läinud, sest arvuti on ka enne selliseid trikke teinud, aga seekord ei ole miski aidanud:(
Kui ühtki lahendust ei leidu, siis võiks ka välja pakkuda võimaliku lahenduse mõne hea helikaardi näol, millega hea muusikat kuulata ja filme vaadata, mängimist on suhteliselt vähe
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
23.09.2008 23:29:22
|
|
|
proovi biosest ac´97 peale lülitada ja pane ka ac´97 driverid kui ei aita siis on selleks korraks mu mõistus otsas
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.09.2008 23:37:47
|
|
|
pruuli555 kirjutas: |
proovi biosest ac´97 peale lülitada ja pane ka ac´97 driverid kui ei aita siis on selleks korraks mu mõistus otsas  |
kui ikka ei tea, siis sellist jama pole ka mõtet soovitada.
eldarion, kas lasid vana Realteki HD Audio draiveri täiesti maha ja proovisid uusimat R2.04 versioon?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
23.09.2008 23:42:44
|
|
|
ma soovitan sellepärast et omal oli sama asi muidu ma sõna ei võtaks. mina lükkasin biosest ac´97 panin draivud ja hakkas tööle
lülitasin azalia(hd audio) tagasi panin sinu nimetatud draivud ja hakkas tööle. mul oli nimelt see probleem ka et sain installides mingit tõrkekoodi kas oli vist 0*e0000227 kui õieti mäletan. muidugi ma tegelikku lahendust ei tea aga minul nii toimis ja sümptom oli sama
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.09.2008 23:50:34
|
|
|
pruuli555, BIOS-ist AC97/HDAudio vahel valimine määrab ainult seda, kumma standardi helipistik sul esipaneelilt emaplaadi pinnide otsa jookseb.
ja AC97 draiver ei installeeru nüüd küll kuidagi HD Audio chipile... kui installida üritad, siis võibolla selle audio kontrollpaneeli osa saab isegi peale, kuid draiverit küll mitte.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
24.09.2008 08:59:40
|
|
|
tsitaat: |
eldarion, kas lasid vana Realteki HD Audio draiveri täiesti maha ja proovisid uusimat R2.04 versioon? |
Jah, ka kõik nõutud restardid tegin ära vahepeal ja vana rookisin välja niipalju kui ma seda leidsin, hetkel nuputan selle üle, kas saaks kuidagi välja lülitada seda nn. detectionit, et ta ei peaks iga jumala kord mulle näkku karjuma, et midagi on sisse torgatud ja mis seade see on! Piilusin ka arvuti sisse see juhe, mis tuleb esipaneelilt on emaplaadil helikaardi juurde pistikusse torgatud, aga see otsik millega ta emaplaadile ühendatud on, seal peal on kirjas AC'97. Selle sama juhtme otsas on ka teine otsik, mille peale on kirjutatud Azalia. Kas nende asjade ühendamisest võib midagi muutuda, sest ka esipaneeli 2 poerti ei reageeri mingisugusetele otstele, ei kõrvaklapi ega kõlari omadele. Imelik on see, et selline jura on ka enne olnud aga alati on heli tagasi saanud. Nüüd seisa või pea peal, aga heli ei tule mitte ühestki august. Ei tahaks uut helikaarti ka hetkel soetama hakata, aga ilma on ka jama.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
24.09.2008 09:14:01
|
|
|
uus heli ei maksa ju essugi. kasutatud SB Live vmt saab vast 100.- kätte, tutikas Audigy SE natuke üle 200.- . ja iga kell paremad kui int. junn
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
26.09.2008 12:01:37
:) |
|
|
Oh seda imet, hakkas tööle uuesti heli! Võtsin arvuti lahti, et uut ketast sisse panna ja selle jaoks võtsin ka toitejuhtme küljest ära. Kui kõik tagasi panin ja arvuti uuesti käima, siis toimis heli jälle ilusti ja kõik sisendit/väljundid töötavad nii nagu peab. Nii et selleks korraks on probleem lahendatud
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|