praegune kellaaeg 22.06.2025 01:13:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tsikibriki
HV vaatleja
|
22.09.2008 21:19:35
mängimise keskel hangub, järgmine boot hangub |
|
|
Tervist,
Selline probleem üle pika aja tekkinud jälle. Suvalist mängu mängides (Civ IV, Crysis, Witcher etc) suvalise ajaühiku tagant jääb kogu kast jääb seisma. Ei mingit undamist, millelegi ei reageeri - lihtsalt hangub. Tehes powerist shutdowni, siis järgmisel boodil masin jälle hangub peale SATA ketaste kuvamist. Tehes jälle power nupust shutdowni ja reboodi tuleb masin üles ilma probleemita. Kõige pullim asja juures on see, et ma ei ole rauda vahetanud ega ka op sysi, midagi installind ei ole, lihtsalt hakkas mingi nädalakese tagasi niimoodi pullima. Ja ei saa aru milles on probleem, sest hangumise puhul ei salvestada midagi kuhugi ja powerist shutdowni tehes peab windooza seda normaalseks reboodiks niiet eventviwer ei salvesta midagi huvitavat. See tundub olevat väga spetisiifiline probleem, äkki on keegi midagi sellist kohanud. Ahajah, mängida lubab kuskil 5-15 minti, kuidas kunagi. Emme on Asus P5B-E (P965), prose Q6600, mälu on 4GB mingit corsairi oma, video on HD4850. Kõik driverid on uuendatud, BIOS uuendatud, midagi overclockitud ei ole, BIOSi settingud defaultid. Prose ja video üle ei kuumene, prose on tegelt vobshee jahe ja video on aktsepteeritud parameetris ~80 kraadi. Olen lasknud 20h memtest86te, ühtegi viga ei leidnud. Kogu selle asja juures paneb huvitab mind kõige rohkem, et miks ta peale esimest shutdowni boodil seisma jääb. Ma ise ei oska muud mõelda, kui et emme on vigane kuskilt...
Igasugune vastukaja teretulnud, niisama ei viitsiks hakata kogu platvormi vahetama.
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.09.2008 22:00:20
|
|
|
Hapuks läinud toiteplokk
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.09.2008 22:01:50
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Hapuks läinud toiteplokk  |
Mitte "hapu" aga ehk lahja?
Toite andmed...paluks...?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsikibriki
HV vaatleja
|
22.09.2008 22:16:06
|
|
|
chieftec 620 W
hmm, toitele ma ausalt ei osanud küll mõelda! See on suht vana ka..või noh, sama vana kui emme (1.5a kuskil vist)
http://www.mag4u.ru/info/55359.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
22.09.2008 22:17:56
|
|
|
no sellise mängumasina jaoks ma siftekit kohe kindlasti ei valiks!
meil on seasonic, tagan, enermax, superflower, bequiet, kingwin, levicom, lc power, jne
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsikibriki
HV vaatleja
|
23.09.2008 18:32:32
|
|
|
Ma huvipärast küsiks, et kas te pakute toitekat suhteliselt umbes või olete täpselt selliste sümptomitega kokku puutunud?
EDIT:
Nii, olen nüüd siis õnnelik PSU 700W 12cm Seasonic M12-700 omanik. Uurides täna tööl PSUde valikut Eesti Vabariigis, jõudsin kurvale arusaamale, et asi on ikka väga nigel. Eelpool soovitatud brandidest leidsin üksikud. Enda oma sain Ordist ja viimase. Olles ~30 minti witcherit tagunud ei ole ühtegi jama tekkinud. Ei julge 100% öelda, et probleem lahendatud, kuid olen suhteliselt kindel, et asi oli selles. Kui ma OPs mainisin, et uut rauda pole soetanud, siis ma ei mõelnud sellele, et omastasin hiljaaegu Logitech G15ne ja unustasin täiesti ka sebisin ka terase ketta endale arhiiviks - 3x SATA HDD, 1X SATA DVD, Logitech mx518, Logitech G15, Logitech RumblePadII, 4GB RAM, HD4850, Q6600, SB XFI oli vist mu ciifteki 620W PSUle vist lihtsalt liig.
Eeldades, et probleem on lahendatud, minu tänusõnad aitajatele!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|